תכנון שבועי

ריהותם

New member
../images/Emo209.gifתכנון שבועי

יום ראשון:
יום שני:
יום שלישי:
יום רביעי:
יום חמישי:
יום שישי:
יום שבת:

../images/Emo204.gifמתכננת.

יום ראשון: קמה מוקדם, שיעור מעולה עם כיתה ט', שיעור מזורגג עם כיתה ח' (גיליתי שמעיפים לי 6 תלמידים סוףכלסוף!!!), נשארת להשתלמות מורים, הולכת לקנות אוכל, חוזרת, מאחרת לשיעור תרגום ברבע שעה, שוכחת את הדיסקונקי בדירה, הולכת ל-RR, מעדכנת שעות ואירועי משמעת, שיעור ליום חמישי. וואטאבר. כותבת סיפור לכתיבה יוצרת. ^^'' יום שני: הולכת לדבר עם מישי שאימא אמרה לי לדבר WITH. שיעורים כל היום, קונה יין אדום איפשהו, בערב -
וולנטיינ'ס עם חברות, שוקולד, יין וסרט רומנטי כלשהו. ^^ יום שלישי: חוזרת הבייתה למפגש מעפן עם רכזת פר"ח. יום רביעי:כתיבה יוצרת. לוידעת מה עושה אחרכך; מן הסתם רואה GLEE. יום חמישי: מלמדת. לאאאאאאאאאאאאאאאא. יום שישי: פר"ח חל"ב לכיתות ג' ו-א'. מבשלת לשבת. יום שבת: לישון.
כל השבוע לקרוא את Last Night At Chateau Marmont של לורן ווייסברגר. אם אני אסיים, אז להתחיל את Chasing Romeo של אלכסנדרה פוטר.

yardenise

New member
../images/Emo185.gifתהני בוולנטיינ'ס!

ובכתיבה יוצרת
שבוע מעולה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמתכננת. D:

יום ראשון: להישאר בבית, בגלל שכל הסופ"ש היינו עם האמריקאים מטעם בצפר אז הרכז שכבה החליט שמי שלא רוצה לבוא היום לא חייב והוא יצדיק את זה. אייייייזה כיף. D: להתחיל סוףסוף לראות את העונה ה5 של הג"ש
לעשות עבודה בהיסטוריה. יום שני: בצפר, לשבת עם מעיין על הפעולה. :) ללמוד אנגלית, ללמוד מתמטיקה יום שלישי: יום פעולות :) בוחן באנגלית ללמוד למתמטיקה יום רביעי: בצפר - בוחן במתמטיקה, מבחן בפ.ירקון (לא בטוחה מה ההיגיון). משחק של בארסה - ארסנל!@#!#!@
ולראות את עונה 8 של מכושפות .D: יום חמישי: בצפר יום שישי: שוק בבוקר, אולי להיפגש עם חברות בערב. :) יום שבת: להשלים שעות שינה.
שבוע טוב כולן

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמזה הג"ש?

בהצלחה במתמטיקה! גמלי יש ברביעי, אבל העובדה שאני חוזרת הביתה בשלישי רק באחת בלילה (שזה בעצם יום רביעי) אולי תגרום לי לדלג על בצפר גם יום רביעי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעזבי, לא לגילך. ../images/Emo3.gif

חחח סתם - הכי גאים שיש
למה את חוזרת הביתה ביום שלישי ב1 בלילה?XD

yardenise

New member
../images/Emo185.gifבהצלחה במבחנים! ../images/Emo9.gif

איך היה עם האמריקאים? D: שבוע טוב!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתודה../images/Emo9.gif

היה מאוד מאגנייב איתם, הם מאוד חמודיים! :) שבוע טוב גמלך

שבוע טוב :)

יום ראשון: אמור היה להיות לי טסט אבל ביטלו לי ברגע האחרון, בצפר, ראיתי על טבעי :), להתכונן קצת למתמטיקה, לראות עוד פרק בעל טבעי
יום שני: בצפר, שעתיים תרגום, חוג ציור (בתקווה שלא יתבטל), אולי לראות על טבעי
יום שלישי: בצפר, לראות על טבעי, ללמוד למבחן במתמטיקה, לראות עוד פרק בעל טבעי, והכי חשוב, אני לא נוסעת לב"ש!!! (כי פרשתי מהפסיכומטרי!!! :) )
יום רביעי: בצפר, מבחן במתמטיקה, להוריד עוד פרקים של על טבעי, לארגן בגדים לצפון
יום חמישי: יוצאים לטבריה ב10.00!! :), להיפגש עם עדי :), לא לעשות כלום במלון, לראות מלא פרקים של על טבעי
יום שישי: אין תכנונים, מה שייצא, אולי לחזור על החומר למבחן בכימיה שיהיה ביום ראשון, לנוח, לראות על טבעי
יום שבת: יוצאים מטבריה בצהרים, מגיעים הבייתה בערב, לחזור על החומר הכימיה. שבוע טוב בנות! :)

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifיש! להיפגש עימדי! (ראית את התחכום שלי?

את המשחק מילים? עם עדי, עימדי?) דברי איתי בחמישי כדי שאני אדע אם לבוא אחרי בצפר או לא... אני מסיימת כנראה בארבע, ואם את רוצה לדבר איתי מתישהו, נא להתקשר בשעות הבאות: 9:55-10:10 11:45-12:10 1:40-1:55 בהצלחה במתמטיקה

חחחח בונא את נשמעת כמעט כמוני במצב כפית

חח אני אדבר עם המזכירה שלי בשביל שתדבר איתך ותקבע את שעת הפגישה XDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה במתמטיקה ../images/Emo24.gif

משעשע אותי שכל הימים (חוץ משבת) כוללים בהם את על טבעי.

חחחח

בסוף אתמול הייתי חייבת ללכת לישון ולא ראיתי עוד פרק XDD אבל יום שבת אולי כן יהיה XDD

yardenise

New member
../images/Emo185.gifבהצלחה במבחן במתמטיקה! ../images/Emo13.gif

ואת לא באה יותר לב"ש?
שבוע מעולה!

למעלה