בלי תרוצים-שרשור אירועים

SATLAA

New member
THE GLADIATORS LIVE IN ISRAEL!!!

זה קורה בעוד פחות מחודש!!!! THE GLADIATORS LIVE IN ISRAEL כשאומרים The Gladiators, השם מדבר בעד עצמו; להקת הרגאיי האגדית הזו פועלת ועושה מוסיקה כבר מעל שלושה עשורים. עם אין ספור שיתופי פעולה מוסיקליים, תקליטי מופת והופעות בכל העולם, הלהקה הזו היא שם-דבר בעולם הרגאיי! תחילת הלהקה בסוף שנות השישים, בשכונות העוני של Trench Townבג`מייקה. אלברט גריפית`ס, אז בחור צעיר, החליט לנסות את מזלו בתעשיית המוסיקה. לאחר לא מעט ניסיונות כושלים, היה מי שמצא בו את הפוטנציאל וכך, בשנת 1968, הוקמה הלהקה שכללה אז 3 חברים בלבד. בתחילת שנות ה-70 היו The Gladiators הצלחה בג`מייקה הם הוציאו להיט אחר להיט, כולם יצירות מופת של מוסיקת roots. שירים כמו `Roots Natty,` `Bongo Red ו-`Jah Jah Go Before Us` היו ללהיטי ענק שסחפו גם את הקהל של סצנת הרגאיי המחתרתית באנגליה. באותה תקופה לי `סקראץ`` פרי, ששמע את המוסיקה של הלהקה, התרשם ולקח את הלהקה לעבוד על הפקות מוסיקליות שלו. אלבומם הראשון, שיצא תחת הלייבל של Virgin Records באנגליה, `Trenchtown Mixup`, היה להצלחה יוצאת דופן ועד היום הוא אחד מהאלבומים הקלאסיים של מוסיקת רגאיי. בתחילת שנות ה-80 The Gladiators כבר הפכו למושא להערצה ברחבי ג`מייקה, ועתה היה בכוונתם לכבוש את שאר העולם. בשנים הללו הוקמו אין ספור להקות רוטס, אבל הגלדיאטורס שאפו לעקוף את כולן. לאחר שהקליטו את `Symbol of Reality` (1982), `Serious Thing` (1984) ועוד אלבומי איכות, כבר לא היה ספק שמדובר בלהקה שעולה על עמיתיה בכל הרמות. בשנים הללו הם יצאו לסיבובי הופעות בכל רחבי אירופה, ובנו לעצמם קהל גדול ונאמן. הלהקה המשיכה להקליט אלבומי איכות גם במהלך שנות ה-90, ביניהם `Valley of Decision` ו-`True Rastaman` והם פתחו את המילניום הנוכחי עם האלבום `Something a Gwaan!`. בדומה ללהקת The Wailers, יכולותיהם הווקאליות של The Gladiators משתוות לכישרונם המוסיקלי, מה שעושה אותם לאחד ההרכבים הג`מייקנים הנדירים שהם להקה במלוא מובן המילה. הם הצליחו ליצור סגנון ייחודי ששיך להם בלבד- סגנון שבלט לכל אורך העשייה שלהם וממשיך לבלוט עוד היום. הטקסטים המופלאים שבשירים מלאים בקטעים תנ`כיים ומשלים והם ניחנו ביכולת מרשימה לשאוב השראה ממוסיקאים גדולים. כיום מורכבת הלהקה מ-9 נגנים שמופיעים על במה אחת ומביאים לקהל את חוויית הרגאיי במלואה. האלבום `Father and Sons` (2005), מציג את אלברט גריפית`ס עובד עם בניו, הזמר אל גריפית`ס והמתופף הווירטואוז אנתוני גריפית`ס. האלבום הוגש ע`י גריפית`ס כפרידה ממעריציו והעברת השרביט לבניו, שימשיכו לשאת את שם הלהקה בעתיד. ב- 14-15 לנובמבר, יגיעו הגלאדיאטורז לשתי הופעות היסטוריות במועדון הזאפה בת`א. לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים מוזלים (155 ש`ח ובקופות 170): 0547510652 - עידן

yaarasta

New member
פלייר ../images/Emo188.gif

כרטיסים ניתן להשיג גם בקרמבו
רקורדס (שנקין 18, ת"א)

