מתי בפעם האחרונה...

hadarinke

New member
../images/Emo209.gifמתי בפעם האחרונה... ../images/Emo209.gif

אכלת? שתית?
שתית משקה אלכוהולי?
עישנת?
שמעת מוזיקה?
קנית דיסק מקורי?
התנשקת?
שכבת עם מישהו?
היית עם מישהו שאתה אוהב?
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
התקשרת למישהו?
התקשרו אלייך?
ישנת?
היית בעיר אחרת מהעיר שלך?
עשית פירסינג?
קנית בגד?
ראית סרט בקולנוע?
הרגשת ממש יפה?
אמרו לך שאתה נראה טוב?
צפרו לך?
התחילו איתך?
חיבקת מישהו?
לבשת בגד צהוב?
היית בהופעה?
היית בים?
היית בבריכה?
נסעת באוטובוס?
נסעת באוטובוס לעיר אחרת?
נסעת ברכבת?
הרגשת בודד?
בכית?
צחקת?
אהבת?
דיברת עם מישהו על פולטיקה?
היית חולה?
לקחת תרופה?
היית אצל קרובי משפחה?
היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?
קראת ספר?
הכנת שעורי בית?
היית בבית ספר?
הקאת?
היית ער כל הלילה?
הרגשת שלא מבינים אותך?

gorck

New member
פעם אחרונה ש...

אכלת? ב8 בערך שתית? גם שתית משקה אלכוהולי? גם עישנת? אף פעם שמעת מוזיקה? עכשיו קנית דיסק מקורי? ראש השנה התנשקת? הרבה זמן היית עם מישהי שאתה אוהב? המון זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? יותר מידי זמן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זוכר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אף פעם התקשרת למישהו? מזמן התקשרו אלייך? ב8 בערך ישנת? בבוקר היית בעיר אחרת מהעיר שלך? אתמול הייתי בת"א... עשית פירסינג? אף פעם קנית בגד? ראש השנה ראית סרט בקולנוע? הרבה זמן הרגשת ממש יפה? אף פעם אמרו לך שאתה נראה טוב? בסוכות צפרו לך? לא התחילו איתך? הלוואי חיבקת מישהו? אתמול לבשת בגד צהוב? ?! היית בהופעה? לא זוכר היית בים? הרבה היית בבריכה? הרבה נסעת באוטובוס? אתמול נסעת באוטובוס לעיר אחרת? אתמול נסעת ברכבת? בחופש הרגשת בודד? השבוע בכית? חמישי בלילה צחקת? היום אהבת? היום דיברת עם מישהו על פולטיקה? אתמול היית חולה? הרבה זמן לקחת תרופה? כמעט כל יום היית אצל קרובי משפחה? היום היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? לא זוכר קראת ספר? כיתה ז' הכנת שעורי בית? כיתה א' היית בבית ספר? לפני השביתה הקאת? הרבה זמן היית ער כל הלילה? לא זוכר הרגשת שלא מבינים אותך? השבוע

hadarinke

New member
יאללה שתפו פעולהP:

אכלת?בזה הרגע, סלט חסהD: שתית?לפני שעה ככה.. שתית משקה אלכוהולי?בסוכות עישנת?MEVER! שמעת מוזיקה?עכשיו! קנית דיסק מקורי?בסוכות התנשקת?לפני כמה ימים
שכבת עם מישהו?NEVER היית עם מישהו שאתה אוהב?בהחלט אתמול
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום! אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לפני כמה ימים...בצחוק מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול
התקשרת למישהו?היום התקשרו אלייך?היום ישנת?בבוקר היית בעיר אחרת מהעיר שלך?אתמול עשית פירסינג?NEVER קנית בגד?היום!חולצה ראית סרט בקולנוע?לפני הרבה מאוד זמן...בחופש לפי דעתי...בחופש הגדול הרגשת ממש יפה?אתמול! אמרו לך שאתה נראה טוב?אתמול...בעצרת צפרו לך?חח שאמא עברה באין כניסה
התחילו איתך?לפני שבועיים איזה פדופיל! חיבקת מישהו?אתמול.... לבשת בגד צהוב?לא זוכרת..שהתחפשתי לנר חנוכה בגןD: היית בהופעה?יום העצמאות... היית בים?בחופש... היית בבריכה?^ נסעת באוטובוס?אתמול נסעת באוטובוס לעיר אחרת?^ נסעת ברכבת?בגיל 3 הרגשת בודד?אתמול בלילה.. בכית?אתמול בלילה.. צחקת?חח היום...אחותי הזאת! אהבת? ברגעים אלו
דיברת עם מישהו על פולטיקה?אממ...בפורום. היית חולה?וואווו!! נראה לי בחנוכה של שנה שעברה.. לקחת תרופה?בטיול פתיש..לקחתי כדור"\ היית אצל קרובי משפחה?לפני שבוע היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?לפני יומיים נראה לי קראת ספר?חחח מזמן
הכנת שעורי בית?גם מזמן, שביתה וזה היית בבית ספר?חחח לפני שבועיים הקאת?בפסח היית ער כל הלילה?בחופש הגדול הרגשת שלא מבינים אותך?אתמול, אבל בסוף כן.

