../images/Emo125.gif../images/Emo20.gifהפעם הראשונה שלי../images/Emo20.gif../images/Emo125.gif

"חומר מקומי" באוויר כבר כמעט שנתיים, מאז שהתכנית עלתה הגיעו (וגם יצאו) לפה ומפה לא מעט אנשים שמאזינים לתכנית. כל אחד הגיע לפה ממקום אחר ובדרך אחרת. כל אחד הגיע בתקופה אחרת, כאשר התכנית שידרה ספיישל כזה או אחר עם אומן כזה או אחר, או שבכלל היה רק ראיון עם מישהו, או שאולי היתה תכנית רגילה- שזה גם טוב
. אני רוצה להקדיש את השרשור הזה כדי לשאול אתכם איך אתם הגעתם לשמוע את חומר מקומי
ומה היה בשידור הראשון שאתם שמעתם
תודה לעמית
על הרעיון.

עונה לעצמי../images/Emo18.gif

אני שמעתי את "חומר מקומי" עוד מהתכנית הראשונה, בפברואר שלפני כמעט שנתיים. מוטי סיפר לי שהתכנית תעלה, ומכיוון שכבר הייתי מאזינה קבועה שלו לפני כן ידעתי שאסור לי להפסיד או לפספס את התכנית הזו. הגעתי למחשב אחרי שעשיתי לאחים שלי התנתקות ממנו, ושמעתי את התכנית ממש מההתחלה ב20:00, האמת שזה היה מרגש במיוחד כי חיכתי לה כמה שבועות טובים. באותה התכנית ריטה התראיינה, ולנצח היא תיזכר לי כמי שהתראיינה ראשונה אי פעם ב"חומר מקומי"
, "היייי מוטי" בקול מפגר ומתלהב במיוחד חח
. מאז הכל באמת כבר היסטוריה, התכנית הזאת היא חלק ממני שאני, ובזכותה הכרתי את האנשים שהכי חשובים לי בעולם, וכמו כן, הם גם האנשים הכי טובים ומדהימים שיצא לי להכיר אי פעם
. אין לכם מושג כמה אני אוהבת אתכם
.

השידור הראשון ששמעתי...

ספיישל חנוכה.. שאלון אידיוטי של יעל ומוטי
כפיר אפשטיין באולפן אני עולה לשידור.. ספיישל כפיר אפשטיין תכנית שלמה... לא יכול להיות מושלם יותר בשביל התכנית הראשונה

A m 0 s

New member
דרך הטאגליינס בפורום של איגי...

וזה העביר אותי לקומונת שיר מקומי ומשם זה העביר לקומונה ואח"כ עברנו לפורום...

A t z a

New member
מישהו אמר פורום איגי?../images/Emo80.gif

שמחה לדעת שפורום איגי מביא תועלת גם לפורום הזה
אם כבר אז אגיב בעצמי, שהגעתי לקומונה הקדומה בעקבות הודעה שמוטי כתב בפורום שלנו, ואז שמעתי גם את התוכנית...לא זוכרת מתי

GuyHemed

New member
דרך הקורס של הרדיו

כשהייתי בקורס אז מוטי התחיל לדבר עליה מתישהו מאז אני שומע את התוכנית, ולאט לאט הצטרפתי לצוות חח

למעלה