מחר ב-20:00 יעלה בפורום חידון קצר על הלהקה שמי שיענה נכונה על יותר שאלות שם, יזכה ממארגן הספיישל -Moshel, בכרטיס זוגי חינם למרתון של הלהקה שיתקיים בשישי הקרוב בסינמטק ת"א.
משער שדרך חזרה תהיה בעיה אולי לכמה וכמה כאן. אבל מקווה שיגיעו מכאן אנשים בכל זאת. אשמח לפגוש חברי פורום ואוהבי זפלין שלא פגשתי, וגם כמובן כאלה שכבר זכיתי לפגוש. לקראת סוף השבוע לפני האירוע תעלה הודעה מסכמת מי מגיע, וגם יהיה אפשר כמובן להיות איתי בקשר מי שיבוא כדי שניפגש שם וכו'.
אתה לא מתכוון להגיע למרתון בלאו הכי ללא שום קשר לחידון? או שאתה תגיע רק אם תחזכה בחידון? אם כך איזה מעריץ של זפלין אתה??? אני חושב שכול מעריץ של זפלין באשר הוא צריך להיות נוכח במרתון הזה ללא שום קשר לזכיה בחידטן זה או אחר לא כך?
אך בלאו הכי לא אגיע למרתון. אשתתף רק לשם האתגר. בכל מקרה, אין לי שום דרך להגיע לסינמטק, גם אם אני ממש רוצה. (לא מבחינת דרכי הגעה, אלא מפני שיש לי משהו אחר כבר..)
השאלה עד כמה אתה רוצה לבוא...בלי קשר לחידון. אם אתה אומר שתגיע רק אם תזכה בכרטיסים חינם, אז תדע מחר בערב. אבל תנסה לסדר לך כבר מעכשיו להגיע הלוך וחזור בלי קשר לחידון. הוא מגיע בשביל בונוס לאנשי הפורום כאן שמתכוונים ורוצים להגיע למרתון הזה. הוא לא בעיקרון כהחלטה אם הם יגיעו או לא. אם אתה ממש רוצה להגיע, אז תנסה לסדר בכל מקרה, בלי קשר לזכיה בכרטיסים חינם... בכל מקרה אשמח לראותך שם!
אולי לארגנו משהו ביחד. באמת חבל שהדרך חזרה יוצרת בעיה לכמה וכמה. אני אפתח מחרתיים גם שרשור הגעה ופרטים והכל. בינתיים מי שרוצה לבוא ונתקל בקשיים - נסו לחשוב על פיתרון אולי. מקווה שכמה פה לפחות יצליחו להגיע.