היום יום הולדת ל...

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo65.gif היום יום הולדת ל...../images/Emo65.gif

אדם !!! זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving http://img509.imageshack.us/img509/7357/2untitledvh7.png

חן XD

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לאדם הנחמדיימדיי (:)../images/Emo65.gif

בקיצור, הנה הברכה.חח

אעאעאא אני רציתי ליפתוח :( ../images/Emo13.gif לא נורא...

אדם ? ... אעעאעאעאעא חיים שלייי היום יומולדת ! כפרעלייך אני לא מאמינה היום שהמושלם שלי נולד ! אני אוהבת אותךךך כ"כ מזל טוב עד 120 שנה חיים שלי שהיתגשמו לך כל המישאלותת מאמיי שלי ! ביום הזה החיוך שלי לא יירד מהפנים כי זה היום שלך יפה שליי ! אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך אני אוהבת אותך יותר מכל דבר אחר ! תמשיך להיות כמו שאתה : מצחיק , חתיך , מושלם, חמוד פשוטט הכל ! מה כבר אפשר לאחל לך יש בך באמת ה-כ-ל שיהיה לך יום הולדתת מדהיםם ! ואף אחת לא תאהב אותך כמו שאני אוהבת אותך חיים שלי אתה כ"כ חשווב ליי אתה המלאך שלי ואני אוהבת אותך ! - ושתדע שאני מעריצתך איתך בטוב וברע -
שחף :]

../images/Emo204.gif יום הולדת לחיים שלי../images/Emo65.gif

היום יום הולדת ... היום יום הולדת ... היום יום הולדת ל .....
א=ד=ם י=ו=ס=ף
אדם יוסף?! יפה שלי :) יום הולדת שמח !!
מזל טוב עד 120 !!
המון אושר, עושר, בריאות וכושר !! :) והמון הצלחה בהמשך הדרך ( = אתה בן אדם מדהים ! יש לך קול מדהים ומרגש ! אתה הכל בשבילי !
אוהבת אותך הכי בעולם 3> בת-אל רובין [: עוד ברכה: רציתי לאחל לך שהשמש תחייך אלייך שהקשת תגן עלייך, שהגשם יבכה בשבילך, והפרחים יפרחו למענך. שכל בוקר עם חיוך תתעורר, שלשמוח ולצחוק לא תשכח, שלעולם לא תפסיק לחלום, ותמיד תשמור על התום. שראשך יגע בעננים ושתדע רק ימים מאושרים. שתגשים את כל חלומותייך ובהצלחה בכל מעשה ידייך. יש יום בשנה, יום חשוב, יום מיוחד יום שמח, יום כתום, וזהו יום הולדתך היום עוד: המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה עושר ואושר יושר וכושר, שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב - תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים ! עוד אחד :) יום הולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה. כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה יום הולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה עוד אחד =P : לכל אדם יש יום מיוחד משלו והנה הגיע היום שלך שבו נאחל לך מזל טוב ליום הולדת והרבה אושר ועושר בריאות וכושר והצלחה בכל מעשי ידיך עוד ברכה ממני: http://img526.imageshack.us/img526/5926/66860682lh9.png וגליטר: http://img50.imageshack.us/img50/8832/99395357da7.gif אז חיימשללללי ... שיהיה לך ת'יומולדת הכי הכי שיש :) אוהבת אותך ההמווון
בתאלי רובין [:

מזל טוב לדמוש../images/Emo65.gif

אדם יפה שלי מזל טוב עד 120
אני רוצה לאחל לך ליום הולדתך , המון בריאות , אושר , הצלחה ואהבה שתמשיך לחייך כל הזמן ותמשיך להיות כזה מדהים כמו שאתה. שכל משאלותייך התגשמו ואל תשתנה לעולם אוהבת אותך המוןןן המוןן
נטע

../images/Emo65.gifאדם אהוווביי מזל טוב../images/Emo65.gif

9.9.07 אדם שלי..! אני אוהבת אותך הכי הרבה בעולם.. בשבילי אתה ה כ ל
מזל טוב עד 120 שנה ... המון המון אושר ועושר, הרבה בריאות, הצלחה, שתישאר חמוווד וחתיייך כמו שאתה.. בנאדם כ"כ חמוווד שנותן יחס טוב..
הימים חולפים והשנה מהר עוברת אבל מה שחשוב היא לא חוזרת צריך לדעת לנצל כל רגע שעובר , ולזכור שיום אף פעם לא חוזר. יום הולדת הוא יום של ברכה, יום של אהבה, יום בו כולם רק איתך.. שתמשיך לחייך ללא הפסקה ושתמיד תראה את הטוב שבדבר! אז אדם רציתי להגיד לך משהו אחד קטן ... ב-3 מילים... אני אוהבת אותך
אוהבת אותך עד סוף העולם.. חני מלכה ...

hen love noli

New member
א ד ם חיימשלללי

ווואיייי איךך שהזמן טסססס ! ! |הדגש{ מזלל טוווב עדד 120 שננה
אושר |בלוןעושר
בריאות
והצלחחה אוהת=אותךך : ] חנוצ' : )

../images/Emo141.gifמזל טוב באיחור=\XD

אז אדמייייייייייי????
בן 25 אה???גדולל כפרעליך חחחחח גבר שליי=]XD דמוש גדלת בשנה נשמההה מקווההההה שנצלת תיום הזה כי הוא יום אך ורק שלך!!!!!=] אז שיהיה ך המוןנמונמונמון מזל טובבב!!!!!!!!!!!! והכי חשוב הרבה אושר ועושר והצלחה בחייים=] ושתגשים את כול משאלותיךךך
תמשיך להיות הסול של הלהקה הזאת ותמשיך בדרך שלךך -לרקוד ולשיר!!!!!!!! תשאר מוכשר כמו שאתה ונשמהההה כי אדם?!יש רק אחד!!!!חחחחח כפרעליךךך נשמה שלייי עד 120
אוהבתותךךךךךךךך תמיד!!! ספיר

../images/Emo210.gif מזל טוב :) ../images/Emo65.gif

רק אושר ושמחה בחיים הצלחה רבה והכי חשוב אהבה מזל טוב :)

למעלה