זה התפריט שלי מה דעתכם ?

מאורי 01

New member
../images/Emo21.gifזה התפריט שלי מה דעתכם ?

היי לכולם אני חדשה כאן אבל לצערי לא חדשה בכלל בנושא של דיאטות , תמיד הייתי מלאה אבל עכשיו אני מתקרבת ל80 קילו (אני לא מאמינה שרשמתי את זה)והגובה 165 ס"מ בקיצור דבה :) החלטתי לעשות משהו בעיניין ממחר זה התפריט אשמח לקבל דעה בוקר - 2 לחם קל עם גבינה ונס קפה עם סוכרזית ביניים - מעדן צהריים - חזה עוף עם 3 כפות אורז וירקות או 4 לחם קל עם 3 פסטרמה כף חומוס וירקות ביניים - פרי ערב 3 לחם קל עם חביתה וירקות לילה- פרי 10 כוסות מים ביום מה אתם חושבים נשמע סביר כמה לדעתכם אפשר לרדת בשבוע ? אשמח לקבל תשובה ממי שקרא עד לפה ... תודה ושנה טובה .

menio26

New member
על הפנים , יש דרכים אחרות

לפי דעתי זה לא השיטה הנכונה לדיאטה לי יש שיטה יותר טובה , דבריאיתי אני יגיד לך , מניסיון [email protected] - - - מני

תפריט דל

מאד, דווקא בשל העובדה שאת למודת דיאטות הייתי ממליצה לך לגשת לייוץ תזונתי מקצועי. תפריט כזה יעזור לך אולי לרדת אך מהר מאד גם "תתקעי" במשקל ואז לרדת מתפריט כזה יהיה לך קשה מאד. אגב לא שמעתי דבר על פעילות גופנית?, רגע לפני שאת מתחילה שיקלי שוב את עצתי לך לפנות ליעוץ מסודר ומעקב.

מאורי 01

New member
אני מופתעת

היי סיגל , אני די מופתעת מהתשובה שלך וביא גם מסבירה לי כמה דברים , התפריט הזה הוא תפריט של דיאט C מדיאטינית של סטודיו סי , היא נתנה אותו לחברה שלי והחלטתי לאמץ ... היא ירדה יפה ועלתה כפול הייתי בטוחה שזה בגלל שהיא מגזימה באוכל לאחר שירדה והיא תמיד טענה שלא .. בכל אופן נראה לי שאפנה לייעוץ , תודה

מאיהלה3

New member
"..היא נתנה אותו לחברה שלי .."

כל תפריט מותאם אישית לאותו אדם. אי אפשר "למסחר" בתפריטים ,אי אפשר "להעביר" תפריטי אישי למישהו/י אחר/ת! אחרת מה התועלת בללכת לייעוץ דיאטני אישי?? תפריט אישי כשמו כן הוא,הוא מותאם אך ורק לך אישית! וטוב תעשי אם תפני לייעוץ פרטני ואישי שיותאם אך ורק לך. שיהיה בהצלחה.

למעלה