גבר בשלן עושה לך את זה אחותי?

אלמרה

New member
../images/Emo21.gifגבר בשלן עושה לך את זה אחותי?

תוהה אם הנושא הזה יקבל את הרצינות הראויה למרות הפרובוקציה בשם. משתעשע ברעיון להביא את המטבח לפוקוס ואת הבישול למרכז הבמה. בכל מקרה לקראת שבועות אפרסם כאן מתכון להכנת בלינצ'ס. מן הסתם יהיה בו יותר מסט הנחיות והוראות להכין בלינצ'ס. אז מה את אומרת? מה דעתך איש יקר? אתה כבר הפתעת אותה פעם בארוחת גורמה מעשה ידיך להתפאר, אחי?
 

qt1

New member
../images/Emo172.gif../images/Emo173.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo171.gif

גבר בשלן עושה לי את זה אח שלי
גבר מבשל זה סקסי וזה עוד יותר סקסי אם הוא גם משאיר מטבח נקי אחריו ואם הוא גם מגיש את הארוחה לאור נרות עם מוסיקת רקע מתאימה , בכלל כל השקעה בתחום הזה מבורכת בעיניי! לא הפתיעו אותי אפ'פעם בארוחת גורמה, הפתיעו בארוחה נקודה ,והאמת בלי שהם ישמעו? לא היה משהו
אבל הכוונה - הכי חשובה... יום נעים לכולם
 

אלמרה

New member
תודה qt1 - תודי שלא תאמנו מראש...

מצרף לטובת כולכם, גברים יקרים שלי: זה המתכון לבלינצ'ס (זה יכול להיות כל מתכון אחר כמו עוגת גבינה להכנה מהירה שניתן לרגוש בסופר) אך הסיפור במתכון עשוי לעשות לכם ולבת זוגכם את חג השבועות הקרוב מלא אושר, לא שיגרתי אם תרצו? ולנשים היקרות: אנא לא! אל תעשו לי את מה שמציעה לכם ב' בסיפור. כעת אתם חייבים לקרוא את הקובץ המצ"ב עד תומו.
 

מי צי

New member
על קוצו של יוד...../images/Emo6.gif

או בלינצ'ס... ולמען הגילוי הנאות, הספור "שלו" נקרא כסגידה לונוס, הספור "שלה", נו, זה כבר שייך לספור אחר.
 

אלמרה

New member
רק עד קוצו של יוד הגעתי מי צי?

אנא פרטי... נמקי...
היכן העידוד לכושר הביטוי? המעוף? הדמיון? שלא לדבר על עידוד לגבר המשתדל להתאים עצמו לקראת החיים החדשים בעידן המודרני... אני כל כך מבין כעת את מה שנאמר עלי פעם... אז... כשלא ידעתי לספק את המילים, הביטויים המילוליים שהיו לה כל כך חשובים. האם גזירה משמים שרק בני אדם שנפגעו יוכלו ללמוד את הלקח? אי אפשר יהיה לחסוך לכמה מהם את העוגמה? הצער? הכאב? אני מקווה שכן וכולי תקווה שבפורום זה אולי מתחיל תהליך, אין נביא בעירו כמובן, אך אולי בכ"ז? די אם יחסך לזוג אחד ולו קומץ מרורים, גבר אחד, אישה אחת וילדים שיזכו לחיים איכותיים יותר... בכל מקרה הבלינצ'ס הללו בדיוק יוגשו בביתי לאורחי שיפקדו אותי בערב חג השבועות. נקיון הכלים - כמובן רק עלי!
 

גלי10

New member
../images/Emo6.gif וואה

זה ארוך (ומצחיק
) למה לא לעשות לך ? מה אתה (מזל)בתולה? |גלי אוהבת מתכונים עם פִּלפל|
 

אלמרה

New member
מי שלא קרא את הקובץ המצורף - הנה!

