The Other NS

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif

כי השני היה ממש למטה. שבוע טוב לכולן!
ורותם\שני סליחה שלא פתחתי את המשחק בשבוע שעבר. האינטרנט שלי דפוק לכ\גמרי והוא לא פועל כרגע, אז יש מצב שאני גם לא אפתח השבוע. אני עכשיו כותבת לכם את זה מבית של חברה.. אני אפתח את השמשחק ברגע שזה יתוקן

dairy milk

New member
../images/Emo99.gifמאוהב|הארי

תקשיבו, הכובע הזה שהארי לובש, זה הכובע האהוב עליי בחיים בעולם אי פעם
אני חולה על הסוג הזה עם הפונפון בסוף שכזה נמשך כמו של גמדים.. נראלי אני יותר מאוהבת בו כרגע מאי פעם
(ד'א, תתעלמו מהגזירה המזעזעת שנעשתה בצייר
גרפיקה זה לא הקטע שלי)

dairy milk

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif תסלחו לי

עכשיו אני מאוהבת יותר מאי פעם

LioritaGirl

New member
מאיפה זההה ?

מהמהמהמהמ זה גם בסופר סיטי לפיונירס אונלייי ?
הווו הארי

dairy milk

New member
זה ספציפית מהטמבלר של טום!

אבל יש סירטון שהוא לובש את זה בסופרסיטי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifניצן ולכל הבנות שפותחות פינה!

אם יש לכן בעיה לפתוח את הפינה תודיעו לי,אני אפתח במקומכן.אם אתן לא יכולות להודיע תשתדלו שמישהי אחרת תפתח את זה,אני לא אהרג אף אחת אם לא תיפתח פעם אחת פינה,אבל אם לקחתן אחריות אני מצפה שתעמדו בה. ושוב,בעיות לדבר איתי או עם מישהי אחרת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifרותם כנסי שנייה >>

אין לי בעיה לפתוח את הפינה ביום שני , יש לי בעיה של השעה. |: כאילו לפתוח עד 5 וחצי לאחרונה קשה לי, כי אני חוזרת יחסית מאוחר הביתה. :| אז כאילו אם אני לא פותחת את הפינה עד 5 וחצי , זה לא אומר שאני לא אפתח אותה, אלא רק אומר שחזרתי מאוחר אבל אני אפתח עד הערב, זה בסדר? :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתראי

אם את פותחת את הפינה בשעה סבירה סביב 6-7 אז סבבה,אבל נתתי שעת אולטימטום כדי שהפינות לא ייפתחו ביום שלהם אבל בשעה 11-12 בלילה ואז הן לא יהיו רלוונטיות. אם השעה היא נורמלית ואני אראה שאת פותחת את הפינה סבבה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifסליחה על האיחור?../images/Emo9.gif

פשוט קצת נתקעתי בקטע של הקניות.XD

The Other NS

New member
../images/Emo224.gif

אני דיברתי עם קרן בנוגע ללהודיע לך והיא לא הייתה פנוייה. ואז ראיתי את עדי בצמח וביקשתי ממנה וגם היא לא יכלה. אני אישית לא יכולתי להודיע לך כי לא היה לי איך. וכמו שאמרתי, עד היום האינטרנט שלי לא פעל, זה לא היה סתם כי אני מתעצלת או לא בא לי או תירוץ אחר. ואני לא בדיוק יכולה לעמוד באחריות שלי אם אין לי איך. אז בשבוע שעבר לא היה לי איך לפתוח את הפינה, ברגע הראשון שהיה לי מחשב אני הודעתי לך למה כמו שראית. ואני מודיעה לך כרגע שמחר אני אפתח אותה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני מאוד מעריכה שניסית!

באמת,זה חשוב לי לדעת שאת לוקחת אחריות ברצינות ושאכפת לך!
ובסדר,המקרה שלך זה מקרה אחר,אם ניסית ולא הצלחת ואין לך אינטרנט אז אני לא אסכול אותך באבנים,רק חשוב לי לדעת שבנות לוקחות את זה ברצינות,ואצלך אני רואה שלקחת ברצינות,ואם הייתה תקלה אז קורה,בסדר.

dairy milk

New member
לול ../images/Emo6.gif

קווין מקהייל (ארטי מ'גלי') ציטט את שיין אה לייט בטוויטר שלו, ועכשיו כל מה שתמצאו אם תחפשו קווין מקהייל בטוויטר זה "ראיתם שקווין מקהייל ציטט את מקפליי ?!" חחחחח מעריצות מקפליי משוגעות שכמותנו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהוא מעריץ שלהם.XD

פעם אחת הוא כתב שמישהי הביאה לו את האלבומים של מקפליי, אבל הוא אמר שכבר יש לו, ואז הוא שם תמונה של כל הדיסקים שיש לו, ויש לו הכל כאילו.XD

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifמה?!?! אדיריישן!../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo45.gifכ"כ! ../images/Emo99.gif

כשגיליתי את זה -אחרי שהייתי ממש אובססיבית לעונה הראשונה של גלי- כ"כ התלהבתתתתתי!#!#@!

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifיש מצב לקישור לפרופיל שלו?

חחח, חברה שלי חייבת לשמוע על זה XD

למעלה