בא בדיוק בזמן!../images/Emo94.gif

אני במצב רוח טוב ומשעמם לי מה יותר טוב משאלון למצב שכזה?
אכלת?בשעה 20:00 שתית?לפני שניה.
שתית משקה אלכוהולי?אמ.. אתמול. עישנת?never!
שמעת מוזיקה?אמ.. גם אתמול, איך יכולתי?
קנית דיסק מקורי?לא זוכרת, לפני הרבה זמן. התנשקת?וואי הרבה זמן.. לא שזה היה רציני.. שכבת עם מישהו?אוף.. אני רק בת 13 למה אתם מצפים שאני יעשה את כל הדברים האלה?
היית עם מישהו שאתה אוהב?בבוקר, אבל לא אוהבת אהבה רצינית כן?החברה הכי טובה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?תוך כדי כעס לאמא שלי לפני יומיים אני חושבת.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול. התקשרת למישהו?בשעה 21:06.. התקשרו אלייך?16:23.. ישנת?אתמול בלילה.. היית בעיר אחרת מהעיר שלך?פייי... הרבה זמן
. עשית פירסינג?בסוכות. קנית בגד?לא זוכרת... ראית סרט בקולנוע?לא זוכרת. הרגשת ממש יפה?לפני יומיים בברית. אמרו לך שאתה נראה טוב?אתמול, המון.. צפרו לך?היום ב16:30 זה היה משעשע
. התחילו איתך?לא זוכרת. חיבקת מישהו?היום מתישהו. לבשת בגד צהוב?אוף לא זוכרת!.. היית בהופעה?גם לא. היית בים?בחופש הגדול
אני גרה בירושלים
היית בבריכה?אמ.. לא זוכרת בדיוק אבל לא לפני הרבה זמן.. נסעת באוטובוס?ביום שלפני השביתה אחרי בית ספר. נסעת באוטובוס לעיר אחרת?לא נסעתי. נסעת ברכבת?בטיול אחד של ו' היה כל כך כיף זו פעם ראשונה שאני נהנית בטיולים של בצפר..
הרגשת בודד?היום בבוקר
בכית?אמ.. היום שחתכתי בצל
צחקת?היום מתישהו... אהבת?תלוי במי. דיברת עם מישהו על פולטיקה?לפני כמה ימים. היית חולה?לא זוכרת.. לקחת תרופה?נו.. לא זוכרת! היית אצל קרובי משפחה?אמ.. בראש השנה אני חושבת, או שאחרי לא יודעת.. היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?בסוכות
קראת ספר?היום בבוקר. הכנת שעורי בית?ביום הראשון לשביתה. היית בבית ספר?ביום שלפני השביתה
. הקאת?לא זוכרת. היית ער כל הלילה?אמ.. ת'אמת גם את זה לא ממש אבל זה קורה לי הרבה. הרגשת שלא מבינים אותך?כל הזמן

oFka7

New member
עונה../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אכלת?
קודם שתית?
קודם שתית משקה אלכוהולי?
סוכות עישנת?
סוכות .____. שמעת מוזיקה?
מזמן חח קנית דיסק מקורי?
ממ בחופש הגדול התנשקת?
>__> שכבת עם מישהו?
היית עם מישהו שאתה אוהב?
נמ..לאזוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
שנה שעברה
- מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
שנה שעברה .___. התקשרת למישהו?
אתמול התקשרו אלייך?
שלשום חח ישנת?
ב13:00 היית בעיר אחרת מהעיר שלך?
אני לא גרה בעיר$%#^#%^ אבל שלשום עשית פירסינג?
- קנית בגד?
סוכות? ראית סרט בקולנוע?
חופש גדול הרגשת ממש יפה?
לאזוכרת אמרו לך שאתה נראה טוב?
לא זוכרת צפרו לך?
חחח ביום שבת
התחילו איתך?
יום שישי?
חיבקת מישהו?
לא זוכרת לבשת בגד צהוב?
נמ...לאזוכרת היית בהופעה?
שנה שעברה היית בים?
בחופש הגדול היית בבריכה?
חופש גדול
נסעת באוטובוס?
שלשום נסעת באוטובוס לעיר אחרת?
שלשום נסעת ברכבת?
לפני שנתיים
הרגשת בודד?
היום .___. בכית?
לפני כמה ימים צחקת?
יום שבת אהבת?
דיברת עם מישהו על פולטיקה?
אתמול היית חולה?
לפני שנתיים לקחת תרופה?
בחופש הגדול היית אצל קרובי משפחה?
שלשום היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?
היום קראת ספר?
לפני שנתיים
הכנת שעורי בית?
לפני הרבה זמןXDD היית בבית ספר?
לפני השביתה
הקאת?
מזמן היית ער כל הלילה?
בחופש הגדול הרגשת שלא מבינים אותך?
לא זוכרת

