קפיץ- קפוץ

maya metal

New member
אממ.. שלום..

אני מניחה שכולכן ראיתן את הסרט "מועדון קרב". הייתי רוצה לשאול אם למשהי מכן יש את המונולוג בו מסביר בראד על כל שכולנו חולמים ליהיות כוכבים כי כולנו גדלנו בעולם של סרטים, או את המונולוג שלו על כאב? אני ממש ממש ממש אודה לכן!

y a e l y 1 2

New member
../images/Emo6.gifהי..אני צריכה עזרה!!

היום ראיתי את הסרט 12 קופים (בפעם הראשונה, וכן אני יודעת שזה קצת עלוב..) בקיצור אני לא הבנתי כ-ל-ו-ם!!!!!!!!!!!!!! אתם יכולות להסביר לי..כי אני הפסדתי כמה קטעים.. תודה מראש!

את מתכוונת למונולוג מתוך התסריט?

או לקטע וידיאו? כי את כל התסריט של הסרט המעולה הזה את יכולה למצוא כאן

אוקי ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

אם יש לך אותו עדיין, תראי שוב- כי זה באמת סרט שולט!
תקציר של הסרט מהאינטרנט+ תוספות שלי
(ומי שלא ראה את הסרט- שיפרוש כאן
) אסיר (ברוס וויליס) רדוף על ידי זיכרון ילדות אובססיבי של רצח בשדה תעופה, נבחר בשנת 2035 להישלח אל שנת 1996 בכדי להתחקות אחר וירוס קטלני, שגרם להשמדה המונית. תוך כדי ניסיון ליצור קשר עם החבורה הרדיקלית שהפיצה את הווירוס - צבא 12 הקופים - הוא מאובחן כסכיזופרני (כי טוען שבא מן העתיד) ונשלח למוסד פסיכיאטרי. במוסד הוא פוגש מאושפז נוסף, ג'פרי גוינס (בראד פיט) שמאוחר יותר מקים את "צבא 12 הקופים" ומשמש כמנהיגו. הבמאי טרי גיליאם (ברזיל) התבסס על יצירת המופת המודרניסטית של כריס מארקר ''המזח'', על מנת ליצור את גרסתו הפוסטמודרנית. עם ברוס וויליס (מת לחיות), מדלן סטו (המוהיקני האחרון) ובראד פיט, שזכה בפרס גלובוס הזהב. אם תשימי לב, הסרט מופיע השבוע ב"דוכן הדיונים"- אז אולי יש לפחות שאלה אחת או שתיים שאת יכולה לענות עליהן שם

../images/Emo185.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo73.gif

מצלמים כחול לבן תחרות הצילום הפטריוטית של פורום צילום - אמנות הצילום מתקרבת לסיומה וזו ההזדמנות האחרונה להשתתף ולזכות! כל הפרטים בהודעה הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=215&msgid=83745942
Flix לסיום: יואב ודניאלה בקליפ לשיר "אתה חייב למות (עליי)" מוקדש לנסראללה http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=907658

מממממ... "המקסיקני" ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

הסרט שללא ספק בראד נראה בו הכי טוב (כולל "טרויה"
), והכי מצחיק (לפחות אותי
)...

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אוקיי, אז ככה;

סבתא שלי ואני דנו בנושא שחקני קולנוע; מאורלנדו [בעעע] בלום לג'ורג' קלוני, מג'וני דפ [
] לניקולס קייג', עד שכמובן הגענו לבראד. [תמיד שומרים את הדברים הטובים לסוף.
] סבתא שלי התחילה לזלזל - מה שמאוד הרגיז אותי, והתחלתי להסביר לה למה אני כ"כ אוהבת את הלחם המוכשר הזה. איכשהו הגענו לכל הפרוייקטים שהוא עשה עם אנג'לינה, וסבתא שלי טענה שהכל בזכותה, והוא לא היה עושה דברים כאלו לבדו. לפיה, אנג'לינה מדרבנת את בראד להיות בנאדם טוב יותר. אני לא בקיאה ממש בכל קורות חייו [תסקלו אותי
], כך שאני לא ממש יודעת מה הוא עשה ולא עשה. מה דעתכם על כל זה? האם זה נכון?

אוקיי, זה בשביל סבתא שלך ../images/Emo8.gif

וגם בשבילך, כמובן
פעילויות שבראד עשה בלי שום קשר לאנג'י (רשימה חלקית): עוד בתקופת ג'ניפר- הוא היה חבר בעמותה למען השלום במזרח התיכון (אותה עמותה שבגללה ג'ייסון אלכסנדר בא לארץ, זוכרת?), ויש לי עדיין את התמונה שלו ושל ג'ניפר לוחצים ידיים לסילבן שלום ולג'ודי
אם ראית את הראיון של בראד אצל דיאן סוייר במאי שעבר
, ודאי יצא לך לראות את המסע שלו באפריקה (בלי אנג'לינה, אז הם רק התחילו את השר ולא היו "מוצהרים"
), נאמר שם שכבר כמה שנים הוא עושה מסעות כאלה לאפריקה, וכל הילדים האתיופים ב"שכונה" כבר מכירים אותו
הוא גם הופיע ב"Live 8"- מופע הרוק הגדול שכל הכנסותיו נתרמו לילדים הרעבים באפריקה... הוא עלה לבמה ונשא שם נאום (לצערי לא יצא לי לראות). וכמובן- אחד הפרוייקטים האחרונים שלו- שיקום ניו- אורלינס (אנג'לינה לא מתעניינת בזה בכלל), אחרי הנזקים. לפיכך הוא תרם כספים והשתתף ב- Global Green (ראי חלק מהעדכונים של השבועות הקודמים). לא פלא שהוא נבחר לאחרונה לאחד מ"50 האנשים שעושים את אמריקה נפלאה"...
חוץ מזה- הוא אמר לאחרונה בראיון שבונו הוא ההשראה שלו בכל הפעילויות ההומניטריות.
אגב, לדעתי זה חלק גדול מהחיבור שלהם- העובדה ששניהם אנשים טובים שאכפת להם. כנראה זו אחת הסיבות ששניהם מצאו חן האחד בעיני השני, ושניהם תורמים זה לזה בנושא.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!

שיבוא גם לישראל, להתארח בצפון.
[אצלי בבית תהיה לו קומה שלישית משלו, למרות שהחדר שלי יותר אינטימי.
] מעניין לראות [לשמוע] את הנאום שלו. בהחלט מגיע לו לזכות בזה. מקסים מצידו.
תודה על הכל, לא ידעתי אפילו חצי מזה, וזה מוזר. O_ס אבל טוב לדעת שיש אנשים טובים כמוהו בעולם [כמה פסימי מצידי
]. אני אוהבת את בראד ואנג'לינה ביחד, והרי עוד סיבה לזה. =] [חיחיחיחיחי, עכשיו הולכים להתקשר לסבתא..
]

../images/Emo6.gif

הא... אני בהחלט יכולה לדמיין את בראד בא אליי הביתה
אם את רוצה, יש פה את קטע הווידיאו של בראד מ- Live 8- אבל זה להורדה למחשב בלבד
(ביחד עם עוד כמה קטעי וידיאו, כולל פרסומת של פרוייקט ONE שבו הוא השתתף)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| איזו תמונה יפה!

אני לא חושבת שיש כאן מישהי שלא מסוגלת לדמיין את זה, או לפחות את מה היא עושה איתו כשהוא בא אליה הביתה.
תודה רבה!

למעלה