ריהותם

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif

כי הקודם כבר לא קופץ,והוא מאוד עמוס. לכל בנות הפורום היפות!
נוטשת ל3 ימים לטיול שנתי בהרי אילת!אשמח לראות פורום גדוש כשאני חוזרת

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה כרפה!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאין בעד מה כפרע ../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

חחח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תהנייי../images/Emo24.gif

בדיוק חזרתי מטיול של שלושה ימים להרי אילתD:

Noa L black

New member
תהני המון ^_^ ../images/Emo23.gif ~ וואנשוט דאגי\דני בקטנהD:

פיק מקפליי הראשון שלי DD: הזוי, כן. הזוי מאד אפילו, אבל זה כל הכיף ^^ ~~ "דני, תזיז את התחת השמן שלך לעבר המכונית!" דאגי היה חסר אונים לגמרי כשדני השתכר –בפעם השניה באותו שבוע- והתחיל עם הבחורה הלא נכונה, טום והארי היו בפגישה ובנוסף להכל- ההופעה מחר ודני נוהג לחזור עם הנגאובר מטורף. הוא בהחלט לא ידע מה לעשות. "תגיד להם ללכת, דאגי, אני לא רוצה לרקוד איתם!" "מה...?" "הפילים הוורודים, דאגי- אני לא חייב להם כלום!" זעק דני בהיסטריה ותקע מבט בנקודה לא ברורה ממולו. "אה, כן..." הוא הניח את ידו של דני (שנגרר והתנדנד לצדו) על כתפו, והוביל אותו למכונית. הדרך הייתה ארוכה ודאגי שם מוזיקה חזקה כדי להתעלם מהדיבורים הטיפשיים ששמע בחצי אוזן. ~ "דני, תסתכל עליי-" ציווה עליו דאגי. יחסית לאדם שיכור, הוא זז במיומנות ומהירות מרשימה מאד כשדאגי ניסה לשפוך עליו כוס מים קפואים. לבסוף , בלית ברירה, הוא הושיב אותו באמבטיה והחזיק את סנטרו. "מה, דאגי, אתה הולך לנשק אותי?" שאל בקול מנומנם ושטוח "כמו שאתה מנשק את החברה הקטנה שלך? אתה יודע שזה הופך אותך לפדופיל..." מבטו המזוגג נדד ממקום למקום, ואז הוא החווה כמה נשיקות לאוויר. דאגי גלגל את עיניו. "אתה יודע, בעצם אתה די יפה. ויש לך עיניים כחולות נוצצות כאלו, ושפתיים מצוירות שזה נחמד מאד..." דני המשיך ללהג בלי הפסקה ובלי לשים לב ששינה נושא, אבל דאגי קפא. "נכון, אני מודה, הפסים הבלונדיניים האלו הופכים אותך לאיזה גיי, אבל בסך הכל יפה לך צבע כהה...וגם, אני חייב לבדוק איך השפתיים שלך עובדות-" ואז הוא פרץ בצחוק פתאומי שפסק אחרי שניה. הוא תפס את סנטרו של דאגי וקירב אותו אליו, ואז נתן לו נשיקה קולנית וארוכה על השפתיים. "מווווואה!" דאגי יצא מהקיפאון שלו בהפתעה, כאילו גל מי קרח שטף אותו. הוא שפך על דני את המים הקפואים בדיוק באותה שניה שהם התנתקו זה מזה. דני כמו התעורר גם הוא. "אז...מה קרה?..." שאל דני במבוכה מוסווית. "בדיוק אמרת לי שאני נראה כמו גיי."

dairy milk

New member
בובי, את אדירה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אע'פ שדני/דאגי ממש לא עושה לי את זה, זה היה משעשע
^^

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifXDDDDD ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה ממש גאוני !

Bleed for Me

New member
../images/Emo240.gifהייתי חייבת לשים וכל מילה נוספת

מיותרת
*מקווה שיקפוץ!*

למעלה