עונה

אכלת? אמ.. ב9 שתית? עכשיו שתית משקה אלכוהולי?לפני כמה ימים ^^ עישנת?בחיים לא ולא מתכוונת להתחיל! שמעת מוזיקה?עכשיו קנית דיסק מקורי?אף פעם שכבת עם מישהו? חח מאיפה השאלות הלאה? היית עם מישהו שאתה אוהב?לפני כמה דקות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה דקות אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לפני שבוע בערך מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה דקות.. התקשרת למישהו? היום התקשרו אלייך?היום ישנת? היום.. היית בעיר אחרת מהעיר שלך?לפני שבוע עשית פירסינג? לפני חודש בערך קנית בגד? שלשום ראית סרט בקולנוע?לא זוכרת מזמןן הרגשת ממש יפה? אף פעם.. אמרו לך שאתה נראה טוב? לא יודעת צפרו לך? אתמול כשהלכתי הביתה חיבקת מישהו? היום לבשת בגד צהוב? לפני כמה שנים היית בהופעה?אף פעם היית בים? לפני שנה בערך היית בבריכה? לפני איזה 5 שנים נסעת באוטובוס?אתמול נסעת באוטובוס לעיר אחרת? אף פעם נסעת ברכבת?לפני כמה שנים הרגשת בודד?כל יום , כל שעה , כל דקה, כל שניה. בכית?היום צחקת?לא זוכרת אהבת? מזמן דיברת עם מישהו על פולטיקה?לפני כמה חודשים היית חולה?לפני שבוע לקחת תרופה? לפני שבוע היית אצל קרובי משפחה?שלשום היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? לא זוכרת קראת ספר? לפני כמה חודשים הכנת שעורי בית?אתמול היית בבית ספר?לפני שבועיים הקאת?לפני כמה ימים היית ער כל הלילה? אתמול הרגשת שלא מבינים אותך?כל החיים, כל שנה, כל חודש, כל שבוע, כל יום, כל שעה, כל דקה, כל שניה, כל מאית השניה.

דנה EF

New member
../images/Emo72.gif

אכלת? כשחזרתי הביתה.. בערך ב20:00... סופגניה
שתית?כנ"ל [רק בלי הסופגניה] שתית משקה אלכוהולי? חחח.. נראה לי ליל הסדר.. אממ בעצם, בבר מצווה לפני כמה ימים.. עישנת? NEVER שמעת מוזיקה? חצי שעה בערך.. קנית דיסק מקורי? אוהו.. אני חושבת.. אני חצי שנה בערך.. התנשקת? א-ף פ-ע-ם
... ז"א.. עם אמא לפני שעה וחצי, אבל לא על סוג כזה נשיקות אנחנו מדברים.. שכבת עם מישהו? אף פעם.. היית עם מישהו שאתה אוהב? רבע שעה.. אבא.. רואה מונית הסכף.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אני לא חושבת שאי פעם אמרתי למישהו בפרצוף שאני שונאת אותו.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא יודעת! חסרת אהבה שכמותי
התקשרת למישהו? אמממ.. לאמא לפאלפון היום בצהריים התקשרו אלייך? אמא אלי היום בצהריים.. ישנת? בבוקר היית בעיר אחרת מהעיר שלך? שלשום.. בנתניה.. עשית פירסינג? אף פעם.. קנית בגד? ביום שלישי שעבר.. ראית סרט בקולנוע? ב 1/10/07.. סופרבאד- חרמן על הזמן
הרגשת ממש יפה? מממ... מוצאי סוכות..
אמרו לך שאתה נראה טוב? לא זוכרת... אולי ביום חמישי שעבר.. צפרו לך? ערבים מתוסכלים במכוניות מתפרקות.. כמעט כל יום.. זה נקרא? התחילו איתך? זה באמת משהו שאני לא יודעת להגיד.. בקיץ.. והורים שלי גם בטוחים שאיזה מלצר נדלק עלי.. הציקו לי כל הארוחה |חבולממש!| חיבקת מישהו? אמא.. היום אחרי האוכל.. לבשת בגד צהוב? אחד מהימים שאני רוקדת.. יש לי גופיה צהובה שאני תמיד לובשת.. היית בהופעה? טקס יום הזיכרון נקרא? היית בים? מזמן... היית בבריכה? 30/8/07 אני חושבת.. נסעת באוטובוס? בחופש.. בת"א לעבודה של אבא מהאוניברסיטה.. נסעת באוטובוס לעיר אחרת? בטח מחנה קיץ.. נסעת ברכבת? ביום חמישי שעבר לעזריאלי.. הרגשת בודד? היום
בכית? היום.. בטקס.. אחד מהטקסים היחידים שבכיתי בהם [אבל ממש].. צחקת? אני חושבת לפני הפעולה שעשו לנו היום, כשרצנו 3 בנות לבית של אחת מהן, והגענו בדיוק בשנייה שהיא התחילה.. זה היה כיף אהבת? אמצע החופש... דיברת עם מישהו על פולטיקה? היום... יום דיי דורש לדבר על פוליטיקה.. היית חולה? אני חושבת שמאי שנה שעברה או משהו כזה.. לקחת תרופה? לא זוכרת.. לא מזמן.. לצינון.. היית אצל קרובי משפחה? וואו, ממש מזמן, בסוכות.. היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? סבתא, יום שני.. קראת ספר? בחופש הגדול
הכנת שעורי בית? אתמול בלילה היית בבית ספר? היום.. הקאת? לא זוכרת אם היו עוד פעמים מאז.. אבל בינואר 2007 היו הרבההה הקאות.. היית ער כל הלילה? בחופש הגדול.. הרגשת שלא מבינים אותך? השבוע... הודגש באמצעות מדגישומטיק
כי בלי מדגישומטיק, אני חצי בת אדם...