../images/Emo209.gifבלי תרוצים-שרשור אירועים../images/Emo218.gif

נאלצתי למחוק השבוע כמה הודעות לצערי הרב מאוד, שכן אנשים כאן לא מכבדים את הכללים ואין לי יותר מדי ברירות. אני לא מתכוון לשרשר אחרי אנשים שלא מכבדים את כללי הפורום... ולנושא טיפה שונה-יש מסיבות! יש הופעות! יש רגאיי מיוןזיק בארץ! ובקרוב גם הגלדיאטורז המדהימים באים אלינו(יחצון קטן: גם אני מוכר כרטיסים, מי שבא לו מוזמן לדבר איתי
), ואני מבקש - אני מתאר לעצמי מראש שהאירוע הזה יגרור אחריו הרבה הודעות יחצוניות, הודעות שלא ישורשרו לשרשור האירועים - ימחקו ללא הודעה מוקדמת. אני לא רואה שום דרך אחרת להחזיק את הפורום הזה, ומי שיש לו אני אשמח אם יפנה אליי ויאמר לי מהי בעיניו... שיהיה לנו שבוע נייס!!! גילגיל.

mylordsound

New member
My-LORD |טייפinna drum & base style

חובבי בס יגידו, שלכאורה החיבור בין רגאיי ודראם-נ-בייס בערב אחד הוא טריוויאלי כמו מחק בקצה של העיפרון. מה שנכון – נכון! הדראם אנ'בייס בכללותו, ותת הז'אנר הקרוי Dubwise מתוכו בפרט, נולד בעצם מתוך התרבות המוזיקלית הג'מייקנית. ההשפעות השונות מתקיימות הן בקומבינות השונות והמחוות שעשו לתרבות הסאונדסיסטמים בכללותה אבל גם ובעיקר בחשיבותו של אלמנט הבאס כמרכיב מהותי בתפיסת הקצב (לצידו של התוף, ולכן "דראם אנד בייס", מושג שבעצם טבעו מפיקי הרגאיי סליי ורובי, שכנגנים היוו חטיבת הקצב של מתופף ובאסיסט). גם את המסלול האיטי בנוף הקריבי משהו של הרגאיי, שהופך לאוטוסטרדה של דראם-נ-בייס, מלווים אם.סיז (master of ceremony), שמתבלים בקולם את המוזיקה ומשלהבים את הקהל. נורמות התנהגות ומניירות כ-Rewind (או Pull Up כמו שאומרים החברה של הרגאיי) שטבועים בד-נ-ב – כולם נולדו מתרבות הרגאיי והדאנסהול. הדבר בא לידי ביטוי כבר בתחילת עד אמצע שנות ה-90, אז פרח סגנון הראגא-ג'אנגל עם הרכבים ולייבלים כ – Congo Natty ו-Ganja Kru, ואפילו רוב להיטי הרייב-ג'אנגל של התקופה חבו חוב גדול לעולם הרגאיי והדאנסהול: Incredible של M Beat ו-General Levy, Original Nuttah של Shy FX, ו-On a Ragga Tip של SL2 (בדאיי, בדאיי, באוונדה בא-דיי!). גם כיום ישנם מפיקים רבים שממשיכים לשלב אלמנטים מעולם הרגאיי בדראם אנ'בייס, בראשם Calibre המעולה וכל תנועת הדאבוויז שפורחת בשנים האחרונות. מיי לורד סאונד (ראנקינג לוי ואלן סלקט'ה), שחזרו זה מכבר מסיבו דאווין בג'מייקה, ינגנו את אוסף התקליטי 7" המקוריים, שהם בעצם ההשראה למבחר החדש של תקליטי דראם-נ-בייס, שנמצאים ברשותו של די.ג'יי בייסיק (מ"אינפיוז"). ההבדלים, תולדה של כמה עשורים בהפרש, יתבטאו במסיבה הקרובה בהבדלי בי.פי.אמ שיסונכרנו ישירות עם מצב האגן שלנו ברחבה ומצב האלכוהול בדם. ערב במיוחד לכל מי שבעניין של בס, שמזיז את האוויר במועדון ומעיף ידיים באוויר. מועדון "ברזילי" ו"אינפיוז" גאים להציג: “kill da mic feat. bass culture” מיי לורד סאונד-סיסטם (רגאיי, ראב-א-דאב, רגאמאפין) ו-די.ג'יי בייסיק (ג'אנגל, דראם-נ-בייס ודאב-ווייז) מוצ"ש, 04 בנובמבר 2006. 23:00, 22+. 25 ₪ עד חצות, 45 ₪ אח"כ. רחוב הרכב 13, ת"א.