בחג שבועות תעשה לה (הפתע אותה בביתה). לבן. לובן, ניקיון וטוהר. צח וזוהר עליך להיות החל מהרגע הראשון בו אתה מתחיל לפעול היום – בהתחלה בהיחבא, ללא ידיעתה. ערב חג השבועות, חג הגבינות והאסיף של קציר החיטים, אני מריח אהבה. אתה שליו ורגוע, ברקע ובלבך מתרונן תקליטור אוסף שירי האהבה של ABBA. אתה נחשב כבר חבר "קבוע" או אולי די היה שהתראיתם בנוכחות חברים ומכרים "שלה" – מה שנותן לך לגיטימציה מספקת לקבל את המפתח לדירתה (חשוב שזה יהיה הדדי, אל תתעצל הכן כמה מפתחות משוכפלים לעת מצוא). אתה מוצא תירוץ מספיק תמים ובנאלי להיעלם לחצי יום אותו תקדיש להכנות ל"מבצע". לא הרבה השקעה וזמן נחוצים אלא המחשבה והרעיונות היצירתיים הם שיעשו לה את זה הכי טוב. רכשת כמות לא מוגבלת של גבינות לבנות רכות (ההיצע בכל ימות השנה הוא מופלא לא כל שכן לקראת החג). תזדקק גם ל: חצי ק"ג קמח שתי ביצים שמן, מלח צנצנת ריבה (אדומה ומשובחת – הכי טובה שתמצא) צימוקים קינמון אל תפסח הפעם על חנות הפרחים ובחר כמות מסחרית כמעט של פרחי בר, בקש אותם מאוגדים בכמה שיותר זרים שאפשר. טוב תעשה אם תגוון בצרור או שניים של שיבולים, קוצים וצמחים יבשים. בקבוק יין אדום (טוב לטעמי לכל מטרה יין "מרלו" יבש ומצוין) ואחד לבן, הפעם לא יבש אלא יין קינוח מוסקט (מניסיוני אני ממליץ על מוסקט מיקבי דלתון הגלילית.) עמוס בכל הכבודה הנ"ל בצע חדירה שקטה לדירתה, והחל בסידור הבית. זה כולל קודם כל שינוי ב"סדר" המקובל על תושבת המקום. הזז ושנה מיקומם של רהיטים ובצע מתיחת פנים לתכולת הסלון כמו ציפוי ריפודי מערכת הישיבה בסדינים לבנים או בבד דמוי משי המשמש לבטנה ולכן זול וניתן לרכשו במטרים ולגזור לפי המידה במקום. הזזת רהיטים כזו עלולה לחשוף פינות אפלות בלתי נגישות לשואב האבק – אל תתעצל שטוף, נקה והשקע מאמצים, הדיווידנדים לא יאחרו לבוא. גזול והחרם כל כלי העלול להיראות אפילו רק דומה לאגרטל, פזר את הכלים עם מים ועמוסי פרחים בכל פינה אפשרית. תופתע לגלות שאחד השימושים האפשריים לבקבוק היין הלבן של דלתון הוא לשמש אח"כ כלי קיבול לקוץ, או זר פרחים מיובשים גם להבא. על שימושים אחרים כמו ניצול מבנהו המיוחד (דק וארוך) כיד הדמיון. לך על זה… שולחן הארוחה בפינת האוכל עובר למרכז הסלון, צפה אותו באותו בד דמוי משי (לבן!) דאג לפריסה רשלנית משהוא, המפה צריכה להיות גלית ומאד לא מתוחה, עליה מפוזרים כלאחר יד מספר אצטרובלים יבשים וענפים קצרים מעץ האורן שבחצר, אל תשאיר הרבה שטחים ריקים בין הצלחות והפריטים