O0NoNi0O

New member
אני../images/Emo163.gif

אכלת?לפניי שעתיים. שתית?לפניי ארבע שעות? שתית משקה אלכוהולי?חודשיים. עישנת?בחיים לא עישנתי. שמעת מוזיקה?לפניי חצי שעה קנית דיסק מקורי?בראש השנה. התנשקת?גם אף פעם...^^" שכבת עם מישהו?חח גם לא. היית עם מישהו שאתה אוהב?עכשיו. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא יודעת. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא אומרת את זה לאנשים. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכרת.. התקשרת למישהו?לא יודעת, בבוקר אני מניחה. התקשרו אלייך?גם בבוקר. ישנת?עד לפניי כמה שעות היית בעיר אחרת מהעיר שלך?בחופש הגדול. עשית פירסינג?לא עשיתי, יענו האוזניים לא נחשב. קנית בגד?לא זוכרת. ראית סרט בקולנוע?חודש, חודשיים. הרגשת ממש יפה?היום, למען האמת. אמרו לך שאתה נראה טוב?היום. צפרו לך?חח מזמןן. התחילו איתך?שלשום. נראה לי שזה היה זה. חיבקת מישהו?וואי לא זוכרת. לבשת בגד צהוב?לא בזמן האחרון. אני לא אוהבת צהוב. היית בהופעה?בתקופת החגים. בבלאק אייד פיז. היית בים?בחופש הגדול. היית בבריכה?בחופש הגדולXD נסעת באוטובוס?שלשום. נסעת באוטובוס לעיר אחרת?אף פעם. נסעת ברכבת?שנה שעברה, בתאילנד. הרגשת בודד?לא יודעת. בכית?בחודש האחרון..ראיתי סרט עצוב. צחקת?לפני שנייה. אהבת? עכשיו? דיברת עם מישהו על פולטיקה?גם בחודש האחרון. אה..אתמול בצהרייםXD היית חולה?לא יודעת, מזמן. לקחת תרופה?היום בבוקר, לאף. היית אצל קרובי משפחה?ביום שישי אני חושבת. היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?עד לפני עשר דקות. קראת ספר?לפניי שעה הכנת שעורי בית?הוו לפני הרבה זמן. היית בבית ספר?שלשום. הקאת?לפני המון זמן. היית ער כל הלילה?בחופש. הרגשת שלא מבינים אותך?כול הזמן. סתם מבינים אותי רוב הפעמים.

ש ט ו ץ

New member
מתי בפעם האחרונה ...

אכלת? שעה שתית? כרגע
שתית משקה אלכוהולי?בשבת עישנת?חמישי שעבר... שמעת מוזיקה? ברגע זה קנית דיסק מקורי?שנים חח התנשקת?בחופש הגדול =\ שכבת עם מישהו? NEVER היית עם מישהו שאתה אוהב? חמישי שעבר
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כמה ימים אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בלב תמיד חח מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כמה ימים התקשרת למישהו? 21:02 [לפי הפלאפון] התקשרו אלייך? 21:01... נו מה לא הספקתי לענות חח ישנת? הלילה הקודם? היית בעיר אחרת מהעיר שלך? רביעי - לפני שבוע. [בצו ראשון חח] עשית פירסינג? ב28 לנובמבר 2006 קנית בגד? שבועיים חח ראית סרט בקולנוע? וואי אממ, אהה בחופש הגדול בסוף אוגוסט ככה לקחתי ת'שכנה לסרט, במסגרת בייביסיטר חח הרגשת ממש יפה? שבת
אמרו לך שאתה נראה טוב? ראשון בערב, ביומולדת
צפרו לך? גם ביומולדת חח , ראשון בערב... התחילו איתך? האמ, לקראת סוף החופש הגדול חיבקת מישהו? היום לבשת בגד צהוב? תחתונים נחשב? חח היית בהופעה? רוק עצמאות... [אתם יודעים שרוק עצמאות נמצא רבע שעה הליכה מהבית שלי.. חח היה כיף לחזור ברגל
, סתם היה לי חשק לשתף אתכם] היית בים? יום ראשון בערב, ביומולדת חח היית בבריכה? ממדיון, ב24 לאוגוסט אם אני לא טועה... נסעת באוטובוס? יום ראשון נסעת באוטובוס לעיר אחרת? בחופש הגדול
נסעת ברכבת? פייי מלא זמן הרגשת בודד? שבוע שעבר.. בכית? וואי האמת שלא בכיתי המון זמן...מוזר. חח [אולי בכיתי מרוב צחוק, אבל זה משהו אחר...] צחקת? היום - כל הזמן בעצם חח אהבת? כל הזמן
דיברת עם מישהו על פולטיקה? יאק. היית חולה? סוף החופש הגדול- תחילת ביצפר. [חודש.,
] לקחת תרופה? אז בזמנו שהייתי חולה היית אצל קרובי משפחה? ראש השנה היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? דוד שלי בא אלינו כמעט כל שבוע חח , כי הוא גר באותו רחוב אז הוא בא כזה בכיף קראת ספר? לא קוראת [ אם כבר קראתי ספר מיקוד של אזרחות חח] הכנת שעורי בית? לפני השביתה היית בבית ספר? יום ראשון הקאת? שנה ו3 חודשים, באותו יום השתכרתי עד שהקאתי את נשמתי.
היית ער כל הלילה? אתמול חח [הלכתי לישון ב6 בבוקר] הרגשת שלא מבינים אותך? אתמול עם חברה חח הודגש באמצעות מדגישומטיק

