מכתב חדש!!

30stm boo

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifמכתב חדש!!

The Moment You've All Been Waiting For... The sign-up form for "The Summit" is now live at www.thirtysecondstomars.com. Head over to the site to register for the event and receive further information. "The Summit" Sunday, April 26th, 2009 2PM Doors The Avalon Hollywood 1735 Vine St Los Angeles, CA 90028 Capacity is limited so RSVP today! You can read more about "The Summit" and our new album in Rolling Stone here: http://www.rollingstone.com/rockdai...kanye-west-its-slightly-more-than-unexpected/ We look forward to sharing more with you this Sunday. Provehito In Altum -MARS טוב אז אני לא ממש בקטע של תרגום:D אז לכו על זה:)

מתרגמת

הרגע שכולכם חיכתם לו... טופס ההרשמה ל"The summit" (אני מניחה שככה קוראים למפגש), נמצא לייב, עכשיו באתר www.30secondstomars.com הכנסו עכשיו לאתר כדי להרשם לאירוע ולקבל עוד מידע. The summit יום ראשון, 26 באפריל, 2009, פתיחת דלתות ב2 בצהריים. האבלון, הוליווד. רחוב ווין 1735 לוס אנג'לס, קליפורניה.. מספר המקומות מוגבל אז הרשמו עכשיו. (אני מקווה שהבנות שטסות יודעות את זה.. אם לא הן נדפקו
) אתם יכולות לקרוא עוד על "The summit" ואלבומינו החדש ברולינג סטון http://www.rollingstone.com/rockdaily/index.php/20... אנחנו מחכים בקוצר רוח לחלוק איתכם יותר ביום ראשון .... טוב.. אז הבנות שטסות.. אם אתן לא נרשמות אתן לא נכנסות. אז אני מקווה שאתן כאן כדי לראות את ההודעה הזאת.

tool2

New member
מודעות לזה ../images/Emo13.gif

חחח ראינו שהם אמרו שכרטיסים חינם יהיו בשני בצהריים אז באמצע הלילה שתינו כמו חולות נפש מרעננות את האתר של STM עד שראינו את זה חחחחחח
הכרטיסים בידינו! תאחלו בהצחלה

30stm boo

New member
משו אחר לגמרי...30 ב"מעריב לנוער"!!

זה לא איזה כתבה או משו פשוט עשו במדור בשם "חם או קר"(שבו אומרים על דברים אם הם חמים או שעבר זמנם..) ספיישל להקות רוק! ותנחשו מה אמרו על 30.."על האש"!! שזה כמעט הכי טוב(נראה לי..|: ) אהה ושמו תמונה שלהם מהטקס האחרון של MTV כשהם הם חולצות של אובמה(ועם הסמורים המעט גדולים מדיי:p) צ'או

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני כ"כ שונאת

שמחליטים בעיתונים מי "חם וקר" למה מי הם שיחליטו ?! הם שמו את טוקיו הוטל בחם ואת בלינק 182 בקפוא ><" ועוד אחרי הקמבאק שלהם .. סתומים >< ואני לא אומרת את זה כי אני שומעת שירים של בלינק .. כי אני לא XD אבל זה סתם מעצבן .. ושתדעו כשהייתי בארה"ב ובת דודה שלי ביקשה ממני לקנות לה דיסקים של טוקיו הוטל הם לא ידעו מי הם בכלל אז איך הם יכולים לכתוב שהם הכי חמים ?!?! עהעהא שונאת שאנשים כותבים בשביל כל המדינה,, כי נגיד אנשים שלא מכירים את הלהקות באמת חושבים שהם טובים והם לא
ואת 30 הם שמו ב"על האש" שזה לא הכי חם
הו וסתם שתדעו את לינקין פארק הם שמו ב"על אש קטנה" שזה פחות ב2 מטוקיו הוטל, ג'ונאס ועוד .. >< ממשם סתומים
כנ"ל לגביי ניקלבק, הקילרז, אואזיס, קולדפליי, קינגס אוף לאון ועוד שהם פחות מהם O__o חח סורי, הייתי חייבת לפרוק XD

i am777

New member
נו מה את רוצה?...

זה עיתון לילדות שרוצות לקרוא על מייקל לואיס. מה ציפית לראות - " מטאליקה = אש"...(או מה שזה לא יהיה..חח...על האש..,מנגל!D:)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif בדיוק בגלל זה זה מעצבן ><

הם שכחו שיש עוד אנשים שקוראים את זה ולא רוצים לשמוע על מייקל לואיס ><

i am777

New member
את יכולה בבקשה לברר מה מספר הגיליון

ולכתוב אותו כאן בבקשה? נ.ב. יש לי בעיה בתפוז הזה....
, הוא לא מראה ששולחים לי מכתבים...אז נראה לי שאני אחליף משתמש. אולי זה יעזור..

30stm boo

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifעוד מכתבון קטן מ30

Today is Earth Day so let's all do something to take care of this amazing planet and all those that live in it. Provehito In Altum - MARS תרגום.. היום הוא "יום כדור הארץ" אז בואו נעשה משהו כדי לשמור על הכוכב המדהים הזה ועל כל אלה שגרים בו.

etmiys

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo222.gifABL.ORG../images/Emo222.gif../images/Emo41.gif

טוף, זה דיי שחזור של המכתב שלהם, אבל לא חשוב. הבטחתי שאני אעלה כל עדכון מהאתר.. שלא תשכחו שהוא קיים.. Earth Day Wednesday, April 22, 2009 Today is Earth Day so let's all do something to take care of this amazing planet and all those that live in it. יום כדור הארץ, יום חמישי, 22 באפריל, 2009 היום הוא יום כדור הארץ אז בואו נעשה משהו כדי לדאוג לכדור המדהים הזה ולאלה שחיים עליו.

למעלה