האם ילדיכם אוהבים לאכול

../images/Emo21.gifהאם ילדיכם אוהבים לאכול../images/Emo21.gif

את אותו אוכל או שלכל ילד אתן מכינות משהו אחר?

litzuf

New member
הבן שלי אוכל הכל.. חוץ מזיתחם וחריף

הבת שלי היא הבעייתי עם האוכל... המון דברים לא אוהבת לאכול... ותמיד לא רוצה לסיים...

אצלי הן לא אוכלות אותו דבר

זה סיוט כי הגדולה לא אוהבת כמעט כלום והקטנה למזלי אוכלת הכל מה שאני מבשלת היא אוכלת.

גם אצלי הגדול בעייתי באוכל, והקטן

אוכל כמעט הכל, אז אני מכינה לכל אחד מה שהוא אוהב. למזלי צהריים הגדול אוכל בצהרון והקטן גם.

אין אצלי כזה דבר- מכינה וכולם אוכלים

יש בשר ושתי תוספות וירקות ומרק - מי שרוצה משהו אחר - יהיה בבעיה כנראה.

אצלנו..................

דניאלי קשה באוכל אבל בגלל הקונצרטה עד הקונצרטה היתה אוכלת טוב חוץ מרטבים היא לא אוהבת ושני אין לה בעיות מה שבא ברוך הבא חחחחחחחחחחחחחחחח חמסה שום בצל

SHOKOLEDET

New member
אני משתדלת להכין

מה שכולם אוהבים, תתפלאו יש כאלה, אם לפעמים למשל, אני מכינה פירה ואני יודעת מראש שגדול שלי לא אוהב, אז אני דואגת להכין עוד משהו שגם הוא יאכל

תיקי פ

New member
אצלי הגדולות אוכלות הכוללללללל

יש דברים קטנים שכול אחת אולי לא אוהבת אז אם יש בתבשיל מסננות , לדוגמא ספיר לא אוהבת תפו"א אז היא שולפת אותם. הקטנה היא הבעייתית , לא אוהבת מאפים בכלל , אוכל מאוד מאוד סלקטיבית פשוט סיוט לרצות אותה , אבל גיליתי שכשהיא רעבה באמת היא אוכלת הכולללללללללללללל חחחחחחחח אז הפיתרון להרעיב אותה חחחחחח ולבשל אוכל אחיד לכולם .

אלינקה

New member
משתנה

בתור תינוק אכל הכל חוץ מביצים (עד היום) צ'יפס ופיצה היום אוכל את האוכל שלי וגם של סבתא אוהב צ'יפס ועכשיו גם פיצות מוכן לפעמים לטעום דברים חדשים תמיד שואל אם הוא אכל את זה פעם ואני תמיד אומרת כן

גם שני הילדים שלי לא אוהבים ביצים, מה שאני

עושה משלבת ביצים בכל מיני מאפים, כי ילדים חייבים לאכול ביצים.

אלינקה

New member
למה? אם הוא אוכל את שאר הדברים?

הוא אוכל עוף ,ירקות מכל הסוגים אורז מלא

למעלה