האחרים, קשט בפרחים ובחפצי נוי החביבים עליה. זו התפאורה. כוון את התאורה לעצמה מקסימאלית באזור השולחן הערוך ועמעם אורות בפינת הישיבה והפינוקים. ועתה למטבח. תעלול ההפתעה מחפה על האוכל הלא מפתיע בחג. העניין הערב הוא אכילת בלינצ'ס מתוק, שתיית יין טוב ועשיית אהבה. באהבה רבה הכן את הבלילה לבלינצ'ס. כולה קמח (כשלוש כוסות) כוס מים ושתי כוסות חלב המתערבבים בקלילות בתוך כלי עמוק – יש למזוג את המים והחלב בהדרגה ותוך כדי בחישה כדי למנוע היווצרות גושים, אם נוצרים כאלו מעך ופורר אותם ליצירת בלילה נוזלית. הוסף את הביצים והמשך לבחוש. קורט מלח ממש בקמצנות יוסיף טעם למרות שזה נשמע לא הגיוני. במצב זה בעוד הבלילה כבר כמעט מושלמת, הכן את המילוי: לכלי אחר מזוג את הגבינה הלבנה שבחרת, מרקמה הרך והעדין עומד להשתבח בצרופה של הריבה הכי טובה שיש וצימוקים נטולי גלעינים. ערבב היטב לקבלת צבע בגוון אדמדם, בזוק כף אבקת קינמון תוך כדי הבחישה – הסנף את הריח הטוב הזה מלוא ריאותיך. שמור בקירור. כחצי שעה לפני הגעתה המשוערת של גבירת הבית, אתה כמעט מוכן. הרתח במחבת מעט שמן, צוק את השמן הרותח אל תוך הבלילה והמשך לבחוש. באופן כמעט אוטומטי החל בהפקת החביתיות: מזוג במצקת מרק אל תוך המחבת (כבר ללא השמן) ובצע שיטוח מהיר של הבלילה לכל היקפו של המחבת, הנע את הבלילה לכל הכוונים עד לקבלת משטח דק ואחיד. הקפד להניע את המחבת כל הזמן כדי למנוע הדבקויות. אל תהסס לבצע מספר ניסויים מוקדמים גם לרכישת המיומנות הנדרשת להפוך את החביתית כמו מקצוען ע"י הקפצת המחבת באוויר. עוד שניונת ועליך להפוך את הבלילה לעוד מספר שניות רק להשחמה קלה (פחות מזו של הצד הראשון). את החביתיה המוכנה הנח בצלחת וכסה אותה בצלחת נוספת. וחוזר חלילה. אל תשתהה, מחבת על האש ללא בלילה יתחיל להעלות עשן לא נעים. בחש, צוק, נער קלות, הפוך והנח. כעשרים חביתיות נאות ורכות למראה ומגע עומדות לשירותך. הגברת הגיעה? בעוד פיה פעור ופניה מביעות תדהמה – הובל אותה לחדרה. עשו לכם אמבטיית קצף טובה, לבשו בגדי חג לבנים וקדימה לארוחה. מזוג לה כוס יין, הנח לה להתפנק לה בעודך מורח את המילוי ביד נדיבה על גבי הצד החרוך (זה שראה את המחבת ראשון) וגלגל בעדינות לצורת בלינצ'ס ארוכים ויפים. הנח אותם ארבעה עד חמישה זה בצד זה ואח"כ שכבה שניה ניצבת לראשונה וחוזר חלילה. בסיום הארוחה החגיגית, בשעה שהמוסקט כבר זוחל לאיטו במורד דרכו, פנו לאהבה. הרבה אהבה. זהו הרי חג לאוהבים לא? בקובץ המצורף יש המשך... מומלץ בכ"ז לקרוא שם!
 