ShirLewis

New member
Ich ../images/Emo13.gif

אכלת? לפני בערך 10 דק' שתית? גם שתית משקה אלכוהולי? לפני יומיים עישנת? לפני שנה שמעת מוזיקה? אני עכשיו שומעת
קנית דיסק מקורי? בערך חודש או יותר .. התנשקת? לפני יומיים שכבת עם מישהו? גם לפני יומיים
היית עם מישהו שאתה אוהב? היום ^ ^ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני חודש ומשהו אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אתמול
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום התקשרת למישהו? לפני שעה התקשרו אלייך? לפני 5 דק' ישנת? לפני כמה שעות .. היית בעיר אחרת מהעיר שלך? שבועיים בערך עשית פירסינג? לפני חודשיים קנית בגד? היום ראית סרט בקולנוע? חח היום [חברים לקחו אותי ליום כייף] הרגשת ממש יפה? בחתונה של אמא אמרו לך שאתה נראה טוב? היום
צפרו לך? ממ.. לפני כמה ימים התחילו איתך? לפני יומיים
חיבקת מישהו? היום לבשת בגד צהוב? מזמן .. היית בהופעה? ההופעה האחרונה שהייתי הייתה ב-6.10
היית בים? בחופש הגדול
היית בבריכה? לפני יומיים נסעת באוטובוס? שהייתי בארץ נסעת באוטובוס לעיר אחרת? לא זוכרת נסעת ברכבת? שהייתי בארץ הרגשת בודד? אתמול בכית? אתמול צחקת?היום אהבת? חודש ומשהו דיברת עם מישהו על פולטיקה? פייי.. מזמן היית חולה? לפני חודשיים לקחת תרופה? לפני שבוע היית אצל קרובי משפחה? שהייתי בארץ היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? ממ.. הרבה זמן לא היינו אצלנו אורחים קראת ספר? מזמן .. הכנת שעורי בית? היום היית בבית ספר? שנה הקאת? נראה לי לפני יומיים
היית ער כל הלילה? לפני יומיים הרגשת שלא מבינים אותך? אתמלו

ShirLewis

New member
חח סיפרתי לך כבר.. עם דנני ../images/Emo6.gif

בואי בואי אני אספר לך

Legacy of Honor

New member
איזה כיף לקום בבוקר ל-4 שעות מתמטיקה.

טוב אז בגלל שקיבלתי הסעה ישירות לבית הספר זה מותיר לי הרבה זמן פנוי. אכלת? עכשיו, טוסט משולש שתית? לפני כמה דקות שתית משקה אלכוהולי? שבוע, אולי שבועיים. עישנת? -לא מעשן. שמעת מוזיקה? אתמול. קנית דיסק מקורי? לא קניתי, אבל אח שלי קנה לפני הרבה זמן
התנשקת? פני הרבה זמן שכבת עם מישהו? - היית עם מישהו שאתה אוהב? לפני הרבה זמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול, לחבר. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא אמרתי. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני הרבה זמן התקשרת למישהו? אתמול התקשרו אלייך? לפני כמה דקות ישנת? אל תזכירי לי את זה, אני עדיין עייף. היית בעיר אחרת מהעיר שלך? שבוע עשית פירסינג? - קנית בגד? לפני הרבה זמן ראית סרט בקולנוע? לפני הרבה זמן הרגשת ממש יפה? אני מרגיש במיטבי בדר"כ אמרו לך שאתה נראה טוב? לא במילים מפורשות, אבל אם כן, אז לפני חודשיים בערך. צפרו לך? אני גר במושבה, לא צופרים כאן. התחילו איתך? אממ לפני כמה ימים
חיבקת מישהו? חודש בערך :S לבשת בגד צהוב? עכשיו. היית בהופעה? לפני הרבה זמן היית בים? לפני הרבה זמן היית בבריכה? לפני הרבה זמן (אני רוצה לשחות!
) נסעת באוטובוס? שבועיים בערך נסעת באוטובוס לעיר אחרת? כנ"ל. נסעת ברכבת? בשבוע האחרון של החופש. הרגשת בודד? אף פעם. בכית? לפני הרבה מאוד זמן צחקת? אתמול. אהבת? הכוונה ל"היית מאוהב"? אם כן אז גם הרבה זמן דיברת עם מישהו על פולטיקה? משעמת אותי. היית חולה? לפני הרבה זמן לקחת תרופה? לפני הרבה זמן היית אצל קרובי משפחה?לפני 3 שבועות בערך. היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? ביום ראשון. קראת ספר? סיימתי לפני כמה ימים את "החטא ועונשו". הכנת שעורי בית?לפני יומיים. היית בבית ספר? אני הולך עוד מעט. הקאת? לפני הרבה זמן היית ער כל הלילה? בל"ג בעומר :S הרגשת שלא מבינים אותך? אף פעם. כשכתבתי "לפני הרבה זמן" התכוונתי לתקופה שבין חודשיים לכמה שנים

הפעם האחרונה...

