סקר תבלינים

../images/Emo209.gifסקר תבלינים ../images/Emo209.gif

באילו תבלינים אתם משתמשים? מהו התבלן שאתם הכי אוהבים? מהו התבלין הכי נפוץ אצלכם?

עונה נה נה נה ../images/Emo203.gif

באילו תבלינים אתם משתמשים? יבשים : פפריקה מתוקה, כמון ,כורכום ,פפריקה חריפה , זעתר , חוויאג למרק , אורגנו , רוזמרין מלח , פלפל שחור / לבן לואיזה לתה טריים : פטרוזיליה , שמיר ,כוסברה , שום , פלפל חריף , גמבה , סלרי ,נענע , מהו התבלן שאתם הכי אוהבים? כמון ופפריקה מתוקה מהו התבלין הכי נפוץ אצלכם? כמון ופפריקה מלח ופלפל שחור

litzuf

New member
אצלינו ככה../images/Emo97.gif

אני משתמשת בדרך כלל בתבלינים הכי בסיסיים... אין לי הרבה תבלינים..... מלח, פלפל ,פפריקה מתוקה ,חריפה, מרק עוף ,פטרוזיליה קצונה ,רסק עגבניות, כורכום לפעמים... אלה התבלינים העיקריים.... מה שהולך הכי הרבה... פפריקה מתוקה

אלינקה

New member
עונה

תבלינים: שום טרי ויבש, פלפל שחור, פפריקה ,כורכום וכמון עשבי תיבול פטרוזילה , כרפס, שמיר זעתר-לא התערובת אמי מיבשת לי גדל לה בגינה, הכי הרבה משתמש בשום יבש במקום מלח

אצלי הרשימה ארוכככההה

* גראם מסלה * מתן מסלה * פילדלפיה * ראס אל חנות * כמון * בהרט * פפריקה מתוקה וחריפה * כורכום * קינמון * ועוד שכרגע לא עולים לי בראש

../images/Emo203.gif../images/Emo203.gifהתבלינים שלי../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

משתמשת בפפריקה חריפה, מלח, פלפל שחור כמון כורכום, קינמון, כוסברה יבשה וטרייה, זעתר רוזמרין התבלין שאני הכי אוהבת זה מלח כי אין טעם בלי מלח. התבלין הכי נפוץ אצלינו הוא גם מלח.

אצלי...

באילו תבלינים אתם משתמשים? מלח ופלפל(ברור...חולה על מלח!!) אבקת מרק עוף קנור+פטריות אוסם שום יבש/אבקת שום תבלין לפיצה שופרסל טוסקנה מהו התבלן שאתם הכי אוהבים? מלח ,אבקת מרק פטריות שום וטוסקנה מהו התבלין הכי נפוץ אצלכם? מלח/שום

DCS

New member
ירק - ירק - ירק ושוב ירק

לשלב כל דבר עם ירק קצוץ טרי. פטרוזליה/כוסברה/ריחן/ ועוד...

tsipi26

New member
../images/Emo203.gifפטרוזיליה שום, פלפל גרוס מלח, שמן זית כ

tsipi26

New member
../images/Emo203.gifפטרוזיליה שום, פלפל גרוס מלח, שמן זית כ

אוהבת תבלינים

משתמשת ב - שום כתוש (לא נראה לי שתבלין אבל בכול זאת חחחחחחחח) פטרוזיליה פלפל שחור פפריקה אדומה חריפה ומתוקה כורכום כמון מלח מרק עוף פרווה גריל עוף זעתר

למעלה