למה הפורום לא פעיל-הרהורים ..
ראשית,סוסו-סאמי..הזדהיתי מאוד עם דברייך. גם אני מאילו שמדי פעם קוראים וכמעט לא כותבים.וזה לא כי אני לא לא אוהבת לכתוב בפורומים,להיפך. אני מאוד פעילה בפורום אחר בתפוז,ששם,אגב,אני כותבת לפעמים גם על דברים שאולי נוגעים יותר לפורום הזה.. התלבטתי אם להשיב על האתגר בשרשור "איך חגגת את יום הולדת 30". למה... כי ביום הולדת 30 ,ביליתי בבית חולים,וקיבלתי את ההודעה ה"משמחת" כי אובחנתי כחולה ב"טרשת נפוצה". מיותר לציין שהמחשבה על המשך היותי או לא יתומת צה"ל,לא ממש העסיקה אותי ביום זה..או בתקופה הקרובה לו.. היום,ברגעי התבדחות עם אימי,אני צוחקת על יכולת ההשרדות המופלאה שלנו ועל זה שלא בזבזתי שנייה ומיד החלפתי תואר מעורר רחמים אחד בשני ,ועברתי תוך יום ומבלי לבזבז דקה מיותרת,מיתומת צה"ל " ל"חולה במחלה כרונית חשוכת מרפא..". (טוב שהיום אני במצב שאני יכולה לצחוק על זה..) ואחזור לכותרת של ההודעה שלי.. למה לדעתי הפורום לא פעיל..כי כנראה שאינו עונה על צורך. פורום טוב ופעיל הוא כזה שעונה על צורך אמיתי של משתתפיו לקרוא ,לשאול ולהגיב. כנראה שרובינו,היודעים על קיום הפורום,לא מרגישים כי יש כזה צורך.ואולי זה סימן טוב..אולי זה סימן שרובינו המשכנו הלאה בחיינו למרות הקשיים ולמרות היתמות שנכפתה עלינו והפכנו לבוגרים העסוקים בדברים אחרים,טובים יותר וטובים פחות.. אני מצדיעה בפני סיגל המנסה להחיות את הפורום,ואם היה לי רעיון איך לעזור הייתי עושה זאת. האמת,אין לי. איני רואה בהיותינו "יתומי צה"ל" ,מכנה משותף המספיק לקיומו של פורום. זו דעתי האישית בלבד,והנכם מוזמנים לחלוק עליה. שבת שלום,