אליסה מכחישה היריון בנחרצות!
בשבוע האחרון אליסה מקבלת המון באז תקשורתי סביב השאלה על הריון לכאורה שגורם לאליסה להתעצבן ולכתוב מספר פעמים בטוויטר שלה שהיא לא בהיריון, לא בהיריון ושוב לא בהיריון. "“Rumors that I am pregnant are still false and still annoying. Please, please, please, refrain from RT’ing such rumors," "שמועות שאני בהיריון הן עדיין שקריות ועדיין מציקות. בבקשה, בבקשה, בבקשה הפסיקו להעביר את הודעות של שמועות כאלו". בנוסף בריאיון לאחרונה אמרה על החתונה: "It doesn't really feel any different yet," Alyssa says of married life. "I think kids would probably change the dynamics, but for right now, not too much has changed. Which is good." "זה באמת לא מרגיש שונה. אני חושבת שילדים כנראה ישנו את הדינמיקה אבל כרגע כלום לא השתנה, שזה טוב" ועל ילדים: "I don't think we are going to plan it," she says. "I think we are just going to go with the flow. So we'll see what happens. But I am [getting older]. Gotta get on it!" "אני לא חושבת שנתכנן את זה, אני חושבת שאנחנו פשוט נזרום ונראה מה יהיה. אני אני מתזדקנת! צריך ללכת על זה!". הנה המקור:
http://celebritybabyscoop.com/2009/09/23/newlywed-alyssa-milano-talks-babies