למשחק!

Let it Bleed

New member
משחק../images/Emo217.gif

אממ.. זה יהיה מן שירשור תמונות שכזה. אני אגיד את התמונה (שקשורה למשומשים, כמובן) שאני רוצה ולמי שיש אותה ישרשר לי אותה ויבקש תמונה אחרת (של המשומשים, כמובן) וכך הלאה. נקווה שהיה ברור מספיק. תשתפו פעולה באמאשלכם אוקע אז... אני רוצה תמונה של קווין וברנדן ביחד

*משתפת פעולה*

[הוריי לגוגל!] בכלמקרה, אני רוצה תמונה של ברט מאול דאט אייב גאט [כןכן], אם זכור לי נכון הוא נראה שם כמו אלכס מהתפוז המכני וסתם חשבתי לנסות לצייר את זה לפני כמה זמן...

nesta girl

New member
חחח אולגה...

לא ידעתי שאת ככה
או שכן?
אז אני אאכזב אותך קצת ואני אתייחס לזה ככה
אני רוצה תמונה של ברנדן וברט

O L g i T

New member
../images/Emo23.gif

האמ תנו לי איזה תמונה יפה של ברט עם הדגש על היפה

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

זאת התמונה היחידה שיש לי שהוא נראה בו יפה מה.. הוא ממש חמוד פה אממ..אני רוצה תמונה של ג'פה מתנשק עם מישהי/ו

nesta girl

New member
דוב

כשלג'פה עוד היו ראסטות XD אני רוצה תמונה ישנה של קווין מנגן

whatascene

New member
חח כמעט הכל ישן

כי אין שומדבר חדש... אני רוצה תמונה מהקליפ של i caught fire

the famous one

הממ.. אני רוצה תמונה שלהם עם מישהו מפורסם [חוץ ממיי כימיקל רומאנס, את התמונות האלו כולם ראו חח]

nesta girl

New member
נמ

זה רק של ברנדן וזה הזכיר לי שיש לברט תמונה עם מריה קארי LOL..אותה אני רוצה!

*לא קשור*..

אבל הייתי חייבת לשים. (וגם לא מצאת אף תמונה עם מריה קארי?#$#) שימו
לפרצוף השנון של ברט:):)

whatascene

New member
גדול מדי לתפוז

התמונה הגדולה (הימני מSDC פשוט נראה הו-כל-כך-טווווווווווווווווווווווווווווווווב *ריר*) התמונה היפה אחח.. חמודים.. נראה טוב, ברט בזמנו למי שתוהה, Academy Honors, ערב מחווה שיוקו אונו ארגנה אם אני לא תוהה.. ובכל מקרה גם היא הייתה שם. ברט הופיע עם SDC בקאבר שלהם לHappy Christmas, War Is Over של לנון (ואני חושבת שאונו שרה איתם, או עלתה לבמה או משהו כזה..). האירוע, אגב, התרחש ב5.12.05! וזה היה באמת מזמן... (אחח אני זוכרת את זה כל כך טוב אבל.. :) אני רוצה תמונה של ברט הנסיכה =)

...

וכמובן שלא כתבתי איזה תמונה אני רוצה: אז תמונה -יפה- של ברט וג'רארד. (לזכר הימים?!#!$)

O L g i T

New member
סעמק איזה חמiרה אני

שכחתי להגיד שאני רוצה תמונה של גף וברט טוב ואם כבר אני כותבת אז אין לי בעיה לשים עוד תמונה של ברט וגר לזכר הימים חחח *חח איזה מכוערים
*

zivid

New member
אתון ../images/Emo3.gif ../images/Emo129.gif

ואם זה עם ט' אז באסה XD

למעלה