Nens333

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo252.gif דירוג אישי לשירי גאגא! ../images/Emo252.gif ../images/Emo79.gif

זה תהליך דיי קשה אבל, עד יציאת האלבום הבא של מאמא מונסטר, כל אחד מאיתנו צריך לעבור אותו... דירוג אישי של השירים של גאגא! אתם מתבקשים לשרשר לפה את השירים האהובים עליכם ביותר של גאגא, מ-10 עד 1 (1 = הכי אהוב, 10 = הכי פחות אהוב מהעשיריה האהובה עליכם). זאת אומרת- שירים שלא תכניסו לעשיריה האהובה, יהיו במקומות ה-11, ה-12 וכו'... אז אין למה לציין אותם פה. הוספת פירוט קטן על למה בחרתם את מה שבחרתם רצויה! אז... נכון שזה תהליך קשה, ונכון שזה כמו לשאול אם "אתם אוהבים יותר את אמא או יותר את אבא?", אבל הגיע הזמן להתעמת עם ההחלטות הקשות...

Nens333

New member
מתרגש מהמעמד ../images/Emo7.gif ../images/Emo26.gif

מקום 10 Monster קצב טוב, משמעות גדולה למילים וסגנון מעט שונה נתנו לשיר הזה את המקום העשירי אצלי. אני חייב לומר שלא שמתי לב אליו כל כך עד עכשיו, אבל בשמיעה חוזרת הבנתי שאין מצב שהוא לא יכנס לעשיריה. מקום 9 So Happy I Could Die בהתחלה הוא נשמע שיר חלש ולא "ברמה של גאגא", אבל זה ממש לא המצב לדעתי. זה שיר שאיכשהו מצליח לשלב קשיחות ומתיקות מבלי לצאת הזוי, אלא לצאת בצורה זורמת ונעימה... כל כך זורם שבא למות! מקום 8 Love Game שיר כזה פרובוקטיבי הוא אחד הבעיות לזמרות פופ, הוא מסמן אותן כזולות ובוטות לצערי. אבל אצל גאגא זה כל כך שונה- היא אומרת מה שבא לה ולא מרצון לקבל צומי, אלא כי זו האמנות שלה! שיר אמיץ ולא מצונזר עם מנגינה שאישית מהפנטת אותי בהחלט ראוי למקום השמיני! מקום 7 Just Dance השיר הזה פשוט מחזיר אותי לפעם הראשונה שנתקלתי בגאגא, אפשר לומר שמבחינתי זו פיסת נוסטלגיה (של לא יותר משלוש שנים, אבל בכל זאת). וחוץ מהראשוניות שהוא מסמל בשבילי אצל גאגא, הוא נורא פשוט וכיפי! מקום 6 Alejandro שיר קצת אפל, שמזכיר לי מחזה אירופאי (נכון, השם "אלחנדרו" מאוד משפיע על האסוציאציה הזאת). אין לי יותר מידיי מה לומר, זה פשוט שיר טוב עם גוון אפל שמושך אליו כל אחד. מקום 5 Poker Face אם כבר יש לגאגא שיר אפל, זה פוקר פייס. קולות רקע שאישית מצמררים אותי ופזמון שלא עוזב את האוזן (מא מא מא מאאא...!) הופכים אותו לאחד המזוהים ביותר עם מאמא מונסטר. והקטע האהוב עליי בו- הדיבור הכמעט ישיר אל השומעים בבית האחרון, עם מילים ומנגינה שמהדהדים במוח. מקום 4 Telephone השיר הזה, כמו שזה נראה לי, הוא תוצאה של עבודה קשה מצד ה"האוס אוף גאגא". נכון שהוא נכתב בהתחלה לבריטני ספירס, אבל אין מה לומר שהוא תפור על גאגא. המנגינה הדביקה החוזרת בו, מבחינתי, עשתה את שלה בעניין. כמעט כל אחד ששמע את השיר הזה מצא את עצמו מזמזם (או שר בקול גדול במקרה שלי) את המנגינה הבלתי מנוצחת שלו. האוס אוף גאגא- שאפו! מקום 3 Bad Romance נכון, זה שיר אדיר של גאגא (אולי אפילו הכי אדיר מבחינת הרוב), אבל הוא יסתפק כאן במקום השלישי. קשה שלא להתייחס לקליפ העוד יותר אדיר שלו, אז... הנה, התייחסתי. אז למה השיר הזה כל כך אדיר? כי הוא דרמטי, מרגש, קצבי, ממכר, שונה, ביזארי, מעניין... דרמטי אמרתי? מקום 2 Teeth מופתעים? גם אני. אם לא הייתי רואה ליד השיר הזה את השם של גאגא, הייתי אומר לכם שאתם משוגעים, שהשיר הזה מטורף עד לא הגיוני. אבל גאגא הפכה אותי למטורף ולהגיוני בו זמנית! קצת כמו בפוקר פייס, קולות הרקע כאן דרמטיים ומצמררים, רק שכאן הם... מצמררים אותי יותר! הסגנון האמריקאי שלו, משהו שנות ה-50, מרגיש לי כמו צפייה בסרט אימה טוב שמשאיר אותי עם הפה פתוח גם 24 שעות אחרי ששמעתי אותו. אני חושב שרבים לא יסכימו איתי בעניין הזה ובמקום המכובד שנתתי לו, אבל הבעיטה הזו שהביאה גאגא עם השיר הזה לא השאירה לי ברירה אלא להציב אותו במקום השני. אז... שואו מי יור טיט'!!! מקום 1 Paparazzi השיר הזה הוא כל גאגא מבחינתי, הוא הנכון ביותר לכל מקום ולכל זמן. כמעט כל מה שאמרתי כאן על השירים האחרים, נכון לגביו. הוא נוסלטגי ומהפנט, דרמטי וזורם, בעל משמעות מילולית ענקית וקצב מעולה, משלב סגנונות ולא מצונזר, אמיץ ודביק... ואם שכחתי משהו, תוסיפו אותו לבד... בקיצור, מבחינתי- ליידי גאגא = פפרצי.

