של שרשור האוסף האידיאלי

J.LO- The Greatest Hits אלבום החלומות

אם יצא נגיד לג'יילו מחר אלבום חלומיייייייייי...מה יהייו השירים שבו? איך יקראו לו?? איך הוא ייראה...!!

Wלייייייייייי---->>>> BRAVEEEEE../images/Emo47.gif

טוב ב עיקרון BRAVE זה כבר כמה צעדים מהאלבום הכי חלומי שיכול להיות לי ממנההההה... אבל יש כמה שיפוצים.... שם האלבום: BRAVEEEEEEE בחיים לא שמעתי שם יותר מקורי ומושלם לדיסק מכל הזמרים והזמרות בארץ ובעולם אי פעם. רשימת השירים : 1- STAY TOGETHER אין פתיחה יותר מושלמת מזה 2-BRAVE השיר והיופייי 3-PLAY
אהבת חיייייייייי וה==שיר המושלם שלה. 4- I'M REAL
5- MILES IN THESE SHOOES
6- WAITING 4 2NIGHT
7- LOVE DONT COST A THING
8- IF U HAD MY LOVE
9- BE MINE
10- HOLD IT DONT DROP IT
11- RYDE OR DIE
12- AINT IT FUNNY 13- HOLD YOU DOWN
14- IM REAL REMIX
15-DANCE WITH ME
16- GET RIGHT FABULOUS REMIX אין שיר יותר מושלם מזה לסגור לי את אלבום ה===חלומות שלי תמונת השער הקידמית של האלבום---->> אלוההההההההההההייייייייייתתתת יווווווווו אני מתפלל שהמפיקים שלה רואים את זה ויעשו את ה==אלבום הזה. זה יהיה הדבר הכי מאושר שיקרה לאנושותתתתתתתתתתתתת פשוט שיאאאאאאאאאאאא השלמות של העולם בכל תחום....!! אמןןןןןןןןן

איך שחכתייייי את אהבת חיי??? AIH !!@!!@#%

בין 4 ל-5.. וזה אומר שבדיסק יהיו 18 שירים;..!! WלN!תתתתתתתתתתתת

אוי זה דווקא רעיון נחמד

שכל אחד ירכיב את האלבום המושלם מבחינתו.... אני מבטיח להשתדל לעשות מחר...

האלבום החלומי שלי../images/Emo27.gif

אלבום קצבי... אפילו בלי בלדה אחת! והשירים מסודרים רנדומלית...בערך... 1-Love Don't Cost a Thing 2-I'm Gonna Be Alright 3-Walking On Sunshine 4-I'm Real 5-If You Had My Love(Darkchild Master Mix 6-Let's Get Loud 7-Ain't It Funny 8-Whatever You Wanna Do 9-Stay Together 10-Dame 11-Step into My World 12-Hold It Don't Drop It 13-Cherry Pie 14- Te Voy A Querer 15-Waiting for Tonight

West Doll

New member
נחמד../images/Emo3.gif

יש לנו טעם די דומה. גמאני הייתי מכניסה שירים רק קצביים

?@!#$%$???????????????????????????????

???????????????????? מה נראלךךךךךךךךךך?!!~ אלבום קיצבי חלומי בלי PLAYYYYYYYY<!~@!$R אז"ש... אבל בסהכל אלבום סבבי אולי הייתי קונה אם היה יותר שירים מBRAVE XD:

למעלה