אכלת? קרקר קטן, לפני קצת פחות משעה...
שתית? לפני קצת פחות משעה, תה עם הקרקר מהשאלה הקודמת
שתית משקה אלכוהולי? שישי לפני שבועיים, 'פינק ליידי'. אני לא מזמינה יותר משקאות שאני לא מכירה, רק כדי להיות הרפתקנית...
עישנת?
שמעת מוזיקה? עכשיו.
קנית דיסק מקורי? לפני בערך חודש, את 'פורטה' של היהודים.
התנשקת? לא זוכרת כבר...
שכבת עם מישהו? כנ"ל...
היית עם מישהו שאתה אוהב? כנ"ל... [בונא, המצב שלי ממש עצוב...]
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כנ"ל...
אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כנ"ל...
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני איזה חודש... האקס, שאמר שעדיין יש לו משהו כלפיי [כאילו שלא ניחשתי את זה לפי ההתנהגות שלו -_-]
התקשרת למישהו? היום בבוקר, לידיד שלי, כששאלתי אותו באיזה צד של בית-הספר נפגשים.
התקשרו אלייך? היום, לידיד שלי, שביקש שאני אקפיץ אותו חזרה מביה"ס...
ישנת? בלילה?
היית בעיר אחרת מהעיר שלך? לפני שבועיים וחצי, בשדה התעופה
עשית פירסינג? חוץ מבאוזן [חופש גדול שעבר], אף-פעם...
קנית בגד? בגרמניה, לפני שבועיים וחצי.
ראית סרט בקולנוע? וואי, מזמן...
הרגשת ממש יפה? גם...
אמרו לך שאתה נראה טוב? גם...
צפרו לך? לפני איזה שבוע..
התחילו איתך? אתמול באוטובוס, אתי ועם הגרמנייה
שמבקרת אותי...
חיבקת מישהו? היום בבוקר, את אמא
לבשת בגד צהוב? לפני כמה ימים, חולצה בצהוב-בננה...
היית בהופעה? כפר המוזיקה...
היית בים? לפני איזה חודש-חודשיים... [ואהיה ביומשבת.
]
היית בבריכה? מזמן...
נסעת באוטובוס? אתמול בערב, חזרתי הביתה מהעיר..
נסעת באוטובוס לעיר אחרת? כפר המוזיקה...
נסעת ברכבת? אוי, מזמן... אני שונאת רכבות.
הרגשת בודד? אתמול.
בכית? לפני איזה שבוע...
צחקת? לפני איזה שעה, כשדיברתי עם אבא..
אהבת? כל הזמן.
דיברת עם מישהו על פולטיקה? אתמול, בסדנה כלשהי בגלל יום הזכרון לרצח רבין.
היית חולה? עכשיו... אבל רק בקטנה.
לקחת תרופה? איכסה.
היית אצל קרובי משפחה? שישי שעבר.
היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? מזמן, תודה לאל...
קראת ספר? שלשום בערב, לפני השינה
הכנת שעורי בית?
היית בבית ספר? היום בבוקר. אבל לא למטרות לימודים...
הקאת? מזמן... לפני איזה חצי שנה, בפעם היחידה שהשתכרתי...
היית ער כל הלילה? כפר המוזיקה...
הרגשת שלא מבינים אותך? אתמול..

