חשובה!

spelling

New member
פינת הראיון הבדיוני../images/Emo22.gif../images/Emo132.gif

|אהלן חברים הבנתי שגל תהיה עמוסה השבוע לכן שוב לקחתי על עצמי לעשות ראיון נחמד (בתקווה שגל לא נעלבת) אליסה ממשיכה תטיול שלה בארץ ואחרי שבוע שעבר אצל יאיר לפיד היא קפצה לביקור קטן אצל מיכל זוארץ (אני יודע שזה נגמר אבל בשביל הקטעים) מיכל:ערב טוב שבת שלום!(צוחקת) הערב יש לנו אורחת מיוחדת..היא הוליוודית,היא יפהפיה,היא מכשפה ענקית עם לב טוב קבלו אותה אליסה מילאנו!! (הקהל צורח יש פלאשים בלאגנים אליסה מנפנפת לכולם ומתיישבת ומתחברת לאוזניה) מיכל:שבת שלום אליסה וברוכה הבאה אליסה:תודה רבה אני כל כך שמחה להגיע לראיון שני פה בארץ.. מיכל:מה כבר הספקת לעשות מאז הראיון הקודם שלך ב..(נתקעת) אליסה:זה נתקע שמישהו יסדר (מפיק בא ומסדר את מיכל) מיכל:ארץ? אליסה:מאז הראיון הקודם...טיילתי בירושלים באתרים הקדושים עיר מדהימה תמיד רציתי לראות אותה מחוץ לתמונות,הייתי בים המלח ואני רוצה להגיד שהרעיון עם השנורקל לא עבד בכלל!,הייתי באילת מעט זמן וחזרתי לפה והדרך המדברית כל כך יפה כמעט הקאתי חול... מיכל:ולאן מפה? אליסה:אני מתכוונת לטייל בצפון של ישראל באזור הגליל והגולן,טבריה,נהריה ושמעתי שעכו יפה... מיכל:כן הארץ שלנו יפה...לדעתך תחזרי שוב אחרי הביקור הזה? אליסה:נו ודאי! אני אביא חברות ומשפחה גם..ושומר ראש..הגבר ששר אז בתוכנית הקודמת איים עליי עם איזה אוכל שנראה כמו בצק מגולגל עם שם מוזר... מיכל:האא ג'חנון (צוחקת כמו שאתם מכירים הא הא האאא) (לאליסה נורא לא נעים אז היא מחייכת) מיכל:אך היית מתארת את ההבדל בין הסביבה ההוליוודית לסביבה כאן? אליסה:תראי קודם כל אין פה את פאריס הילטון!דבר שני הוליווד היא עיר מבוססת על פרסום ותעשיה והארץ שלכם יותר נופית ויש לה יופי מזרח תיכוני מיכל:נכוןןןןןןןןןןן אנחנו במזרח התיכוןן הא הא האאאאאאאאאאאאאא אליסה:כן אני מתארת לעצמי... מיכל:אני יודעת שתמיד שואלים אותך את זה אבל איך החיים במסגרת צילומים לתוכנית טלוזיה? אליסה:תשמעי זה חיים נחמדים למרות שלפעמים מאוד רוצים להתאוורר במיוחד שבשרותים המטהרי אוויר לא משהו..ואחר שרוז נכנסת אז בכלל (צוחקת) מיכל:מי הכי קרוב אליך בסט? אליסה:כעיקרון כולם יש כימיה מעולה אבל כמובן שאני והולי מאוד קרובות גם מחוץ לסדרה אנחנו שומרות על קשר הדוק מיכל:איך הגעת להחלטה להמשיך בקומדיה אחרי מכושפות? אליסה:הרבה היו מצפים שאני אלך למתח או דרמה אבל אני בן אדם קליל ואוהבת לצחוק ולהצחיק! מיכל:כן אוי זה מעניין מאוד..בואי לפינת הבישול! אליסה:חייבת? (מיכל משוכת אותה ביד והקהל מוחה כפיים ואליסה צוחקת והן נעמדות ליד השולחן לובשות סינר) מיכל:היום נלמד את אליסה להכין פרגיות נוסח הארץ! אליסה:אני צמחונית אפשר אולי לזניה נוסח הארץ? (מיכל והשף מוציאים שקית ענקית של בשר ואליסה מקבלת סחרחורת) מיכל:קדימה תרגישי תבשר הא האאאאאאאאאאא (מכניסה לאליסה תיד לשקית) אליסה:טוב בואי נעשה את זה במהירותתתתתתתת (אחרי שהם שיפדו הכל ושמו על האש והבשר יצא) מיכל:אחח איזה ריח!!!!!!! אליסה:האמת שיש לזה ריח נחמד... מיכל:טוב נחזור לפינת הראיון והשף יסיים פה להכין הכל.. את מאמינה בקסמים? אליסה:בסמים לא!בקסמים כן אבל בקטע המסטיקני יותר לא בכוחות על... מיכל:ראית את אוןרי גלר? אליסה:שמעתי עליו הוא נשמע מוכשר מיכל:איך את שומרת על המראה שלך המון נשים מקנאות בך את בת 34 בקרוב ונראית כמו בת 20 אליסה:אוי תודה(צוחקת) אני משתדלת לשתות המון לאכול בריא להתאמן וכל שבועיים אני עושה אמבטיית בוץ או ורדים מיכל:שמעתי משהו חדש אמבטית מג'דרה...אפשר להוסיף יוגורט העור יוצא נהדר! אליסה:אני מעדיפה להשאר עם האמבטיה הנחמדה שלי (צוחקת) מיכל:מה את מאחלת לצופים בנו עכשיו? אליסה:שיהיה לכם בארץ רק שלום וטוב! מיכל:בואו לשולחןןןןןןןןןןןןןןןןןן בפעם באה במסגרת טיולי אליסה בארץ אירוח אצל ג'ודי נמ"ש...

CheN323

New member
חחחחחחחחח ענקקקק

"מיכל:מה כבר הספקת לעשות מאז הראיון הקודם שלך ב..(נתקעת) אליסה:זה נתקע שמישהו יסדר (מפיק בא ומסדר את מיכל) מיכל:ארץ? "
כל הכבוד
כן ירבו פינותייך
{גל גם שלך מעולים כה
}

always be me mc

New member
חח אדם../images/Emo6.gif כל הכבוד באמת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אבל הערה קטנטונת: לא כבר מיצינו קצת את נושא הביקורים של אליסה בארץ ישראל? סתם תוהה. למרות שראיון מפוברק שלך עם אליסה ממש הייתי רוצה לראות
תחשוב על זה
חוץ מזה כל הכבוד באמת!
*גל מתחילה לחשוש מתחרות וכוססת את הציפורניים*

always be me mc

New member
../images/Emo208.gifחשובה!

שמתי לב שמעט מאוד אנשים הגיבו לראיון הבדיוני שעשה אדם וחשבתי לעצמי "זה לא בסדר" אז למי ששכח לקרוא, לא היה זמן לקרוא ועכשיו יש קצת אתם מוזמנים להגיב לראיון היפה שעשה אדם

West Doll

New member
../images/Emo6.gifאחלה ראיון...

איזה מקורי אתה אדם
תודה על ההשקעה

למעלה