אחרונה לפני הכרעה

../images/Emo51.gifלכל מי שהשתתף בפעילות../images/Emo24.gif

אין ספק שהכישרון פרץ לפורום, וזה בעיקר בזכותכם
דבר נוסף, חשוב לא פחות שהייתי רוצה להתייעץ איתכם זה... האם הייתם רוצים להפוך את הפעילות לתחרות או להשאיר אותה ככה
אשמח לשמוע את דעתכם
תיכף תעלה הודעה עם נושא חדש
חכו ותראו.. אולי תופתעו

אם אפשרי -

לקבל מתנה למה לא
אבל כל עוד התחרות תהיה הוגנת, שלא תהיה קשורה לגולשים אלא רק להחלטת המנהל. נבל...
נמאיפה מתחילים ...חחחח

תחרות בהחלט מאתגרת יותר

ומעלה את הרף של ההשתדלות אני אישית לא מרגישה בטוחה בתחרות כי אני לא מקצועית אבל סבבה אני דווקא כן בעד

גם אני לא הכי בטוחה,אבל את יודעת מה?

העיצוב שלך משקף את ההרגשה,אם את אוהבת את העיצוב - זה הכי טוב. אל תשכחי שלכל אחד יש את הסטייל שלו! משהו שיכול להראות בענייך יפה ולאחר פחות. תרגישי ביטחון! ובטוחה! ולאט לאט גם תרכשי נסיון
בהצלחה!

זה נכון שמצד אחד תחרות מאתגרת יותר, אבל

זה עשוי לאיים על כאלה שרק מתחילות ומרגישות לא בטוחות וזה יימנע מהן להשתתף - ולכן ממש קשה לי להחליט.

לא אשקר ואומר לך שעלי זה לא מאיים

גם אני מרגישה מאויימת בעיקר בגלל שאני יודעת שאת פה (שתהיי בריאה את השראה נהדרת ) אבל ככה לומדים לא?

אולי...

אפשר להתחיל בלי תחרות וכשהביטחון של ה"מתחילות" קצת יעלה, נוכל לעלות את הפעילות כתחרות
מה דעתכן
נ.ב, ענת, קראתי את המסר שלך אבל עדיין לא יצא לי להגיב.. מבטיחה לעשות זאת ברגע שאוכל
תודה!

1sapir2bar3

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לא כ"כ מומחית , אבל לא אכפת לי ... גם "מתחילות" יכולות להצליח ורק לומדים מזה. זה בשביל הכיף

נראה לי אחלה רעיון

ובקשר למסר... הסירי דאגה... כשיהיה לך זמן את מוזמנת להתייחס

T A L 1 2 3

New member
אולי -

להעלות תחרו פעם בחודש של אחד מהנושאים - והשאר יהיו לכיף... או משהו כזה...

yasmin34

New member
אבח נראה לי שתמיד יהיו בנות מתחילות בפורום,

כי תמיד יתווספו עוד בנות שיכירו את הפורום

אז זהו... שאני לא רוצה להרגיש מאיימת... כי

בסך הכל זה באמת עניין של "ללמוד" ולהשקיע. גם אני לא נולדתי עם פוטושופ ביד... ולמרות שאני יודעת שיש לי ידע רב, גם אני לא יודעת הכל... ויש לי עוד המון מה ללמוד.

אל תרגישי מאיימת ../images/Emo13.gif

כמו שאמרת,אף אחד לא נולד עם פוטושופ ביד,פשוט התחלת לפנינו
וללמוד והלשקיע.. בהצלחה!

אם כולם היו מוכשרים פה,זה היה קצת משעמם../images/Emo13.gif

אז זה נראה לי בסדר שחלקנו רק בתחילת הדרך,מכאן יש רק ללמוד..ובכיף! ולגבי התחרות מן הסתם זוכה שזכה פעם אחת לא יזכה שוב... אז יש סיכוי לכולם
בהצלחה פורייה!

yasmin34

New member
לדעתי תחרות זה יותר כיף

אבל אם בנות מהפורום בוחרות זה צריך להיות בעילום שם . לא? ולא הבנתי מה עם הפעילות הקודמת? מי זכתה?

../images/Emo142.gifקראתי את כולכן../images/Emo142.gif

וקשה לבחור מה הכי כדי לעשות כי כל אחת חושבת משהו אחר.. לפי מה ש- TAL123 הציעה - שפעם בחודש נעשה תחרות ובשאר הזמן נעלה נושא בשביל הכיף מה דעתכן

למעלה