always be me mc

New member
רגע רגע רגע *קול של מורה* ../images/Emo232.gif

זה romantically challanged או emotionally challenged? חשבתי ששינו את השם.. (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1620&MessageId=133223203) בכל מקרה מעניין מי זה ג'וש לאוסון הזה כי בחיים לא שמעתי עליו
ויאללה נו שהסדרה תתחיל כבר! יש סחבת עם V ועכשיו גם סחבת עם הסדרה הזאת
תודה דוד

CharmedRulez

New member
אליסה מכחישה היריון בנחרצות!

בשבוע האחרון אליסה מקבלת המון באז תקשורתי סביב השאלה על הריון לכאורה שגורם לאליסה להתעצבן ולכתוב מספר פעמים בטוויטר שלה שהיא לא בהיריון, לא בהיריון ושוב לא בהיריון. "“Rumors that I am pregnant are still false and still annoying. Please, please, please, refrain from RT’ing such rumors," "שמועות שאני בהיריון הן עדיין שקריות ועדיין מציקות. בבקשה, בבקשה, בבקשה הפסיקו להעביר את הודעות של שמועות כאלו". בנוסף בריאיון לאחרונה אמרה על החתונה: "It doesn't really feel any different yet," Alyssa says of married life. "I think kids would probably change the dynamics, but for right now, not too much has changed. Which is good." "זה באמת לא מרגיש שונה. אני חושבת שילדים כנראה ישנו את הדינמיקה אבל כרגע כלום לא השתנה, שזה טוב" ועל ילדים: "I don't think we are going to plan it," she says. "I think we are just going to go with the flow. So we'll see what happens. But I am [getting older]. Gotta get on it!" "אני לא חושבת שנתכנן את זה, אני חושבת שאנחנו פשוט נזרום ונראה מה יהיה. אני אני מתזדקנת! צריך ללכת על זה!". הנה המקור: http://celebritybabyscoop.com/2009/09/23/newlywed-alyssa-milano-talks-babies

always be me mc

New member
מסכנה אליסה../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif

שמועות זה לא דבר מהנה אבל למה הם פתאום חושבים שהיא בהריון? היא התחילה ללבוש בגדים רחבים או משהו?
על כל מקרה למרות שעוד לא יצא לי להיתקל בשמועה כזאת אני מודה לה על ההבהרה ומודה לך דוד על העדכון
ואליסה את מוזמנת לזרום אבל תשחי טיפה יותר מהר בבקשה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifכפרעלייך תזדרזי

אני רוצה אחות קטנה :] תכלס אני לא יכולה לחכות שכבר יהיו לה ילדים קטנים ומהממים! ושאח"כ יעשו play dates עם הילדים של הולי.

CharmedRulez

New member
../images/Emo99.gif

איזה רעיון יפה ומדהים
בא לי כבר! חחח אני אארוב מרחוק חחחח

always be me mc

New member
תמונה של אליסה מהסט ../images/Emo232.gif

של מה ? של הסדרה :) ונכון הילד שלידה דומה לאחד הבחורים מ'על טבעי'?

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo83.gif../images/Emo232.gif

חמודים
ומעניין מתי בדיוק הסרט יצא לקולנוע

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo69.gif../images/Emo232.gif

דאמ בחירה קשה בין שני בחורים שווים!

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo99.gif../images/Emo232.gif

בואנה איזו קטנה ומושלמת היא בתמונה הזאת :D

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo35.gif../images/Emo232.gif

ומי היא אמורה להיות? הפסיכולוגית?

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo232.gif

כפרעליה! ואיזה כיף לראות אותה לובשת לשם שינוי בגדים שהם לא מהקולקציה שלה lol

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo99.gif|רומנטי|../images/Emo23.gif../images/Emo232.gif

דאמ איך בא לי לראות את הסרט עכשיו! וטוב מקווה שנהניתם

CharmedRulez

New member
אחלה תמונות!

באמת ראיתי שהיא שמה בטוויטר והיא ממש מותק! נראה סרט ממש חמוד (וקצת מוזר אולי) ואני ממש שמח לראות שאולי הוא ייצא בחודשים הקרובים!

always be me mc

New member
למה מוזר? ../images/Emo232.gif

נשמע לי כמו סרט רומנטי טיפוסי מבחינת עלילה מה שכן אבל הוא יהיה מיוחד בגלל אליסה
ואולי הוא יצא בחודשים הקרובים?
יש משהו שאתה לא מספר לי דוד?

למעלה