היום ב-
אנשים

../images/Emo21.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo71.gif

פותחים את הבוקר עם השף יניב גור אריה שיתארח בשעה 10:00 בפורום מתכונים, יתן לנו עצות לתפריט לחג ויענה על שאלות הקשורות במאכלים חלביים לקראת שבועות. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=75&msgid=78297429
הערב בשעה 19:00, הראפרית שורטי תגיע ל-BlogTV ותענה לשאלותיכם. שרשרו שאלות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1482&msgid=78258691
תחרות צילומי ירושלים צילמתם את הכותל, ארמון הנציב או כיפת הסלע? את שוק מחנה יהודה, הכנסת או העיר העתיקה? תפוז אלבומים מזמין אתכם לשלוח את התמונה לתחרות ואולי תזכו בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=54

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהמצעד העברי ברדיו ירושלים../images/Emo41.gif

המצעד העברי ברדיו ירושלים – מצעד שבועי מספר 32
01 איתי – קרן פלס 02 תני לי סימן – רפאל דהאן 03 אתה הכוכב – דיימנד'Z 04 האלופה – הנרי (מתוך הדרמה היומית) 05 ואת – הראל סקעת 06 כמה אהבה – גיים בויז 07 הנה אני בא – הדג נחש 08 כמו אוהבים - הראל מויאל 09 בלעדייך – מאיה בוסקילה 10 שיר אהבה פשוט – איה כורם 11 בשבילך – אביב גפן 12 אלייך – דניאל זילברשטיין 13 חולמת – דין דין אביב (עם מוש בן ארי) 14 קלאסית ופרסי - סאבלימינל 15 חושב עליה – עידן יניב 16 סוכרייה - רוני 17 רחוק מדי - מתוך הדרמה היומית בערוץ 24 18 פרח השכונות - טיפקס ועלמה זק 19 כלוב של זהב - טיפקס (עם מירי מסיקה) 20 לעוף ברוח – רינת בר 21 אני ואת – עופר לוי 22 הגעתי אלייך – ארז אלגרבלי 23 במקומי – שי גבסו 24 סודותיי – דין דין אביב 25 מישהו אחר – קרן אברשי 26 הבטחת שיהיה טוב - ילדי הפרחים 27 רק פה – חדווה עמרני 28 בליבי - שלומי שבת וגיא בוסקילז מתאקט 29 הכל מלים - אמסטפ 30 אל תלכי לי – אייל גולן מה במצעד השבוע
5 כניסות חדשות
15 ירידות
6 עליות
4 דריכות במקום
6 עזיבות
עוזבים את המצעד השבוע
1. ילדות רעות – מוסיקה 24 2. מילים, מילים – שירלי ריגר 3. זה הזמן – אדי בטלר 4. במקום לבכות – פורטרט 5. אוריאנה – שרונה נסטוביץ' 6. עיניה – עמיר בניון |טיפה|הירידה הגדולה|טיפה| אל תלכי לי – אייל גולן
העלייה הגדולה ביותר
תני לי סימן – רפאל דהאן
הכניסה הגבוהה של השבוע
כמו אוהבים – הראל מויאל
הפינה לשיפוטכם
בדרך אלייך – שי מוראדי
יום יום - דנה ברגר
טורו - סאבלימינל
מאמי – גלעד שגב
שמחה - גיים בויז
זה רק הלב שכואב לך – אביב גפן *אתם מוזמנים להאזין למיקס של הפינה לשיפוטכם באמצעות אתר האינטרנט שלנו, בכתובת הבאה: www.israel-chart.com/heb בקטגוריית הפינה לשיפוטכם!
בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך מתנת "רשת מחסני חשמל"
*בנוסף, מאזינים שיענו נכונה על שאלות המוצגות בשידור, בשעת המצעד, ייזכו בפרסים יקרי ערך מתנת רשת "מחסני חשמל" מבחר דיסקים של אומנים שונים מתנת רדיו ירושלים, תספורות/פן, כרטיסים למופעים ועוד...כמו כן, מאזינים יועלו לשידור אינטראקטיבית*
הנכם מוזמנים לדרג שמונה מהשירים האהובים עליכם ביותר באתר המצעד העברי. הצביעו והשפיעו!
אנא השאירו פרטים מלאים! הצבעות כפולות יפסלו!
רשימת הזוכים בפרסים השבוע מופיעה באתר המצעד העברי
בברכת האזנה ערבה, ענת – עורכת המצעד העברי

actimel

New member
המון שירים מצויינים השבוע

מעניין מה דעתך על הרכש החדש, דניאל זילברשטיין

היום ראיתי את הקליפ הבכורה שלו.

השיר נחמד. לא התלהבתי ממנו למען האמת... אני הייתי נגד הרעיון מההתחלה שיעשו "רוני סופרסטאר" בגרסה הגברית בארץ.

בערך.. מכיר את המושג "משפטי דמיון?"

אני ממחר אוכל לא להכיר אם אני אצליח סופסוף להוציא את ה-100 שלי ב-005 (בנסיון השני) אבל בלי קשר, לא ממש חישבתי את מספר ההודעות בקומונה, אלא חישבתי את כמות השרשורים שמעל 35 הודעות (והיו כמה טובים כאלה)+הערכה עצמית של כמה עוד הודעות בערך יש

למעלה