אלמרה

New member
טוב הנה.. לא עמדתי בלחץ הבקשות!

בחג השבועות תעשי לו (הגרסה של ב' ידידתי, ממש לא צריך אויבים עם אחת כזו). לבן. לובן, ניקיון וטוהר. צח וזוהר עליך להיות החל מהרגע הראשון בו את מתחילה לפעול היום – בהתחלה בהיחבא, ללא ידיעתו. ערב חג השבועות, חג הגבינות והאסיף של קציר החיטים. את שליוה ורגועה, ברקע ובלבך מתרונן תקליטור אוסף שירי האהבה של ABBA. בשל היותך כבר חברה "קבועה" או אולי די היה שהתראיתם בנוכחות חברים ומכרים "שלו" – מה שנותן לך לגיטימציה מספקת לקבל את המפתח לדירתו (חשוב שזה יהיה הדדי, אל תתעצלי הכיני כמה מפתחות משוכפלים לעת מצוא - הכיני כמה שיותר מפתחות צריך להיות אופטימיים בחיים, לא?). את מוצאת תירוץ מספיק תמים ובנאלי להיעלם לחצי יום אותו תקדישי להכנות ל"מבצע". לא הרבה השקעה וזמן נחוצים אלא המחשבה והרעיונות היצירתיים הם שיעשו לו את זה הכי טוב- מרשם בדוק להתקף לב, כי את הרי יודעת כמה הוא מקפיד על הסדר והניקיון אצלו בבית. הוא הרי אף פעם לא ייתן לך לגעת בבדל כלי במטבח שלו, נצלי את זה שהוא לא בבית, השתוללי כיד הדמיון הטובה עליך. ( פרוט בהמשך) רכשת כמות לא מוגבלת של גבינות לבנות רכות (ההיצע בכל ימות השנה הוא מופלא לא כל שכן לקראת החג). תזדקקי גם ל: חצי ק"ג קמח שתי ביצים שמן, מלח צנצנת ריבה (אדומה ומשובחת – הכי טובה שתמצאי- רצוי אוכמניות, זו משאירה את הכתמים העמידים ביותר) צימוקים קינמון אל תפסחי הפעם על חנות הפרחים ובחרי כמות מסחרית כמעט של פרחי בר, בקשי אותם בכמה יותר זרים שאפשר. טוב תעשי אם תגווני בצרור או שניים של שיבולים, קוצים וצמחים יבשים- כל אלה משאירים אחר כך אלפי שאריות יבשות על הרצפה המפה הספה, בקיצור בכל מקום, שוב, מתכון בדוק להתקף הלב שאת מכינה לו. בקבוק יין אדום (טוב לטעמי לכל מטרה יין "מרלו" יבש ומצוין) ואחד לבן הפעם לא יבש אלא יין קינוח מוסקט (מניסיוני אני ממליצה על מוסקט מיקבי דלתון הגלילית, ולא רק בגלל טעם היין- פרוט בהמשך.) עמוסה בכל הכבודה הנ"ל בצעי חדירה שקטה לדירתו ( סוף, סוף גם לך מגיע פעם לחדור אליו…), והחלי בסידור הבית. זה כולל קודם כל שינוי ב"סדר" המקובל על תושב המקום. הזיזי ושני מיקומם של רהיטים ובצעי מתיחת פנים לתכולת הסלון כמו ציפוי ריפודי מערכת הישיבה בסדינים לבנים או בבד דמוי משי המשמש לבטנה ולכן זול וניתן לרכשו במטרים ולגזור לפי המידה במקום. השתדלי לא להשאיר שום דבר, אבל שום דבר, במקומו המקורי. זכרי, המטרה היא התקף לב מיידי. הזזת רהיטים כזו עלולה לחשוף פינות אפלות בלתי נגישות לשואב האבק – אל תתייחסי לזה, ממילא הוא לא יספיק לשים לב לזה לפני ההתקף, ואת, מה איכפת לך מה קורה בפינות האלה, זה הבית שלך???? גזלי והחרימי כל כלי העלול להיראות אפילו רק דומה לאגרטל, פזרי את הכלים עם מים ועמוסי פרחים בכל פינה אפשרית. תופתעי לגלות שאחד השימושים האפשריים לבקבוק היין הלבן של דלתון הוא לשמש אח"כ כלי קיבול לקוץ, או זר פרחים מיובשים גם להבא. שימושים אחרים כמו ניצול מבנהו המיוחד (דק וארוך) הרי כבר ידועים לך מזמן, ואין צורך להזכיר אותם פה. מי סופר כמה פעמים כבר קנית את הבקבוק הזה ולא בשביל היין?? שולחן הארוחה בפינת האוכל עובר למרכז הסלון, צפי אותו באותו בד דמוי משי (לבן!) דאגי לפריסה רשלנית משהוא, המפה צריכה להיות גלית ומאד לא מתוחה, עליה מפוזרים כלאחר יד מספר אצטרובלים יבשים וענפים קצרים מעץ האורן שבחצר, אל תשאירי הרבה שטחים ריקים בין הצלחות והפריטים האחרים, רצוי גם שחלק יפול בנונשלנטיות על הרצפה. אם שום דבר לא נפל במקרה, הפילי בעצמך. אל תחסכי במאמצים, לא עכשיו כשאת כבר