אמת או שקר - שבוע שני

DeathK

New member
../images/Emo59.gif אמת או שקר - שבוע 2

שלום לגולשים ולגולשות!
קצת באיחור, (היה לי לא מעט עומס להתחיל לכתוב פינה ארוכה כזאת), הפינה בשבוע שני!
לכל הסקרנים למימנהם, הנה התשובות של השאלות בשבוע שעבר. 1) בארט מכר את הנשמה שלו בשביל לקנות חוברת קומיקס. לא נכון 2) לברנז יש ילד בשם לארי. נכון (עונה 6 פרק 4) 3) השם האמיתי של הבחור מחנות הקומיקס הוא ג'ף אלברטסון. נכון 4) ג'יי לנו מעולם לא כתב רעיונות או תסריט לתכנית. נכון 5) בארט רשם בעבר על הלוח - "Adding "just kdding" doesn't make it okay to insult the teachers" - לא נכון (עונה 6 פרק 12) 6) החברה הראשונה של מילהאוס הייתה ליסה סימפסון. לא נכון 7) כאשר המשפחת טיילה במצרים, גמל ירק על סלמה. (אחותה של מארג'). נכון 8) בעברו המנהל סקינר היה שחקן. לא נכון 9) פלנדרס השקיע את כל החסכונות שלו בשביל לפתוח חנות בקניון. נכון 10) מאט גרוונינג, בחר את שמות משפחת סימפסון, לפי שמות בני משפחתו - מארג' על שם אימו מרגרט, הומר על שם אביו הומר, ליסה על שם אחותו ליסה ומגי על שם אחותו מרגרט. נכון אם מישהו סבור שהניקוד שלו צריך היה להיות אחרת, שיפנה אלי באופן אישי ולא כתגובה להודעה. החוקים הם אותם חוקים - ואני רק אדגיש למי שאין לי כוח לבדוק, מי ששולח לי את התשובות מגיב ורושם שהוא שלח (ואם הוא מעוניין איפה הוא שלח את התשובות). ועכשיו לשאלות של השבוע השני: נכון או לא נכון? 1) הומר מכר את הכרטיסים של בארני להוואי בשביל להכניס את ליסה לתחרות מיס ספרינגפילד הקטנה. 2) אחרי שמשקיעים גרמנים קנו לברנז את המפעל הם ראו שיש להם מספיק כסף ולכן קנו את קבוצת הכדורגל "Cleveland Browns". 3) המכונית הקטנה (בתחרות ה Derbys) של מרטין הייתה מעוצבת כמו קליע של אקדח. 4) רוני בק, הוא המנצח 3 פעמים ברצף של תחרויות הדרביס (של המכוניות הקטנות). 5) מר ברנז קנה מהחנות של מר פלנדרס (לשמאליים) פותחן קופסאות. 6) מקום המנוחה האחרון של אלביס פרסלי היה בספרינגפילד. 7) הומר קיבל 23 דולר בעבודה הנוספת שהוא לקח בחג המולד. (בפרק הראשון בעונה הראשונה) 8) בפרק הראשון בעונה שנייה, הוצב לבארט אולטימטום, לעבור את המבחנים הסופיים או להישאר בכיתה ד'. 9) המשפט הראשון של בארט על הלוח (בפארק הראשון בעונה הראשונה) היה "לעולם לא ארכב על סקייט במזדרונות" (בתרגום פשוט לעברית). 10) בארט הגיע לכיתת מחוננים אחרי שרימה במבחן איי קיו. שאלות בונוס:
ביום ההצלפות, תושבי ספרינגפילד מרביצים ומצליפים לאיזה חייה?
מה השם של האיגואנה של סלמה?
בשביל שראלף יפחד מספיק בשביל ללכת לרופא שיניים, איזה ספר הראו לו? הפעם יש 3 שאלות בונוס, שאני אבקש מדני לא לפטור אותם! (סתם - זה תחרות חופשית
) אבל אם לא תדייקו במונחים מעברית לאנגלית אני אתן עדיין ניקוד עליהן כמובן
בהצלחה לכולם ושבוע טוב!
אוהב
תומר

DeathK

New member
../images/Emo59.gif נבדק! טוב ../images/Emo13.gif

הוספתי לך נקודה אקסטרא על הפרט שהוספת לי בשאלת בונוס

DeathK

New member
../images/Emo59.gif נבדק ! ../images/Emo13.gif

באופן יחסי השאלות יותר קלות ותראו את זה לפי הניקוד לדעתי
אפילו בבונוס

DeathK

New member
../images/Emo59.gif אנשים - לשלוח אלי תשובות

כמה שיותר מהר! התחרות פתוחה גם למי שלא השתתף בעבר ואפשר להמר על כל השאלות
מקווה שכמה שיותר יענו

DeathK

New member
../images/Emo208.gif אמת או שקר - שבוע שני

אנשים - כדי שתהייה תחרות מעניינת - תשתתפו!
התחרות הולכת להמשיך עוד כמה שבועות טובים וכל עוד ישתתפו יותר יש סיכוי ליותר פרסים שווים!

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח זה כל הכיף../images/Emo70.gif להמר ../images/Emo6.gif

DeathK

New member
../images/Emo59.gif כל פעם אני נותן כמה שאלות מכל רמת קושי

בכל מקרה אני מצפה מDon Nirtin, Haley והמסכה לענות (יובל ניר והיילי) ! וגם מהכותבים היותר חדשים בפורום..

למעלה