זה או זה !!! המשחק האהוב עליי, כמו ששמתן לב אז.. השאלה שלי: סקייטבורד או רולרבליידס?
E e t a New member 10/2/10 #1 ../images/Emo209.gif זה או זה !!! ../images/Emo212.gif המשחק האהוב עליי, כמו ששמתן לב אז.. השאלה שלי: סקייטבורד או רולרבליידס?
../images/Emo209.gif זה או זה !!! ../images/Emo212.gif המשחק האהוב עליי, כמו ששמתן לב אז.. השאלה שלי: סקייטבורד או רולרבליידס?
E e t a New member 12/2/10 #2 ממ.. למרות שאני אוהב את שניהם, רולרבליידס../images/Emo70.gif השאלה שלי... גיטרה אקוסטית או חשמלית?
A animfanatic New member 12/2/10 #3 ../images/Emo83.gif אמממ... למרות שאני בכלל לא מנגנת על גיטרה - נילך על חשמלית תופים או גיטרה
T Tommy89 New member 13/2/10 #4 ../images/Emo210.gifקשה.. O: אבל גיטרה לוקחת הכל, זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות. טלוויזיה בחדר או מחשב בחדר?
../images/Emo210.gifקשה.. O: אבל גיטרה לוקחת הכל, זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות. טלוויזיה בחדר או מחשב בחדר?
E e t a New member 15/2/10 #5 אלוהים.. אני לא יכול לדמיין את החיים שלי בלי אחד מהם בחדר!! בכל אופן, אני מניח שאני אבחר בטלוויזיה.. ללכת עד לסלון כדי לראות סדרות זה מציק. טיול לדרום אמריקה או לאירופה?
אלוהים.. אני לא יכול לדמיין את החיים שלי בלי אחד מהם בחדר!! בכל אופן, אני מניח שאני אבחר בטלוויזיה.. ללכת עד לסלון כדי לראות סדרות זה מציק. טיול לדרום אמריקה או לאירופה?
H HeelsOverHead New member 15/2/10 #6 ../images/Emo121.gif אירופה ! שונאת מקומות נידחים XD אמממממ וניל או שוקולד ? D:
E e t a New member 17/2/10 #8 כל כך, כל כך, כל כך גרמנית!!! מחר אני מתחיל שיעורי גרמנית פרטיים =] מזל טוב לי!!! חלב בננה או שוקו?
A animfanatic New member 17/2/10 #9 ../images/Emo83.gif שוקו ../images/Emo185.gif שיהיה בהצלחה עם השיעורים לונדון או צרפת
T Tommy89 New member 17/2/10 #10 ../images/Emo210.gifלוווווווונדווווווון../images/Emo99.gif אין זו שאלה בכלל תאילנד או הפיליפינים? XD
E e t a New member 23/2/10 #11 חח שאלה מצחיקה.. אוכל מתאילנד, עוזרת בית מפיליפינים מי יותר מגניב - האפיפיור או הדלאי לאמה? (חח המשחק נהיה הזוי מרגע לרגע XD)
חח שאלה מצחיקה.. אוכל מתאילנד, עוזרת בית מפיליפינים מי יותר מגניב - האפיפיור או הדלאי לאמה? (חח המשחק נהיה הזוי מרגע לרגע XD)
T Tommy89 New member 24/2/10 #12 ../images/Emo210.gifהדלאי לאמהההה../images/Emo70.gif XDDDDDDD להצחיק הייתה המטרה היחידה של השאלה שלי אוקי אממ- ידיד הומו או חברה הכי טובה פקאצה?
../images/Emo210.gifהדלאי לאמהההה../images/Emo70.gif XDDDDDDD להצחיק הייתה המטרה היחידה של השאלה שלי אוקי אממ- ידיד הומו או חברה הכי טובה פקאצה?
A animfanatic New member 25/2/10 #13 ../images/Emo83.gif ברור שידיד הומו ../images/Emo6.gif פקאצה או ערס
A animfanatic New member 26/2/10 #15 ../images/Emo83.gif תלוי בעונה ../images/Emo13.gif חם בחורף וקר בקיץ XD מרשמלו - לבן או ורוד
T Tommy89 New member 26/2/10 #16 ../images/Emo210.gifוורוד D: הכי טעים חח. vh1 או mtv? ~נגמרו לי השאלות הטובות~
A animfanatic New member 27/2/10 #17 ../images/Emo83.gif MTV ../images/Emo99.gif Simple Plan או Sum 41
T Tommy89 New member 5/3/10 #18 ../images/Emo210.gifאממ... אף אחד מהם? ../images/Emo69.gif לא יודעת. אם כבר אז סימפל, אבל את שתיהן אני ממש לא אוהבת. FOX או Paul and Bear?
../images/Emo210.gifאממ... אף אחד מהם? ../images/Emo69.gif לא יודעת. אם כבר אז סימפל, אבל את שתיהן אני ממש לא אוהבת. FOX או Paul and Bear?