קרובה למטרה. זו התפאורה. כווני את התאורה לעצמה מקסימאלית באזור השולחן הערוך ועמעמי אורות בפינת הישיבה והפינוקים. ועתה למטבח. תעלול ההפתעה מחפה על האוכל הלא מפתיע בחג. העניין הערב הוא אכילת בלינצ'ס מתוק, שתיית יין טוב ועשיית אהבה. באהבה רבה הכיני את הבלילה לבלינצ'ס. כולה קמח (שלוש כוסות) כוס מים ושתי כוסות חלב המתערבבים בקלילות בתוך כלי עמוק – יש למזוג את המים והחלב בהדרגה ותוך כדי בחישה כדי למנוע היווצרות גושים, אם נוצרים כאלו מעכי ופוררי אותם ליצירת בלילה נוזלית. הוסיפי את הביצים והמשיכי לבחוש. קורט מלח ממש בקמצנות יוסיף טעם למרות שזה נשמע לא הגיוני, למי שחסר לה עוד ניסיון בבישול. במצב זה בעוד הבלילה כבר כמעט מושלמת, הכיני את המילוי: לכלי אחר מזגי את הגבינה הלבנה שבחרת (אגב, אל תחסכי בכלים, אם מזגת לכלי שבדיעבד נראה לך לא מתאים, העבירי לכלי אחר וכך המשיכי עד שתרגישי שהגבינה שלך מונחת בכלי הכי מתאים לה), מרקמה הרך והעדין עומד להשתבח בצרופה של הריבה הכי טובה שיש וצימוקים נטולי גלעיניהם. ערבבי היטב לקבלת צבע בגוון אדמדם, בזקי כף אבקת קינמון תוך כדי הבחישה – הסניפי את הריח הטוב הזה מלוא ריאותיך. שמרי בקירור. כחצי שעה לפני הגעתו המשוערת של אדון הבית, את כמעט מוכנה. מחבת עם מעט שמן רותח על הכיריים, נכון, זה כבר המחבת השלישי, כי בשניים הקודמים השמן כבר הספיק להישרף לך, אל תתרגשי, ואל תרגישי לא נעים. צקי את השמן הרותח אל תוך הבלילה וערבבי. באופן כמעט אוטומטי החלי בהפקת החביתיות: מזגי במצקת מרק אל תוך המחבת (כבר ללא שמן) ובצעי שיטוח מהיר של הבלילה לכל היקפה של המחבת, הניעי את הבלילה לכל הכוונים עד לקבלת משטח דק ואחיד. הקפידי להניע את המחבת כל הזמן כדי למנוע הדבקויות. אל תהססי לבצע מספר ניסויים מוקדמים גם לרכישת המיומנות הנדרשת להפוך את החביתית כמו מקצוענית ע"י הקפצת המחבת באוויר. עוד שניונת ועליך להפוך את הבלילה לעוד מספר שניות רק להשחמה קלה (פחות מזו של הצד הראשון). את החביתיה המוכנה הניחי בצלחת וכסי אותה בצלחת נוספת או שתיים, זכרי, זה לא הזמן לחסוך בכלים. אגב, תוך כדי עבודה במטבח, הקפידי גם פה לשנות מיקומם של דברים, למשל, אם הוא שמאלי ונוהג להניח את ה'סקטש- ברייט, בצד שמאל, העביר לו אותו לצד ימין. וחוזר חלילה. אל תשתהי, מחבת על האש ללא בלילה יתחיל להעלות עשן לא נעים, את זה את כבר יודעת משתי המחבתות הקודמות ששרפת. בחשי, צקי, נערי קלות, הפכי והניחי. התעלמי מכל הטפטופים והנזילות של הבלילה בדרכה מהקערה אל המחבת, אי אפשר למנוע את זה וחבל על המלחמה, צריך להיות אופטימיים נכון, מישהו כבר ינקה את כל זה. כעשרים חביתיות נאות ורכות למראה ומגע עומדות לשירותך. האדון הגיע? בעוד פיו פעור ופניו מביעות תדהמה, והוא מניח כבר את ידו על צדו השמאלי של בית החזה – הובילי אותו לחדרו. זכרי, אם הוא יתמוטט ליד הדלת תצטרכי לגרור אותו בעצמך וזה כבד. עדיף שיגיע לחדרו בכוחות עצמו, ושם יתמוטט בזמנו החופשי. אם הוא עוד חי, עשו לכם אמבטיית קצף טובה, לבשו בגדי חג לבנים וקדימה לארוחה. מזגי לו כוס יין, הניחי לו להתפנק לו בעודך מורחת את המילוי ביד נדיבה על גבי הצד החרוך (זה שראה את המחבת ראשון- הוא ממילא כבר לא מרגיש בטעם, ולא ידע שזה נשרף לך) וגלגלי בעדינות לצורת בלינצ'ס ארוכים ויפים. הניחי אותם ארבעה עד חמישה זה בצד זה ואח"כ שכבה שניה ניצבת לראשונה וחוזר חלילה. בסיום הארוחה החגיגית, בשעה שהמוסקט כבר זוחל לאיטו במורד דרכו, פנו לאהבה. הרבה אהבה. זהו הרי חג לאוהבים לא? וחוץ מזה, לא את תצטרכי לנקות את הבית אחר כך, נכון? זו הדירה שלו, שכחת?????
 

