הקפצת שרשור פרסומי

עדכונים קורסים מידיעון סינית ../images/Emo82.gif

בחודש יולי תיפתח סדנא ללימוד טכניקת מאסטר טונג לטיפול בכאב. לפרטים נוספים לחצו כאן.
בחודש יולי יתקיים סמינר 4 עמודי גורל ואי צ'ינג עם מאסטר ריימונד לו. לפרטים נוספים לחצו פה.
שרון אלוני ואריאל דגן מזמינים אתכם לסדנת העשרה למטפלים, בה ידונו בסיפורי מקרה, דופק ונקודות. לפרטים נוספים לחצו על הקישור. אתם מוזמנים להתעדכן! סופ"ש נעים, יעל

עדכוני קורסים מידיעון סינית- חלק 2 ../images/Emo82.gif

קורס פורמולות פטנט מבית דרורת- Kan יפתח בחודש יולי. לפרטים נוספים לחצו כאן.
מכללת תמורות מזמינה אותנו לערב מבוא שיתקיים באמצע חודש יולי, לקראת קורס התמחות לטיפול בילדים. לפרטים נוספים לחצו פה.
המעוניינים לרכוש את תוכנת טאומדיק פרו 2009- לחצו על הקישור. סופ"ש נעים, יעל

kerenzl

New member
../images/Emo41.gif קורס רפואה סינית אינטגרטיבית בסרטן

שלום לכולם כמידי שנה מרכז דיוידוף לחולי סרטן בב"יח בלינסון פותח קורס לרפואה סינית אינטגרטיבית בסרטן. השנה זה שוב קורה! מטפלים המעוניינים לעסוק בתחום ולהעמיק את הידע הקליני מוזמנים להתעניין ולהרשם. מצורף קובץ עם הפרטים.

לגעת בעומק הרפואה הסינית

שלום לכולם, בתאריך ה-28.7.10 אנו פותחים סדנת העמקה ייחודית למטפלים ברפואה סינית. בסדנה זו נעסוק בשיפור היכולות המעשיות והקליניות של המטפל בעזרת: אבחנת דופק, סיפורי מקרה ופתרונם והעשרת הידע בנקודות דיקור. לפרטים נוספים ניתן למצוא באתר סינית כמו ניתן לפנות ל: [email protected] או 052-5546996 נשמח לראותכם! שימו לב לקובץ שמצורף

ינוקא1

New member
בעקבות דיון בקומונת רפואה סינית

על שיטת הדיקור שלי שהיא קצת "שנויה במחלוקת" , יש לי הצעה ואשמח מאוד אם תהיה היענות : אני מוכן ללמד את השיטה שלי חינם אין כסף , במשך חצי שנה - בכמה תנאים : 1. 2-6 מתענינים שיענו להצעה הזאת. 2. מישהו שדואג לארגן מיקום באיזור ת"א או רחובות עם 2-3 מיטות , בהתא למספר האנשים. 3. חובת נוכחות - לאחר פעם ראשונה של התרשמות כללית , כל מי שמגיע מתחייב שהוא מגיע למשך חצי שנה. כי העיקר זה התרגול. מי שיחסיר מעבר ל3 חיסורים ישלם קנס כספי שיקבע מראש. 4. לאחר חצי שנה , כל מי שישתתף , שיספר כאן בקומונה את ההתרשמות שלו. 5. כל שבוע מישהו דואג להביא כיבוד. מי שמעוניין יכול לפנות כאן או במסר.

ינוקא1

New member
נ.ב. 2

כמובן שההצעה היא רק עבור מטפלים ברפואה סינית שסיימו את חוק לימודיהם.

למעלה