ophir666

New member
ראגיי ודראם אנ בייס בשבת - הכנה

קצת סטים של דאבוויז דראם אנ בייס בתור חימום לשבת http://music.bands411.com/badboybdb/music/visionary_mix_the_next_chapter.mp3 סט מדהים של מרקוס ויז'ונרי הקנדי מרדיו 1אקסטרה הבריטי http://www.megaupload.com/il/?d=FBM20XDZ Shy FX - essential mix הכוכב הגדול של הסצינה בסט מיוחד לתוכנית של פיט טונג http://www.misch-ag.de/mixes/myom_dubwiser_dec_05.mp3 סט מגניב עם כל הלהיטים

rudeboy sound

New member
חמישי הקרוב - PARTY WI A PARTY!!

דאנס חם לחורף הקר!! שילוב של דאנסהול עם היפ הופ - מוזיקה שחורה במיטבה! באים לעשות שמח, תצטרפו אליינו.... רודבוי סאונד מארחים את - שבט השוקביטים הלא הם - SHOKBIT SOUND (שיתנו סט היפ הופ מיוחד..) היוט' של המחר - 007 קרו אנ' קרו! (שיתנו סט גיאנסטה ראפ מיוחד...) ואיך אפשר בלי המשפחה... - DJ NEPHEW G עם הלהיטים הגדולים והרמיקסים המיוחדים... (שאקירה - להתכונן :))) ואנחנו.. תעבודה שלנו כבר נעשה PARTY WI A PARTY WI SAY BULLIT ONE MORE TIME BULLIT CYAN DONE!! סלואו משה, 2-11 , חמישי הקרוב, מוזיקה מ 10 וחצי במקום, תגיעו מוקדם... יהיה חם כבר בהתחלה! GRAMI RUDEBOY SOUND

johnnypsy

New member
הדנאסהול הזה...

משתלט על המדינה... איפה הרוטס של פעם?!?!?!?!

rudeboy sound

New member
אם תבוא מוקדם לדאנס

אז תאמין לי שתשמע רוטס של פעם, רוטס של היום , קונצ'נס ועוד מוזיקת רגאיי טובה חוץ מדאנסהול. נסה אותנו.. בכל דאנס של רודבוי סאונד אנחנו מתחילים עם מוזיקה רגועה כמובן, וגם ממשיכים עם זה אחר כך. בוב מארלי, פיטר טוש, באני ווילר, ג'ון הולט, בארינגטון לוי, האלפ פיינט, ג'יפשאן, וואריאור קינג - כולם ינוגנו בדאנס הזה... דאנסהול זה חלק מהסאונד שלנו, חלק חשוב וגדול שאנחנו נהנים לנגן, ואנשים אוהבים את זה אין מה לעשות... כשבאים למסיבה רוצים לרקוד ולזוז והדאנסהול זה בדיוק לזה. אבל לעולם לא שוכחים תמקורות, ותמיד מנגנים את הדברים שגדלנו עליהם. הכי חשוב - שכל אחד יהנה ממה שהוא אוהב, ויכבד גם את מה שהוא לא. GRAMI

johnnypsy

New member
ברור...