moruush

New member
../images/Emo90.gifהאמממ

אכלת? טיקטק במהלך היום נחשב?וביס מסנדביץ של חברה שתית?ךפני 20 שניות שתית משקה אלכוהולי?לפני שבוע ו6 ימים שמעת מוזיקה?ברגעים אלו קנית דיסק מקורי?לא זוכרת התנשקת?כמעט שנה
, אבל עוד לא משהו רציני
שכבת עם מישהו?not yet היית עם מישהו שאתה אוהב?עם חברות בבי"ס אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול בערב לחברה.. אבל למישהו מהמין השני? לידיד לפני כמה ימים.. אבל לא אהבה בכיוון הזה אמרת למישהו שאתה שונא אותו?לא עולה לי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
נמנעת
התקשרת למישהו?לאמא לפני 10 דקות, אחרי שנתקעתי ברחוב בלי מפתח, התטרדתי ילד קטן מכיתה ז' וביקשתי ממנו להתקשר חחחח הסברתי לו את הכל. והוא שאל אותי אם זה פעם ראשונה שאני ככה מנדבת מזרים חחחחח אמרתי שלא
התקשרו אלייך?אתמול אחה"צ ישנת?לפני 7 שעות היית בעיר אחרת מהעיר שלך?והו, אני באמת לא זוכרת :-O, אבל עוד כמה דקוות אני נוסעת לנתניה
עשית פירסינג?לובים נחשב?
אם כן, האחרון שלי זה היה בספטמבר לפני שנתיים
קנית בגד?שבועיים ראית סרט בקולנוע?כמו שדנה אמרה
, סופר באד.. ב.. 1.10
הרגשת ממש יפה?רביעי שעבר, בצהריים ולפני שיעור קלאסי חחחחח אמרו לך שאתה נראה טוב?אתמול
צפרו לך?חבורת ערסים, לפני כמה ימים שחזרתי ברגל מהחוגים התחילו איתך?נמנעת חיבקת מישהו?אתמול, חברה לבשת בגד צהוב?לא זכור לי היית בים?אממ.. אממ.. בערך חודש היית בבריכה?לפני שנה, השנה עוד לא הייתי אפילו פעם אחת
נסעת באוטובוס?ינואר 07, ברחבי ת"א. נסעת באוטובוס לעיר אחרת?טיול שנתי?
נסעת ברכבת?חמישי שעבר הרגשת בודד?היום, אתמול בכית?אתמול, יום רבין
צחקת?הייום בבי"ס דיברת עם מישהו על פולטיקה?אתמול היית חולה?לא זוכרת.. בחצי שנה האחרונה בטוח
לקחת תרופה?כל בוקר היית אצל קרובי משפחה?אצל בני דודים בבינימינה לפני 3 שבועות היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)?לפני שבועיים בערך ^ קראת ספר?
מזמן הכנת שעורי בית?שלשום היית בבית ספר?היום הקאת?מזמן היית ער כל הלילה?חופש גדול הרגשת שלא מבינים אותך?היום

Over My Head

New member
משתפי"ת../images/Emo42.gif

אכלת?עכשיו...שוקולד צ'יפס מריר
שתית?מזמן...וזה לא טוב
שתית משקה אלכוהולי? בקידוש
עישנת?
שמעת מוזיקה? לפני 10 דקות קנית דיסק מקורי?וואו גם זה היה מזמן
התנשקת?
שכבת עם מישהו?
היית עם מישהו שאתה אוהב?עכשיו=]] אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?חח לפני כמה זמן. אבל לא למישהו מהמין השני.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לפני כמה זמן... התקשרת למישהו?לפני שעתיים בערך...לחברה שלי. התקשרו אלייך?לפני חצי שעה... ישנת? אתמול בלילה
היית בעיר אחרת מהעיר שלך? לפני שבוע בערך עשית פירסינג?עגילים באוזניים נחשבים? כי אם כן אז לפני כמה שנים
קנית בגד?לפני שבוע ראית סרט בקולנוע?לפני חודשיים+- הרגשת ממש יפה?לפני כמה ימים
אמרו לך שאתה נראה טוב?^^ צפרו לך?חחח לפני כמה ימים גם התחילו איתך?לא זוכרת
חיבקת מישהו?לפני כמה ימים לבשת בגד צהוב?
היית בהופעה?אתמול...הופעה שלי
היית בים?וואוו...זה היה מזמן
היית בבריכה?^^ נסעת באוטובוס?ללפני כמה ימים נסעת באוטובוס לעיר אחרת?^^ נסעת ברכבת?מזמן מזמן הרגשת בודד?לא זוכרת זמן מדויק, אבל בתקופה האחרונה. למזלי עבר לי
בכית?^^ צחקת?אתמול
והיום אהבת? כל יום בערך דיברת עם מישהו על פולטיקה? לפני שבועיים +- היית חולה? לפני כמה חודשים לקחת תרופה?^^ היית אצל קרובי משפחה?לפני שבוע היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? לא שזכור לי
קראת ספר?לפני יומיים הכנת שעורי בית?עכשיו
היית בבית ספר? לפני שעתיים בערך הקאת?לפני הרבה זמן. וטוב שכך היית ער כל הלילה?בסמינר לפני חודש בערך הרגשת שלא מבינים אותך?לא זוכרת זמן מדויק, אבל בתקופה האחרונה. למזלי עבר לי
יום טוב

shiratel

New member
נאמממ =/

אכלת? אתמול בלילה שתית? הרגע, משקה בוקר שתית משקה אלכוהולי? 30.9.07 חח עישנת? כנ"ל שמעת מוזיקה? אתמול קנית דיסק מקורי? עוד שעה בערך XD (מתנה לחברה) התנשקת?
שכבת עם מישהו?
היית עם מישהו שאתה אוהב? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול לחברה אמרת למישהו שאתה שונא אותו? בפנים? אף פעם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חברה, אתמול התקשרת למישהו? עומדת להתקשר... איפה המורה לנהיגה?!
התקשרו אלייך? חצי שעה ישנת? שעתיים היית בעיר אחרת מהעיר שלך? אתמול, הייתי בחיפה (צו ראשון) עשית פירסינג? נבר קנית בגד? באנגליה נראלי
בקיץ ראית סרט בקולנוע? באנגליה הרגשת ממש יפה? עכשיו
אמרו לך שאתה נראה טוב? אתמול, ידיד שלי צפרו לך? אף פעם (אני לא כזאת יפה) התחילו איתך? אף פעם
חיבקת מישהו? אתמול, כולם חחח לבשת בגד צהוב? יום שני היית בהופעה? סופשנה שעברה, התקווה 6 באו לבצפר היית בים? בקיץ היית בבריכה? הרבה זמן נסעת באוטובוס? אתמול, מחיפה נסעת באוטובוס לעיר אחרת? אתמול נסעת ברכבת? יום ראשון הרגשת בודד? בימים האחרונים בכית? שבוע בערך צחקת? אתמול אהבת? לודעת דיברת עם מישהו על פולטיקה? הרבה זמן היית חולה? הרבה זמן לקחת תרופה? הרבה זמן היית אצל קרובי משפחה? בסוכות, אצל סבא וסבתא במלון היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? יום שבת קראת ספר? יום שבת הכנת שעורי בית? הרבה זמן XD היית בבית ספר? יום שלישי הקאת? הרבה זמן היית ער כל הלילה? הרבה זמן הרגשת שלא מבינים אותך? בימים האחרונים (עד שדיברתי עם חברה שלי, הילה) הודגש באמצעות מדגישומטיק

