גליתוי

New member
מה מה מה, מה אוכלים במפגש../images/Emo35.gif../images/Emo71.gif

הי חברים, אני פותחת בשירשור חדש לקראת המפגש. אני מציעה שכל אחד לפי יכולתו וכוחותיו יבחר מה להביא למפגש. רצוי שאלו יהיו דברים שלא מצריכים חימום, אבל שיהיו ביתיים ומחממי לב
אז מה כדאי? כלים חד פעמיים (אלא אם כן יש במרכז כלים בהם נוכל להשתמש ולשטוף...) שתיה קרה (לעסוקים שביננו) ערכת קפה: קפה, תה, סוכר וחלב
ואם כבר יש קפה... עוגות ועוגיות
פשטידות
סלטים
לחמים ומטבלים.
למי שקשה להכין שוב, אז גם שוקולד או קרקרים ומה שלא יהיה יתקבלו בברכה!
בבקשה תבחרו משהו מהרשימה והוסיפו לשירשור ואם יש לכם משהו שתרצו להביא ואיננו רשום... בכייף!

דודי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עושים תחרות עוגת שוקולד../images/Emo35.gif

הצלחתי להכנס הודות לדודי...../images/Emo13.gif

לאחרונה החליפו לי את מערכת ההפעלה במחשב וכשניסיתי להתחבר לפורום תפוז..אבוי, הסיסמא נשכחה, דודי בשיא כשרונו הנפיק לי ניק חדש וסיסמא חדשה ו...הקיצר אניייייייייייייייייי כאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן! מה שלומכם? אשמח לבוא למפגש ,גם אני לא ראיתי את הסרט, אשמח להצטרף....אני מוזמנת? אוכל להביא עוגת גבינה עם אוכמניות [לא רוויה בשומנים ומתעכלת בהנאה.....] שבוע טוב דודי .....תודה!

../images/Emo208.gif ../images/Emo21.gif../images/Emo174.gif../images/Emo135.gif../images/Emo159.gif../images/Emo259.gif../images/Emo84.gif

פרטים בהודעה של גליתוי ממש מתחת להודעה זו

יעל0403

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

עקב זה שבעלי היקר יהיה באמסטרדם אז אני לא יודעת אם אני יבוא אם יצא לי אני אביא משהו טעים

יעל יקרה שלנו

זה שבעלך נוסע לו לאמסטרדם ( מילא לא לוקח אותך אבל איך הוא לא לוקח אותייייייי?????
) בכל אופן זה שהוא נוסע לא אומר שלך לא מגיע פיצויי קטן אבל מתוק
במפגש איתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אני מתאר לעצמי שזה כרוך באירגון מה עושים עם הזאטוטים אבל בטח יש איזו סבתא טובה, דודה אוהבת או חברה שתוכלי להפקיד אותם בידיה הנאמנות והבטוחות לכמה שעות... אני בכל אופן אשמח מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד לראות אותך שם ומקווה שכך יהיה

למעלה