יומולדת שמח ליפתי!! ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

המון המון מזל"ט...
שתמשיך לכתוב וליצור שירים מקסימים כ"כ,
שהאלבום שהשקעת בו את הנשמה יהיה הצלחה אדירה, ובכלל, שיהיו לך רק סיבות לשמוח ולחייך.

האא מזל טוב מאנשי הרחוב. . . .

המון שנים של יצירה ואמנות אהבת המוזיקה ואושר ועושר עד גיל . . .נו טוב את זה אתה תחליט. . .או מישהו מלמעלה . . .

dudig19

New member
מזל טוב כפרעע

אומרים צרות באות בשניים ודברים טובים בשלישיות, יש גם יומולדת גם דיסק וגם סינגל פצצות לגבות, מי יתן (מי?) שתהיה מאושר תמיד, העבר ישכח תחיה הווה תהיה מאושר בעתיד, יומולדת הוא לא סתם יום ככל הימים, זה יום בו החליט היושב במרומים, שהעולם שפה למטה לא יסתדר בלעדיך, ואם אתה דואג לשפר את העולם ``אשריך``. ונעבור לברכת מזל טוב המסורתית, יהי רצון שחייך יזרמו כמו הקול שלך על ביט, תחיה מאושר תמשיך להיות מוכשר, ועוד דבר, רוצה לשמוע אותך בכל מקום שר, שתחיה עד לגיל שבו תרצה כבר לפרוש, שהשירים שלך בכל המצעדים רק בראש, שתצליח בכל דבר שתשים עליו יד, תתחזק באמונה (תהיה חסיד חב``ד...), ונחתום, בכל שיהיה ברכה ושלום, בריאות אושר עושר ומה שתרצה בחלום, ובאווירה אופטימית זו אני אגמור ת`ברכה, יפתי!! שתהיה לך המון הצלחה!!!

:) :) :) :) :) תודה רבה חברה!!!

אני הולך עכשיו לצילומים לערוץ 24 לשאלון שיופיע בערוץ ויהיו פרסים :) אני אודיע לכם מתי זה... תודה לכולם! אה כן.... האלבום יוצא יום שישי!!!!!!!!!!!! אוהב אתכם

קמינסקי

New member
מזל טוב אחי היקר

מי ייתן והשנה יתגשמו כל משאלותיך.. הנה זה מתחיל אחי!

שgal0

New member
יפתיי....../images/Emo65.gif מזל-טוב גם וגם....

מזל-טוב עד כמה שתרצה (לא פחות מ-120) תמשיך לכתוב שירים כל כך יפים מזל-טוב על הסינגל החדש שיוצא מקווה להיות הראשונה שתקנה חחח בקיצור בהצלחה בכל ומה שתרצה באמת יתגשם לך כי באמת מגיע לך
בהמון אהבה

יפתי יש בקניון אורות?../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אני לא יודעת כמה כבר קונים שם אבל בחנות ביז שיש שם הו אמוכר גם דיסקים אני לא יודעת כמה דיסקים שלך כבר יקנו שם אבל לא שווה שיהיו שם כמה? גם קיסריה וזה אחים שלך נותנים לך פה כבוד

אה וגם כלי זמר בחדרה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

זה שם בקניון זו החנות היחידה באיזור (חוץ מטאוור רקרודס בגן שמואל שלא הולכים לשם לרוב)שיש חנות דיסקים יענו כמו טאוור רקורדס.

HeNoOsH

New member
מזל טובבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב, המון אושר, בריאות והצלחה בהצלחה עם האלבום החדש :] יום הולדת שמח
=]

ליפתי

מזל טוב ליום הולדת ולהוצאת האלבום תמשיך עוד מלא מלא מלא מלא מלא תהנה אוהבים ומפרגנים החברים מקיסריה

למעלה