שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
../images/Emo209.gifשרשור חיובי../images/Emo209.gif

כתבו את כל הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע זה
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו שקסיות

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

ראשון-בית ספר ואורנה. שני-מפגש הורים ותלמידים לגבי מהעבר לתיכון שלישי-יום הולדת,בחירות,דסטניז צ'יילד מקבלות כוכב בשדרות הוליווד
רביעי-טיול שנתי חמישי-טיול שנתי שישי-יום מנוחה מהטיול שנתי שבת-יום מנוחה. תודה ענת!

Hip Hop star

New member
נכון מאוד../images/Emo99.gif

והיום שבו הן מקבלות
הודות לינה
המדהימה אני יודעת!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo209.gifלהלה

ראשון- להתכונן למבחן בלשוןן שני-הופעה של הגיים בויזזזז בנמלה
שלישי- חופש! בחירות רביעי- יוםם ארוךך בביצפרר..עד 2!! חפירותת חמישי-שוק שישי- יוצאת שבת- יושנת

אלה בלה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גיים בוייזזז

את מעריצה אותם?
חעחע הם היו פה בנס ציונה בת דודה שלי גררה אותם לשם.. חחח משום מה תפסתי שלושה מהם כל פעם בתנועה שדומה לחיה.. אבך הם דיי טובים.. תהני

אלה בלה

New member
חחח קשה לשפוט מעריצה שרופה../images/Emo3.gif

גם אם את לא אוהבת את הלהקה... כמו שחברות שלי נכנסות להלם כל פעם מחדש שהן נכנסות לחדר שלי.. יש לי חברה שהצהירה שהיא לא רוצה לישון אצלי.. לעומת זאת בת דודה שלי נהנת כל פעם שהיא נכנסת לחדר שלי חעחע הקיר שלי מלא בתמונות של מקפליי וגם הדלת בצד האחורי...

עונה

ראשון-אספת הורים מקבלת תעודת רבעון הציונים שלי גבוהים המורה אמרה שני-יומולדת לדאגי!!!! בת 15!!!! מזל טוב בובי! (אלה) שלישי-מחויבות אישית רביעי-כלום חמישי-כלום שישי-כלום שבת-כלום

just jenny

New member
../images/Emo205.gifעונה=]

ראשון- יום מעצבן עם מלא פעיליות לקראת שבוע הבריאות
+התפרסמו המיקודים:]] שני-לא משו מיוחד, יש פעילות מפגרת בבצפר שלישי-חופש בחירות:D רביעי-חורשת להיסטוריה+מתחילים בשמונה במקום 10
חמישי-חורשת להיסטוריה+פעילות שישי-מבחן בהיסטוריה:X שבת-נחה
שבוע טוב

עונה=][=

ראשון- מקבלים מבחנים בפיזיקה סוף סוף!!!!!!!!!!!!! שני- אין התנדבות!!!!?..עושים מבחן מיצב.. שלישי- הולכים לים...חופש!!!! רביעי- אסיפת הורים!!!! חמישי- מבחן מעפן בלשון!!!!!בעעע שישי- יוצאים כל החברה למומינים...=][= שבת- ישנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני../images/Emo9.gif

ראשון- עושה עבודה במורשת
שני- נוסעת לקניון
שלישי- נוסעת לקניות
רביעי- הולכת לחברה לסיים עבודה במורשת
וגיטרה
חמישי- מגישה עבודה במורשת ואספת הורים
שישי- צופים
שבת- מארגנת דברים לטיול השנתי

למעלה