אני מכיר את הליין שלכם רמי... ואני יודע שאתם מתחילים ברוטס וכו וכו, וכמובן שאני מכבד כל אומן כאומן וסגנון מוסיקה כמוסיקה... בסופו של דבר הכל אומנות ויצירה... אבל לאט לאט יש פחות מסיבות רוטס ויותר דאנסהול... אין לי כל כך בעיה עם דאנס הול אבל גם עם הזמן זה מתחיל לגלוש לשאקירה שאקירה ולמוסיקה שאני יכל למצוא לצערי במועדון הקרוב לביתי עם בירה חינם... וזה קצת באסה... אני זורם עם דאנסהול שיש לו שורשים למקור ולא שאקירה וכל האמטיוי הזה שרץ היום.. אני בטוח שאתה מבין למה אני מתכוון... ובכל מקרה כנראה שנגיע:) לראות את טובא ורביד מנגנים להם... From Gan Yavne with Love

rudeboy sound

New member
נכון, בקשר להצפת הדאנסהול

אני יכול להגיד לך שזה בכל העולם כרגע. יש תקופה חזקה מאוד של הדאנסהול עם כמות של אומנים חדשים וצעירים שעשו מהפכה בכל התחום כמו מובאדו,ביזי, איידוניה, קרטל , מונגה ועוד ועוד שיוצאים ממש כל יום, עם סטייל שירה חדש וזה תפס מאוד חזק את כולם. למרות שיוצאים רידמים מעולים של ארלי, הדאנסהול כל כך חזק ומשמעותי כיום שלא מרגישים אפילו תשירים החדשים של לוצ'יאנו לדוגמא, פאנטן מוג'ה שעד לא מזמן היה להיט מוציא דברים צעולים אבל זה דיי נעלם כי ברחבות הריקודים בכל מקום רוצים לשמוע היום מובאדו יותר מאשר ארלי או רוטס... אבל!!!! זה מה שהיה ברגאיי שנים - וזה ימשיך להיות ככה - הכל בא בתקופות. יש תקופה לדאנסהול, יש לארלי, יש פתאום זמן של ניאבינגי רידמ'ס, ופתאום עוברים לראגא סטייל שנות ה 90... זה גם בעצם מה שיפה ומחזיק תמוזיקה הזאת חיה ותוססת כל הזמן. כל הסטיילים שיש בתוכה ושמשתלטים כל פעם מחדש על רחבות הריקודים ועל המחשב האישי שלכם... :) בקשר לשאקירה - לא רע לגוון לפעמים ולשמוע משהו שונה לפי דעתי, הריי אתה יכול להיות בטוח שלא נשים לך פתאום איזה טראק טראנס או איזה שיר של עופר לוי נכון? (עם כל הכבוד לשניהם, יותר לעופר לוי חח) אז לא יקרה כלום אם שאקירה תתנגן לה פתאום באמצע הדאנס, ותראה איזה 3 בחורות מנענעות כמוהה... או לפחות דומה לה. זה עדיין בתחום המוזיקה השחורה, לא נקפוץ לתחום אחר אף פעם. (רק אולי LIKE A VIRGIN של מדונה ששרף כבר מספר פעמים בסט שלנו.. :) לסיכום! יהיה דאנס נייס, וויבס חם כמו תמיד, מוסיקה אחריי הכל, לקחת הכל בקלות ולבוא עם ראש פתוח להנות... מיקסטייפים בכניסה למי שלא קיבל שבוע שעבר. DANCE WI A DANCE AN SAY BULLLLLLLLIT GRAMI

../images/Emo45.gif

באמת אחלה של פתיחת סט.. עם כמה שאני אוהבת דאנסהול, חבל ששאקירה נכנסה לנו לדאנסים
יש לנו אותה פה במסיבות בשרון על ימין ועל שמאל, בגלל זה אנחנו בורחים תל אביבה [סתם חומר חשיבה].. שיהיה המשך יום מצויין -כשף!

MC SammY

New member
../images/Emo12.gif

דאנסהול לא נכנס תחת "רגאיי"? מקווה להיות שם..

Nechi Nech

New member
חבר'ה - זה היום!!!!

טעות חייכם תהיה לפספס את זה. יהיה פסיכי. פסיכי ברמות שאתם לא מביניםםםםם blaze faya blaze

johnnypsy

New member
הודנא?!?!

מה קורה עם ההודנא ביום שישי?!?! למישהו יש מושג?! From Gan Yavne With Love

קבלו ביטול-האירוע בוטל!

עקב מזג האוויר הקודר שצפוי להיות בחוץ..
למרות שאני אישית לא הייתי דואג כי רודבוי היו מנגנים ומלמדים את כולם את האמברלה דאנס
קיצר לא נורא, יהיו עוד...

למעלה