אלמרה

New member
מיותר לציין כח הדמויות בדויות...

וכל קשר בינן לבין מה שהתרחש במציאות מקרי לחלוטין, הזוי ולא יתכן בככללל... שמעתן על גבר שקוטף שיבולים בשדה כדי לקשט שלחן חג?
 

XUXA141

New member
החוכמה היא לא ארוחת גורמה פעם ב..

החוכמה האמיתית היא גבר שמכין את האוכל היומיומי ה"משעמם" כמו השניצלים לילדים כשהם באים מבית הספר... עדיף אורז או ספגטי כל יום מארוחת גורמה פעם בשנה!
 

אלמרה

New member
גבר בשלן עושה גם את השניצלים והאורז

לא משעממים. לא ארוחת גורמה פעם אחת בשנה - כן בישול לכל יום... זו כוונתי שלי לפחות.
 

מי צי

New member
למה כל השפים הידועים הם גברים?

ולמה האימרה הידועה - "הדרך לליבו של הגבר עוברת דרך הקיבה", לא נאמרת גם בכיוון ההפוך? גבר בשלן עושה לי את זה?? אולי, אם הוא מבשל כשרק סינר לגופו
 

גלי10

New member
כן../images/Emo25.gif

אבל גם בשלן וגם גהצן - אני כבר לא עומדת בזה
|אייקון של גלי שאמא גמרה לגהץ לה עכשיו את כל הבגדים שמחכים מהעונה שעברה| |ועוד אייקון של גלי מדמיינת את עצמה עומדת מאחורי בשלן ומציקה לו בעורף|
 

אלמרה

New member
אתן ממש עושות לי נעימים ככה!!!

