אוףףףףףףףףף

vivi s

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo58.gifאוףףףףףףףףף

לדעתי שלושת העונות הראשונות של זה או.סי היו ממש טובות. אבל הטעות הגדולה שלהם הייתה להרוג את מריסה....... מה פתאום הם הורגים את אחת הדמויות הראשיות?. אי מקווה שהסדרה תשרוד קצת את העונה ה-4, בגלל שהביקורות לא משהו בכלל...... גם התאכזבתי לגלות שטיילור בעצם מחליפה את מריסה היא גרה אצל ג'ולי בבית, ועכשיו היא גם יוצאת עם ריאן? זה כזה הזוי..... \חבל.., דרך אגב יש עוד אנשים שחושבים כמוני או שאני היחידה שלא ממש אוהבת את זה ?

OoPineapplEoO

New member
היא לא רצתה לעזוב.../images/Emo183.gif

לא מזמן אני ראיתי עליה סיפוריי הוליווד, דיברו על זה. אמרו שם שהיא לא ידעה כלום עד הרגע שהביאו לה את התסריט.

karin771

New member
אז עבדו עליכם ....אולי ספויילר

מישה עשתה הכל כדי שיוציאו אותה מהסדרה....היא לא הגיעה בזמן לצילומים ..לא למדה את הטקסט...היא עשתה בעיות על הסט בקיצור היא רצתה שיעיפו אותה מהסדרה... חוץ מזה היא ידעה על זה שיהרגו את מריסה הרבה לפני שכל השחקנים ידעו והיא פלטה את זה לעיתונות.... ולדעתי היא והמפיקים דיברו והחליטו על זה..

hadi13

New member
אני לא חושבת שאת היחידה אבל...

אני דווקא חושבת שזה היה במקום וטיילור כזאת חמודה אם מישה הייתה נשארת זה היה מתחיל לשעמם מתישהו חוץ מזה ,"המקריות" שטיילור גרה בבית האמנתי לזה למרות שזה קצת הזוי שהיא התחתנה וכל הסיפור וזה שהיא התאהבה בריאן זה לא אומר שהיא מחליפה את מריסה בטח הוא היה יוצא עם מישהי אחר כך המקריות ששתיהים עכשיו שאני חושבת על זה מוזר אבל לא נראה לי שרצו שהיא "תחליף" את מישה :)

angel enamorado

New member
גם לא מסכימה

אם מריסה הייתה נשארת, הסדרה הייתה מתדרדרת עוד. עצם השינוי המהותי , הביא עניין חדש. ובתור מי שכבר צפתה בכל העונה ה-4 , זו בעייני לפחות עונה טובה ביותר אולי אפילו יותר מהשלישית אבל לא כמו השנייה.. טיילור מרעננת את הסט, היא מאירה את הכהנים ואת הקופרים ועושה טוויסט מהעלילה הצפויה של- אם מריסה הייתה- הרי זה ידוע שאם מריסה הייתה אז הסיפור שלה ושל ראין היה נמתח לעוד 40 פרקים, עוד בחור/ה קצת קנאה, קצת אלכוהול/סמים/תאונת דרכים.. וחוזרים אחד לשני... חכי לשאר העונה ותראי שאת גם תאהבי את טיילור :) איך אפשר שלא?

blicgirl

New member
חבל מאוד שהרגו אותה לדעתי,

היא הביאה המון אקשן,היא שווה,היא מרדנית,היא כל מה שדמות ראשית צריכה להיות. אם כבר להרוג מישהו אבל למה מישהו מהרביעייה:$ רק תראו כמה זה הזיק לסדרה

למעלה