Coralulu182

New member
כתבת בצורה מקסימה! ../images/Emo47.gif

ייקח לי זמן לשרשר לכאן אבל אעשה את זה בסופו של דבר, כי נתת לי השראה. זה הולך להיות קשה בטירוף כי הדירוג קצת משתנה אצלי מיום ליום...ויהיה לי קשה לבחור בין שלושת הראשונים אבל...טוב, אני אנסה בקרוב.

limors2

Active member
../images/Emo45.gifמה שהיא אמרה!

על ה"יקח זמן" ו"אנסה בקרוב".

Nens333

New member
תודה רבה! כיף לשמוע!

ו...אני מצפה לדירוגים שלכם! באמת יהיה מעניין לראות איך כל אחד רואה את השירים ואיזה שיר הוא האהוב עליו ביותר!

מיקה2008

New member
אוףף אני לא טובה בדירוגים קשה לי נורא אני מתה

על כל שירים שלה...מתי יוצא אלבום החדש?.

Nens333

New member
../images/Emo208.gif ../images/Emo208.gif ../images/Emo208.gif

איפה אתם?!? יאללה לדרג!

Coralulu182

New member
רק רוצה לציין שאני עוד מעט מסיימת! ../images/Emo98.gif

זה ממש קשה. כבר דירגתי את השירים אני רק צריכה לפרט למה דירגתי אותם בצורה הזו
.

Nens333

New member
אויש...

כל פעם אני לומד מחדש את יכולותיהם המופלאות של המנהלים...
תודה!

Nens333

New member
הבהרה...