אז בנים: קדימה לקרש הגיהוץ ומשם למטבח.. לא לא לא ללא הבגדים המגוהצים.. רק עם סינר. וברצינות? אני לא חושב שהתבשילים הכי טעימים שארקח לך, אישה עלומה פוטנציאלית שלי, יעשו לך את זה לאורך זמן. גם לא אם אגהץ לך אפילו חולצות T, תחתונים או את הסינר שהוא כסותי היחידה במטבח. אלו התבלינים, אלו מיומנויות שטוב שתיהינה מנת חלקם של גברים בעידן המודרני - אך אל יעז איש לחשוב שזה כל מה שהוא צריך... אל תשאלו אותי אגב מה צריך, מנין לי לדעת... התגרשתי פעמיים וולא בגלל שלא ידעתי לגהץ ולבשל.
 

גלי10

New member
כי מה שצריך

זה לא מסוג הדברים שאפשר לקנות בכסף. ואת הנ"ל - אפשר ! ואפילו אם מדובר בהנ"ל אז מה שצריך זה בעצם מה שהפנימי שלו יודע לעשות מהם ולהפוך אותם בדרכו המיוחדת מאותם דברים טריוויאליים למיוחדים בעיניך , בדרכו שלו. וגם אז , זו רק התוספת שתופסת. שנאמר : תצומי! (זה כל הסיפור
) זה רק חלק ממכלול האדם , שמה לעשות , לא מגיע באריזה עם פירוט מרכיבים והוראות שימוש והרכבה ועלפיה בוחרים בו. הידיעה וההכרה שמי שאתך הוא "האחד" (ובמיוחד הידיעה ההדדית בין השניים) היא סוג של מרכיב (כימי?) נעלם שאני לא יודעת אם מישהו בכלל פיצח אותו עד היום.
 

זושי1

New member
או גבר או גזר? ../images/Emo15.gif

אז גם אני מצטרפת לכאילו דיון אינטלקטואלי כאן... בתור אחת שסבלה מגברים שלא מגהצים לא מבשלים ולא מתקנים שומדבר והתחתנתי עם אחד כזה שכן מגהץ וכן מבשל ומתקן כל דבר בבית... אני חושבת שזה פשוט מ ו ש ל ם ככה. כי עכשיו באמת רואים שגבר, זה לא סתם גזר, יש לו פונקציות ביתיות הוא חבר טוב, ויש עם מי לדבר.....הוא עוזר בלי הוראות הפעלה כמו: שים את הצלחת במאוזן על השיש והוסף לה שלושה מלפפונים וכד'. הוא קורא מחשבות...וזה מה שאשה צריכה, מישהו שבלי מילים יבין וירגיש אותה...מה שבד"כ חברת נפש עושה...ובגלל זה יש לנשים בד"כ איזה חברת נפש כזו במהלך החיים גם כשיש לה בן זוג. אז אני מצאתי את הפתרון שלי בצורת גבר....וזה נדיר מאוד....אבל כדאי לגברים לפתח יכולות כאלה, אני יודעת שבעלי פיתח באופן מיוחד את התכונות הללו במהלך השנים מתוך הבנת חשיבותם. לי בכל אופן פחות קשה לקרוא מחשבות זה מחובר חזק עם הקטע הנשי, מאוד קל לנו להכנס לנעליים של....כי זו תכונה נשית אוטומטית ...לא יודעת למה אנחנו צריכות את זה אבל זה כבר בילט אין בתוכנה שלנו. זה רק קצת ממה שרציתי להגיד ובטח עקום מאוד ממה שרציתי להגיד...אבל...זו רק ההתחלה ביי
 

אלמרה

New member
../images/Emo24.gif זושי, את בעלך פה ומייד!

ממש ללא יומרות אינטלקטואליות זושי. הכל מהלב, מהנשמה ומנסיון פרטי שלנו וממש-לא-משנה כמה שנים למדנו באוניברסיטאות. אם כך, סיפור ההצלחה שלכם מרתק ממש, אנא הביאי לפורום את בעלך שיחלוק איתנו מעט ממה שהוא בורך בו. ואחר כך תספרי לי מה נישמע בערד. אוי ערד... שנים מבני נולדו בעיר הזו. הי! פססססטטטט... זו זושי1 שאני חושב שאני מכיר? משם? (לא מערד
)
 

