ענייני מוסיקה

MyDecember1

New member
../images/Emo209.gif ענייני מוסיקה ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif

ושוב אנחנו בענייני מוסיקה
הפעם בגרסת הסושי
אז נתחיל...
השיר השבועי של פאראמור:
השיר השבועי לא של קלי:
השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]:
שורה יפה של אחד מהם:
השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע:
האלבום השבועי:
זמר/ת השבוע:
/
להקת השבוע:
קליפ השבוע:
תמונת השבוע:
השלימו : סושי זה דבר ממש ____________
/
השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש____________
/
זהו
תהנו

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifאררג...תיקון שאלה 2 ../images/Emo46.gif

השיר השבועי לא של פאראמור* כתבתי קלי
אאאאההההה!!!!!!!!

Goldsmiths

New member
../images/Emo121.gifאהמ...

השיר השבועי של פאראמור: For a Pessimist, I'm Pretty Optimistic
השיר השבועי לא של פאראמור: אין לי מקום
השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: ילדים של החיים
שורה יפה של אחד מהם: עיני פקוחות מבלי לראות את השמיים מבלי לראות כחול של ים, ירוק של עץ מבלי לשמוע מנגינות יפות כמו פעם מבלי לראות את הדברים כמו שהם.
השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: סרט הודי!!!
האלבום השבועי: סליל-מטרופולין
זמר/ת השבוע: אלכס
להקת השבוע: מטרופולין
קליפ השבוע: אם תפיסק לאהוב-אלכס
תמונת השבוע: אין לי=\
השלימו : סושי זה דבר ממש פלצני:p רק האורז טעים שם...
השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש יפה=]

mcfly danna

New member
אוקי...

השיר השבועי של פאראמור: קארשX3 השיר השבועי לא של פאראמור: 3days grace- I hate every this about you mcfly- not alone mcfly-lonely השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: רקמה אנושית- השיר שהרסתי... שורה יפה של אחד מהם: "כשאמות משהו ממני, משהו ממני ימות בך.." "כשתמות, משהו ממך בי, ימות איתך" השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: קיץ, שיר מזעזע... האלבום השבועי: RIOT & MITO (יעני פארמור ומקפליי) זמר/ת השבוע: ג'סטין הרג אותי עם שקסי בק.. להקת השבוע: פארמור... קליפ השבוע: כולם מנגנים אוקוסטי, כולל זאק... http://www.youtube.com/watch?v=2BH-L7LKeiU תמונת השבוע: העין שלי... סתם, של היילי... השלימו : סושי זה דבר ממש לא טעמתי...זה מקורי.. השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש מגניב.. זהו תהנו

MyUsedRomance

New member
איכס סושי../images/Emo5.gif../images/Emo135.gif

השיר השבועי של פאראמור: Crushcrushcrush We Are Broken Fences
השיר השבועי לא של פאראמור: Shut Up And Play-My Chemical Romance Let It Die-Foo Fighters My Pesticide-The Used Cinema Bizzare-The Way We Are ועוד הרבה
השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: Let It Be-The Beatles שורה יפה של אחד מהם: And when you go, run don't walk And when you sing, scream don't talk
השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: אין
האלבום השבועי: ריוט! זמר/ת השבוע: ריאהנה להקת השבוע: פארמור קליפ השבוע: קראשX3 תמונת השבוע: רנדומלי
השלימו : סושי זה דבר ממש ____________מגעיל
השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש____________ מצחיק

אלוש 4

New member
אני שונאת סושי!!!

השיר השבועי של פאראמור: אמרג'נסי השיר השבועי לא של פארמור: הוט של אבריל השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: אמממ לא עולה לי כרגע שורה יפה של אחד מהם: -- השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: --- האלבום השבועי: ריוט זמר/ת השבוע: אבריל לאבין\היילי להקת השבוע: פארמור\פול אאוט בוי קליפ השבוע: הוט של אבריל תמונת השבוע:
השלימו : סושי זה דבר ממש___מגעיל____ השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש____יפההה!!!!!!!___

HagarStar

New member
אמאשלכם איכסה!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אל תקללו סושי
השיר השבועי של פאראמור: המ כל ריוט! השיר השבועי לא של קלי: קלי? XD האלבום החדש של קוברהההה
השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: אנערף שורה יפה של אחד מהם: השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: האלבום השבועי: וויוה לה קוברה! אניאוהבתאתגייב! זמר/ת השבוע: / הייליייי וגייב D: להקת השבוע: קוברה סטארשיפ קליפ השבוע: תמונת השבוע: אנוכי השלימו : סושי זה דבר ממש ____________ /
לא, לא הגזמתי השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש____________ / |מושי|

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo2.gifמאיפה השגת אותו?

[את האלבום נו ><] קוברה

HagarStar

New member
דרכים לא חוקיות../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

האלבום כזה מושי D: אהה אני אשלח לך מסר XD

חניע

New member
הממ....