זה לא "אויש", של יאוש או זילזול... זה אויש של התפעלות... כזה "אויש! אני גם רוצה כזה!!!". מקווה שאני מובן

Coralulu182

New member
הדירוג שלי! ../images/Emo26.gif

מקום 10 Boys Boys Boys - שיר כייפי, נעים לאוזן, מאוד שמח, קצבי וקליט. מקום 9 I Like It Rough - הייתה תקופה שהייתי שומעת אותו המון. אני אוהבת את המילים ואת ההפקה. מקום 8 Teeth - אני אוהבת את הסגנון שממש מזכיר לי את "דם אמיתי". זה שיר מיוחד, המילים מטריפות, ההפקה מדהימה. אני לא שומעת אותו הרבה אבל אני אוהבת אותו. מקום 7 Starstruck - שיר מאוד...זאת אומרת, מפתיע אפילו אותי שהכנסתי אותו. אבל כמו שאני מציינת המון פעמים, ליידי גאגא משתמשת בתבניות של פופ אבל עם צלילים ייחודיים משלה, ופה אפשר למצוא את הצלילים של המוסיקה השחורה הזו של מועדונים ועדיין זה עם החתימה של ליידי גאגא. זה שיר ממש כייפי! מקום 6 Paparazzi - אני נזכרת בגרסת הלייב של טקס פרסי הVMA. כאילו לא הייתי מספיק אובססיבית לשיר, ההופעה הזו גרמה לי לשמוע אותו בלופ ולהתרגש כל פעם מחדש. הקול שלה כל-כך עוצמתי, שזה עושה לי חשק לבכות. המילים מקבלות ויזואליות בזכות הכוריאוגרפיה, הקול החזק שלה, והדם שיוצא ממנה לקראת סוף ההופעה. זה מדהים. השיר עצמו, בלי קשר ללייב, כל-כך חכם, וההפקה גאונית כי היא כזו אפלה והטונים שלה אפילו מפחידים (תשמעו גרסה אינסטרומנטלית!) זה שיר מדהים. מקום 5 Poker Face - ברגע שאני מתחילה, אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו. זה מפחיד!
זה אחד השירים הכי קליטים שיש בעולם. מקום 4 Alejandro - אני אוהבת את כל הסגנונות שמתמזגים ביחד, את הסאבטקסט, את השירה...שיר שמח ומרגש, שילוב של סגנונות שאני ממש אוהבת! מקום 3 So Happy I Could Die - כבר כתבתי מה אני חושבת לגבי השיר בפינה שלי...זה שיר שאני באמת מאוהבת בו, הוא כל-כך מיוחד לפי דעתי, הוא סוחף אותי פנימה והצלילים מרגיעים אותי! מקום 2 Dance in the Dark - זה השיר הראשון שנמשכתי אליו בפעם הראשונה ששמעתי את האלבום. הוא מאוד אפל, הוא מאוד אוהב, הוא מאוד אישי. הושקעה בו המון מחשבה, המון יצירתיות...הסגנון הזה של שנות ה-80 האפלות מחרפן אותי, הקול שלה, והמילים...המילים.
המחווה ל"ווג" של מדונה, יחד עם כל האזכורים המקסימים לאישים שמצוינים שם. זו פשוט יצירת מופת.
מקום 1
Bad Romance - לא, אני לא הולכת לפרט למה. אני לא יכולה. וזה דווקא שיר שהגיע למקום הראשון בגלל הלחן שלו. כי אני טיפוס שמוצא מילים באינסטרומנטל ואני לא צריכה מילים אם ההפקה והלחן נותנים לי מה שאני צריכה.
אני לא סגורה בין שלושת המקומות הראשונים. אסכם ואומר ששלושת המקומות הראשונים זה כמו מקום ראשון שלם בשבילי!

Nens333

New member
כל כך נכון מה שאמרת על ההופעה ב-VMA

הביצוע שם של פפרצי פשוט ממכר. לפעמים אני פשוט מעדיף לשמוע את הגירסה הזאת על המקורית... זה דרמטי כזה ומהפנט... אבל פעם חשבתי אם זה באמת היא שרה בלייב או שיש פלייבק... היא פשוט עשתה את זה כל כך טוב, מעברים דרמטיים בטונים והמון רגש... איך היא יכלה להופיע כל כך טוב?!? יש מצב שזה פלייבק?

Coralulu182

New member
אני לא חושבת שזה פלייבק

יכול להיות שיש גרסת סטודיו ברקע שרק מלווה אותה קצת אבל שמעתי את גאגא פוצחת בשירים בספונטניות וזה לחלוטין הקול שלה

למעלה