המרה מחשמל ישראלי לאמריקאי

דור לוי

New member
../images/Emo21.gifהמרה מחשמל ישראלי לאמריקאי../images/Emo35.gif

שלום רב. קיבלנו מכשיר מארה"ב (מכונת צמר גפן מתוק). בעלון ההדרכה רשום: Ratings: 115V AC ONLY 60Hz 162 WATTS אני חושש שמוכרן רגיל בחנות עלול למכור משהו לא מתאים (טרנספורמטור אחד כבר נשרף לנו)... מה בדיוק אני צריך לקנות כדי שיעבוד בארץ? איפה אפשר לקנות (אם אפשר באזור רחובות והמרכז)? ב
מראש...

רשר

Well-known member
מנהל
אם נשרף שנאי זה בגלל 162W

בדרך כלל מכונת סוכר צורכת יותר חשמל 162W זה לא סביר אלא אם המכונה היא צעצוע. בדוק מה כתוב על המכונה יתכן שיש שגיאת דפוס בדף ההראות או שההספק הוא של גוף החימום וצריך להוסיף לו את הספק המנוע

דור לוי

New member
בוודאי צעצוע. עדיין צורך חשמל...

מדובר במכונת צעצוע של roseart. עכשיו 162W זה ריאלי? מעבר לשאלות ששאלתי: האם שנאי חזק מדי יכול לגרום נזק או שרק אם הוא חלש מדי? ב
מראש

רז חשמל

New member
תדירות

התדירות תשפיע על מהירות המנוע באופן לא משמעותי במקרה כזה.

מאגר

New member
לדור כנס לחנות חשמל כמו ארכה

ברחובות באיזור התעשיה או לאביחשמל בנס ציונה או להצח בראשון לציון ותבקש מהם טרנספורמטור מ220 ל-110 בהספק של 350 או 450 וואט זה אמור פתור לך את הביעה עדיף שתיקח את המכשיר איתך בכדי שבעל מקצוע בחנות יוכל לקרוא את הנתונים הנכונים מהמכשיר ולא מהפרוספקט.

רז חשמל

New member
מכונת סוכר

זה באמת נראה טעות מכיוון שבמכשיר ישנו גוף חימום ולא נראה לי שהוא פחות מ 500וואט. יכול להיות שאתה קורא רק את הנתונים של המנוע שמאוד הגיוני 162 וואט. כדאי לחפש תווית נוספת על המכשיר ולהתאים לה שנאי 220/110 שאותו תמצא בכל סיטונאות לחומרי חשמל.

למעלה