זושי1

New member
בבדאי שזואני....../images/Emo24.gif

אבל אין סיכויים שבעלי יכנס לפה וישפוך את הלב..... הסיפור שלו, הוא שילם שכר לימוד מאוד מאוד גדול.... הוא היה נשוי למכשפה אמיתית 20 שנה והיא גרמה לו להיות כזה..כדי שהילדים שלו לא יתחרפנו מהשטויות שלה..אז בגלל זה הוא כזה... ואני רווקה שיודעת לעשות קניות....ראיתי מוצר טוב משומש בהוזלה ומייד קניתי...... אז כששואלים אותי...למה? למה לקחת משומש יד שנייה עם 4 פאנצרים בגלגל...אני אמרתי, כי השלדה חזקה, המנוע מצויין, הכסאות מרופדים וצמיגים תמיד אפשר להחליף...ואני מסתבר צדקתי כל כך....לאור כל התלונות של חברות הנפש שלי על בעליהן...ושלא תבינו אותי נכונה...הן החברות, אוהבות את בעליהן, אך מודעות לחולשותיהם, ואני שיש לי בעל..ממש מושלם מבחינה זו...לא מצטערת לרגע על כל המגרעות האחרות שבאות עם החבילה שלו...ממש לא, לא כפת לי שקיבלתי 4 ילדים לא שלי במתנה למשמרת, כי הוא עזר לי עם זה המון המון, לא כפת לי שיש לנו 20 שנה הפרש, כי אני לא מרגישה את ה"גיל" שלו בכלל, לטעמי אין דבר כזה כמו גיל אחרי גיל 25 בערך...מגיל זה והלאה או שאתה זקן חטיער, או שאתה ילד לכל החיים...חחחח. הקיצר, את עולמו תוכלו לראות רק דרך העיניים שלי, ולי יש נטייה כרונית לפירגון...ממני לא תשמעו מילה רעה על אף אחד ספציפית...אני ככה באינטרנט לא מסוגלת לכתוב מילים שנשארות לנצח מתועדות אם הן פוגעות והן לא מועילות לי בכלום...צטערת....אז תצטרכו להאמין לי..ורוד כמו שזה נכתב.
 

אלמרה

New member
20 שנים הפרש הגילים ביניכם!

אני מנסה לסכם פה את המספרים שהועלו: - נישואיו הקודמים נמשכו 20 שנה - הוא היה "משומש יד שניה עם 4 פנצ'רים בגלגל" - זכית ב-4 ילדיו במתנה - הפרש הגילים ביניכם הוא 20 שנה - החל מגיל 25, אין לגיל משמשעות אני מלא הערכה וכבוד: לך על שאת "לא מרגישה את הגיל שלו בככל" ולו על שלקח את האתגר ("ויש אתגר") לשאת אישה צעירה ללא חשש "מה יגידו" וכיצד תתמודדי את, עם גילו בעוד נניח 20 שנה. מה שאני אוהב בך הוא את מה שאת מגדירה "הנטיה הכרונית לפרגון" וזה נפלא בעיני יותר מכל. אולי זו ההזדמנות שלי לפרגן לך ובאותה הזדמנות לסבר את אזני החברים בפורום? את זושי1 "פגשתי" בפורום הכי מתוק ומקסים של שתי נשים (איה וחמדה) העוסק במתכונים. את המתכונים משם אני נהנה לקרוא ולעיתים גם לנסות במטבח שלי. לזושי יש שם תרומה משמעותית וכל הכבוד לך זושי. אם תרצי לספר יותר על הזוגיות שלכם ומה תורם כל צד לליבוי הגחלת שתבער כל הזמן, תבורכי. אם בעלך (שלא צריך לשפוך את הלב אגב) יספר אפילו באמצעותך מהי לדעתו התרומה הכי משמעותית למצב המופלא הכל כך מיוחד שלכם - הרווחנו בגדול! שכן לדעתי נסיון חיים, לקחים ובעיקר סיפורי הצלחה הם בית הספר האמיתי.
 
למעלה