השיר השבועי של פאראמור: אמ...... קראשקראשקראש ומיזרי ביזנס.. השיר השבועי לא של פאראמור: המ........ kill all your friends - MCR השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: cancer - MCR שורה יפה של אחד מהם: cause the hardest part of this is leaving you השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: monson >< האלבום השבועי: the black parade - MCR זמר/ת השבוע: ג'רארד וואי =]] להקת השבוע: MCR קליפ השבוע: the ghost of you - MCR השלימו : סושי זה דבר ממש _לא טעמתי.. אבל לא נרא הטוב.. ><_ השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש_מאגניב.. ^^_ (למי שלא הבין עדיין, אני אובססיבית לMCR.. ><)

סופשבוע. הידד.../images/Emo28.gif

השיר השבועי של פאראמור: Paramore - Pressure - Acoustic השיר השבועי לא של פאראמור: את לא כמו כולם - משינה אכזבה - משינה תני לי חבל - יוני בלוך כשאת איתי - יוני בלוך תיאטרון רוסי - אביתר בנאי A Bad Dream - Keane Sorry's Not Good Enough - McFLY We Still Kill The Old Way - Lostprophets Letargo - Vanilla Sky Disconnected - The Red Jumpsuit Apparatus השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: יש לי סיכוי להינצל - אביתר בנאי שורה יפה של אחד מהם:
"ואני זוכר איך נמחק לי החיוך כל דבר יפה מתכסה בסוף לכלוך"
[תני לי חבל - יוני בלוך] השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: היה משהו. שכחתי. סעמקXD האלבום השבועי: Changes - Vanilla Sky זמר/ת השבוע: / יוני בלוך
להקת השבוע: משינה קליפ השבוע:
תמונת השבוע:
השלימו : סושי זה דבר ממש אכיל
השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש שולט /m\

shiraz cohen

New member
יש לי סיכוי ../images/Emo99.gif.

שיר כזה מרגש.
"אני אוכל,להתעורר,להתפכח... אני אוכל עוד לדבר באהבה..."
עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש.

xXx Lilo xXx

New member
אף פעם לא ניסיתי לאכול סושי ../images/Emo209.gif../images/Emo29.gif

השיר השבועי של פאראמור: HWGA
השיר השבועי לא של קלי: קלי?! מי?! XD שיהיה... Simple Plan - Welcome to My Life Simple Plan - One Day Funeral For A Friend - The Great Wide Open
Vanilla Sky - Thousands Miles זה חידוש ממש ממש יפה! Vanilla Sky - Goodbye Vanilla Sky - Umbrella James Blunt - 1973
השיר העצוב והמרגש השבועי [בגלל רבין]: Howie Day - Collide לאדעת למה, אני תמיד עצובה כשאני שומעת אותו
שורה יפה של אחד מהם: I worry I won't see your face Light up again
השיר שאתם לא רוצים יותר לשמוע: אממממ.... לאדעת
האלבום השבועי: אני חושבת שאין השבוע
זמר/ת השבוע: James Blunt
להקת השבוע: Simple Plan וונילה סקאי! [סימפל הצילו אותי
זה היה מוזר אבל כ"כ הייתי זקוקה לדיסק שלהם ושלא מצאתי אותו התחרפנתי. ואז מצאתי וחרשתי עליו לילה שלם!]
קליפ השבוע: חחחח זה הקפיל שעשה לי תשבוע XD Bet On It - High School Musical
תמונת השבוע:
השלימו : סושי זה דבר ממש השלימו: לא ידוע XD
הקליפ של מיזרי ביזנס ממש

mcfly danna

New member
חחח זאק מדלג על הגבעות...

גמאותי זה קרע... הוא כזה.. איך לומר את זה... נשי..נשנשי.. בקליפ הזה במיוחד.. הם חייבים להחליף כורוגראף!

xXx Lilo xXx

New member
נכון בסוף, שהוא רץ...../images/Emo29.gif

נכון זה דורש נעלי פוינט וחצאית טוטו?! נכון???? אני וחברה שלי כל הסרט השני דיבבנו אותו והפכנו אותו להומו מוצהר XDDDD זה היה כזה מצחיק... איך שהוא רוקד כל הסרט הזה XD וגם יצא לי לדבר עם רותם [מהפורום הזה] והתחלנו לצחוק עליו אבל ממש!

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif^________________^

השיר השבועי של פאראמור: מיזורי ביזנס השיר השבועי לא של קלי: Wings - Live And Let Die Sixpence None The Richer - Kiss Me Billy Joel - Uptown Girl Phantom Planet - California [דה או.סי
] זמר/ת השבוע: דויוד בואי להקת השבוע: הביטלס
תמונת השבוע:
השלימו : סושי זה דבר ממש ____________ /לא טעמתי בחיים
ולמען האמת,זה גם לא כ"כ מפתה אותי>< השלימו: הקליפ של מיזרי ביזנס ממש____________ /

למעלה