חידת רצח

../images/Emo208.gif../images/Emo124.gifחידת רצח../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אוקי..... הפורום החליט עוד הפעם להירדם...
אז הנה לכם חידה... =]] אבל יש לי בקשה.... ראשל"צ מערב [שירלי, נועה, עדי שלפעמים מבקרת פה...] וכל מי שמכיר את החידה [נעמה - נתניה] ל-א לענות
אל תהרסו...
אז זה הולך ככה.... אני מביאה לכם כל מני עובדות.... הנרצח הוא אלעד כהן..... המטרה שלכם לגלות.... מי הרוצח: מניע: כלי הרצח: מקום הרצח: שעה: [בערך....] העובדות
*גופתו של אלעד כהן נמצאה נטושה בפרדס בבוקר יום שבת בשעה שש. *אלעד שהה במסיבה ביום שישי בלילה, הוא ניראה יוצא מהבית בשעה 22:00 ושב לביתו כעבור שלוש שעות. *אדון כהן, אביו של אלעד, לא יצא מביתו כל היום היות וסבל מכאבי גב. *גב' לוי, השכנה, אמרה כי ראתה אישה יפה וצעירה, מאדם הרץ, יוצאת מביתם של משפחת כהן ואת גב' כהן שבה לביתה כעבור רבע שעה בקירוב. *מאדם הרץ ואדון כהן חששו שגב' כהן תגלה את סודם. *ליד הגופה נמצאו אולר, חבל ומעדר. *גב' לוי השכנה מסרה כי יצאה לטייל עם כלבתה צ'יפ, בסביבות השעה 2:30 באזור הפרדס ופתאום כלבתה התחילה לרוץ וברחה בבהלה, האולר של גב' לוי נפל מכיסה. *בארון התרופות של גב' כהן, נמצאה קלטת ובה שיחה רומנטית בין מאדם ברץ ואדון כהן. *במסיבה בה היה אלעד פרצה מריבה בין יריב, חברו הטוב של אלעד לבין בחור בשם מתן. אלעד התערב במריבה לטובת חברו יריב. *אלעד נראה חוזר הביתה עם שטף דם בשפה העליונה. *ע"י הפרדס נמצאו סימני גרירה. *הפסיכולוג של גב' כהן מסר כי הייתה מעורערת בנפשה. *אלעד שנא את מאדם הרץ. השנאה בניהם הייתה הדידת. *גב' לוי השכנה מסרה שכאשר אלעד נכנס חזרה לביתו מהמסיבה, מאדם הרץ עדיין הייתה בבית, נשמעו צעקות וקול נפץ של כלי נשבר. *בשעה 2:45 נתקבלה הודעה במשטרה מגב' כהן, היא הודיעה על היעדרותו של בנה אלעד. *מעדויות נמסר כי בין אלעד לאביו היה יחס חם ואוהב. *על גופתו של אלעד נמצאו סימנים על הצוואר, אך גופתו הייתה נקיה מסימני דם. *השכנים הגרים בסמוך לפרדם מסרו כי לא שמעו קולות ירי מהפרדם באותו לילה. ב-ה-צ-ל-ח-ה
נ.ב אתם יכולים לשלוח רק חלק.... שבוע הבא אני אגיד לכם אם צדקתם ומי צדק.. =]]

Rioter

New member
אני גם ראשל"צ מערב, הלואו ../images/Emo2.gif

ואני לא מכירה את החידה
וזה ארוך מדי
אז אין לי כוח לקרוא כי אני יותר מדי מסטולה
טוב. אני אקרא את זה מחר ^^ סחטיין על ההשקעה לילך. D:

אני יודעת שאת מראש"צ מערב....

אבל אני גפ יודעת שאת לא מכירה את החידה...
בגלל זה לא רשמתי אותך..... את גם מוזמנת לנסות ולענות... =]]

מכירה. ../images/Emo3.gif

אני יודעת את התשובה. חעחע. באמת נזכרתי בחידה לפני כמה ימים... =]] בהצלחה.

הדדרריי

New member
ממממ=]

ממ גם אני חשבתי על זהה ..!!! אלעד הוא אחלה רכז אנחנו צריכים אותו .. =] אלעד אם אתה קורא פה תדע שאתה אחלה טל אני אוהבת אותך

היי עכשיו כאשני קוראתת

אז אני מכירה את זה.. עשינו את זה לחניכים.. זו פעולה שעברה בכל סניף ראשון מרכז נראה לי מהשנים הראשונות שהוא נפתח.. חח גם כשהייתי חניכה עשו לי את זה וגם בתור מדריכה אני עשיתי את זה:)

חחחחח נכון.. =]]

נופר מהסניף שלךהביאה לנו אותה לפני איזה שנתיים..... כשהיא הייתה רכזת הדרכה שלנו.... [היא הכינה את החידה.....]

orlupo

New member
אני צריך זמן!!../images/Emo5.gif

אני עכשיו כל הזמן רק בבי"ס או במכבי...

למעלה