litaf1

New member
זה מה שאני עושה במקום שיעורים בפיזיקה...

אכלת? חצי שעה שתית? חצי שעה שתית משקה אלכוהולי? שבוע בערך.. עישנת? אף פעם בלעע שמעת מוזיקה? אני שומעת עכשיו.. קנית דיסק מקורי? וואו.. חחח אמממ חודש בערך... התנשקת? מזמן... שכבת עם מישהו? אף פעם היית עם מישהו שאתה אוהב? דקה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמןןןן אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זוכרת P= מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני יומיים בערך התקשרת למישהו? אתמול התקשרו אלייך? היום ב5 וחצי בבוקר ישנת? לפני שעה בערך קמתי.. היית בעיר אחרת מהעיר שלך? שבוע בערך עשית פירסינג? מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לפני 17 שנה בערך חח קנית בגד? 3-4 ימים ראית סרט בקולנוע? יומיים!! 2 סרטים חינם יאייי!! הרגשת ממש יפה? אף פעם /= אמרו לך שאתה נראה טוב? יומיים צפרו לך? חחח אמממ אתמול!! חחחח (איך ידעת?? 0=) התחילו איתך? לפני יומיים במד"א.. חיבקת מישהו? אתמול לבשת בגד צהוב? לא נראה לי שאי פעם לבשתי משו צהוב.. היית בהופעה? חודש בערך היית בים? חודשים היית בבריכה? חודשים... נסעת באוטובוס? לפני שבועיים נסעת באוטובוס לעיר אחרת? חודש.. נסעת ברכבת? שבועיים הרגשת בודד? כל החיים בערך בכית? אתמול.. צחקת? היום לפני שעה בערך אהבת? תמיד דיברת עם מישהו על פולטיקה? לפני 5 דק' בערך חח היית חולה? לפני שבועיים אלרגיות מחורבנות... לקחת תרופה? אתמול היית אצל קרובי משפחה? לא זוכרת.. אתמול היו אצלנו היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? חח אתמול! קראת ספר? יומיים הכנת שעורי בית? עכשיו ... היית בבית ספר? לפני 4 ימים בערך.. הקאת? וואו... מזמן אני חושבת.. היית ער כל הלילה? לא זוכרת הרגשת שלא מבינים אותך? תמיד.

Billy Shirs

New member
מתה על שטויות כאלה.

אכלת? 16:45 שתית? שלשום
שתית משקה אלכוהולי? בחופש הגדול עישנת? אף פעם שמעת מוזיקה? עכשיו קנית דיסק מקורי? לפני שנתיים התנשקת? במאי:\ שכבת עם מישהו? אף פעם היית עם מישהו שאתה אוהב? במרץ... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא זכור לי... מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום התקשרת למישהו? יום חמישי?:S התקשרו אלייך? היום ישנת? בשש בבוקר היית בעיר אחרת מהעיר שלך? שבת עשית פירסינג? נבר קנית בגד? לפני שבוע ראית סרט בקולנוע? חופש גדול הרגשת ממש יפה? מזמן... אמרו לך שאתה נראה טוב? היום צפרו לך? אתמול התחילו איתך? מזמןןןןןןןןןן חיבקת מישהו? היום לבשת בגד צהוב? LOL! בחופש הגדול היית בהופעה? ראש השנה של שנה שעברה היית בים? אמצע חופשגדול היית בבריכה? סוף חופשגדול נסעת באוטובוס? היום בצהריים נסעת באוטובוס לעיר אחרת? אף פעם- רק בתוך ערים נסעת ברכבת? סוכות הרגשת בודד? אתמול בכית? ממש ממש מזמן צחקת? היום אהבת? כל הזמן דיברת עם מישהו על פולטיקה? לפני חצי שנה אולי היית חולה? חנוכה של שנה שעברה לקחת תרופה? חופש גדול היית אצל קרובי משפחה? שבת היו אצלך קרובי משפחה (בבית, התארחו כאילו?)? ברר... קראת ספר? היום הכנת שעורי בית? כעת היית בבית ספר? היום הקאת? חופש גדול היית ער כל הלילה? כנ"ל הרגשת שלא מבינים אותך? השבוע

למעלה