יאללה אוטוטו הפרק השני... מי מתכנן לראות חוץ ממני?
ש ש י ר ד ן New member 25/12/10 #1 ../images/Emo209.gif יאללה אוטוטו הפרק השני... מי מתכנן לראות חוץ ממני?
ר רונית י New member 26/12/10 #2 אני ראיתי פרק חזק. והופתעתי לטובה גם מיהודה ברקן. כמה פרקים יש לסדרה הזו?
P Polina EA New member 26/12/10 #3 לצערי אתמול לא ראיתי את כל הפרק ראיתי רק את הסוף.. כמה דקות אחרונות כשהרופאה מודיעה להורים כי הילד אוטיסט.. לדעתי זה החלק הכי משמעותי והכי כואב שהיה בסדרה עד כה...
לצערי אתמול לא ראיתי את כל הפרק ראיתי רק את הסוף.. כמה דקות אחרונות כשהרופאה מודיעה להורים כי הילד אוטיסט.. לדעתי זה החלק הכי משמעותי והכי כואב שהיה בסדרה עד כה...
ע עפרונית מהודרת New member 26/12/10 #5 ../images/Emo207.gif סליחה, לא הבנתי ../images/Emo163.gif האם מועד השידור של הסדרה השתנה? מהו המועד הקבוע? אני רוצה לשים את YES MAX להקליט. תודה.
../images/Emo207.gif סליחה, לא הבנתי ../images/Emo163.gif האם מועד השידור של הסדרה השתנה? מהו המועד הקבוע? אני רוצה לשים את YES MAX להקליט. תודה.
ש ש י ר ד ן New member 26/12/10 #6 ../images/Emo209.gif שבת ב10 וחצי ממש אחרי האח הגדול, לא השתנה וגם אצלנו המקס מכוון להקליט את כל העונה
../images/Emo209.gif שבת ב10 וחצי ממש אחרי האח הגדול, לא השתנה וגם אצלנו המקס מכוון להקליט את כל העונה