../images/Emo41.gifהמצעד העברי ברדיו ירושלים../images/Emo41.gif
המצעד העברי ברדיו ירושלים – מצעד שבועי מספר 32
01 איתי – קרן פלס 02 תני לי סימן – רפאל דהאן 03 אתה הכוכב – דיימנד'Z 04 האלופה – הנרי (מתוך הדרמה היומית) 05 ואת – הראל סקעת 06 כמה אהבה – גיים בויז 07 הנה אני בא – הדג נחש 08 כמו אוהבים - הראל מויאל 09 בלעדייך – מאיה בוסקילה 10 שיר אהבה פשוט – איה כורם 11 בשבילך – אביב גפן 12 אלייך – דניאל זילברשטיין 13 חולמת – דין דין אביב (עם מוש בן ארי) 14 קלאסית ופרסי - סאבלימינל 15 חושב עליה – עידן יניב 16 סוכרייה - רוני 17 רחוק מדי - מתוך הדרמה היומית בערוץ 24 18 פרח השכונות - טיפקס ועלמה זק 19 כלוב של זהב - טיפקס (עם מירי מסיקה) 20 לעוף ברוח – רינת בר 21 אני ואת – עופר לוי 22 הגעתי אלייך – ארז אלגרבלי 23 במקומי – שי גבסו 24 סודותיי – דין דין אביב 25 מישהו אחר – קרן אברשי 26 הבטחת שיהיה טוב - ילדי הפרחים 27 רק פה – חדווה עמרני 28 בליבי - שלומי שבת וגיא בוסקילז מתאקט 29 הכל מלים - אמסטפ 30 אל תלכי לי – אייל גולן מה במצעד השבוע
5 כניסות חדשות
15 ירידות
6 עליות
4 דריכות במקום
6 עזיבות
עוזבים את המצעד השבוע
1. ילדות רעות – מוסיקה 24 2. מילים, מילים – שירלי ריגר 3. זה הזמן – אדי בטלר 4. במקום לבכות – פורטרט 5. אוריאנה – שרונה נסטוביץ' 6. עיניה – עמיר בניון
הירידה הגדולה
אל תלכי לי – אייל גולן
העלייה הגדולה ביותר
תני לי סימן – רפאל דהאן
הכניסה הגבוהה של השבוע
כמו אוהבים – הראל מויאל
הפינה לשיפוטכם
בדרך אלייך – שי מוראדי
יום יום - דנה ברגר
טורו - סאבלימינל
מאמי – גלעד שגב
שמחה - גיים בויז
זה רק הלב שכואב לך – אביב גפן *אתם מוזמנים להאזין למיקס של הפינה לשיפוטכם באמצעות אתר האינטרנט שלנו, בכתובת הבאה: www.israel-chart.com/heb בקטגוריית הפינה לשיפוטכם!
בין המדרגים יוגרלו פרסים יקרי ערך מתנת "רשת מחסני חשמל"
*בנוסף, מאזינים שיענו נכונה על שאלות המוצגות בשידור, בשעת המצעד, ייזכו בפרסים יקרי ערך מתנת רשת "מחסני חשמל" מבחר דיסקים של אומנים שונים מתנת רדיו ירושלים, תספורות/פן, כרטיסים למופעים ועוד...כמו כן, מאזינים יועלו לשידור אינטראקטיבית*
הנכם מוזמנים לדרג שמונה מהשירים האהובים עליכם ביותר באתר
המצעד העברי. הצביעו והשפיעו!
אנא השאירו פרטים מלאים! הצבעות כפולות יפסלו!
רשימת הזוכים בפרסים השבוע מופיעה באתר
המצעד העברי
בברכת האזנה ערבה, ענת – עורכת
המצעד העברי