יום בינ"ל נגד מקדונלד´ס

גולדי2002

New member
../images/Emo21.gif יום בינ"ל נגד מקדונלד´ס

בשבוע הבא (16 לחודש). זה הזמן להעלות רעיונות לפליירים, סטיקרים, כל מה שעולה על רוחכם. מי שיודע על מיקום טוב בחיפה להפגין בו מול מקדונלד´ס שהשטח הוא ציבורי שיודיע לשי או לי במסרים. תודה. בפורום אנטי גלובליזציה החלו ההכנות ואנשים הביאו אחלה רעיונות. זה הזמן לסיעור מוחות כאן בפורום ואפשר ששני הפורומים ישתפו פעולה - אחרי הכל יש לנו אויב משותף. אין לנו הרבה זמן אז קדימה לעבודה. לי יש 2 רעיונות שחשבתי עליהם: 1) לקחת שתי Mים של מקדונלד´ס, אחד להפוך שייראה כמו ש´ והשני להשאיר אותו כמו שהוא ולרשום WןMן (שוMן). 2) תמונה של פרה ורונאלד אומר לה "אני אעשה ממך קציצות" כמובן שאפשר להיעזר בפליירים שבאתר בדידות שיכולים להיות לנו לעזר רב. יש שם גם את הסיפור על ה McLibel - אותו משפט דיבה מפורסם של מקדונלד´ס נגד שני הפעילים שחילקו פליירים מול סניפים של מקדונלד´ס בלונדון. כמו כן בפורום הגלובליזטורים, בגלריית מקדולד´ס תמצאו כמה תמונות נחמדות שיכולות לשרת אותנו מצוין.

Neta558

New member
מישהו מאילת מעונין להפגין?

אני אהיה באילת באותו היום, וממש רוצה לארגן גם שם הפגנה... אם יש כאן אילתים, או נופשים אחרים באילת באותו יום, שמעונינים להצטרף אלי, פנו אלי במסרים! ואם יש כאן אחרים שעשויים להפגין בנוכחות מצומצמת, אולי נעשה סיעור מוחין לרעיונות לגימיקים שאפשר לעשות במעט אנשים? הרי הפגנה של 4-5 אנשים לא מושכת תשומת לב, אבל מיצד קטן יכול לעורר את הרחוב. רעיונות?

גולדי2002

New member
נראה לי שכדאי להשתמש בלוחות

הפורום לצורך קביעת זמני ומקומות מפגש להפגנות. שנטי, שי, תוכלו להוסיף לוח לצורך העניין?

m_shy

New member
רעיון מצויין! אנא פרסמו בטירוף!../images/Emo13.gif

יצרנו לוח מודעות רלוונטי כעצתו של גולדי, הנמצא תחת לוחות בפורום. אם אתר משמרת המחאה שאתם יודעים עליו ומתכננים להיות בו טרם מפורסם, אנא פרסמו אותו!

lilithmm

New member
רעיון לפלייר

להראות את רונלד הדוחה דוחף פרה שלמה למתחנה ומהמתחנה יוצאות חתיכות בשר תחון ישר על ההמבורגר בבבעעעעעע

monkilita

New member
עלון להפצה לילדים

מצרפת קובץ DOC בתקווה שתפיצו איפה שלא תהיו..

ל-"MONKIKITA"../images/Emo13.gif

אני עושה בבית הספר שלי עיתון קיר ואני עושה הרצאה בכיתות על נושא זה. אם את רוצה תשלחי לי את העלון הזה שעשית למקדונלדס הדוחים ואני מוכן להפיץ אותו,אבל, בקובץ DOC יש פעמיים את אותו דבר וזה נורא קטן. אז...תשלחי לי את זה לאימייל ביותר גדול ואני ידפיס את זה ויפיץ את זה.הולך?

adipo

New member
דרדס חמוד- יש דבר אחד שאתה צריך

ללמוד ולהפנים בפורום הזה- זה נקרא תורת השרשור. אל תפתח הודעה חדשה כל פעם ובטח לא אם היא מתקשרת לנושא שכבר קיימת הודעה עליו...פשוט תשרשר! זה מה זה פשוט@ טוב?יוופי! אז ברוך הבא וקבל זר פרחים-
יום טוב וחג שמייח עדי

vegan

New member
חידות על מקדונלד´ס

ניתן להדפיס על שלט גדול כדי לגרום לעוברים ושבים לעצור ולהסתכל. הקובץ המצורף מותאם להדפסה ישירות על A3. למי שאין מדפסת מתאימה יכול להיות שיהיה צורך להקטין בקובץ או בהדפסה. לאלה שאינם מסוגלים לפתוח קובץ וורד אני מצרף כאן את מה שאפשר בטקסט. מעשה בשני ליצנים בן אדם הולך ברחוב שמאי ופוגש שני ליצנים. הוא יודע שאחד הליצנים דובר תמיד אמת ומחלק פלאפל חם וטרי. הליצן השני משקר תמיד ומחלק בורגרים עתירי כולסטרול וכימיקלים. כיצד ידע בעזרת שאלה אחת ממי יקבל פלאפל? ישאל את ליצן א´: "אם אשאל את ליצן ב´ האם הוא מחלק פלאפל או בורגר, מה יענה לי?" בכל מקרה, התשובה זהה למה שליצן א´ מחלק. וכיצד ניתן לדעת זאת ללא אף שאלה? הליצן שלא מפסיק לספר שאוכל בריא הוא אוכל עתיר שומן רווי, כולסטרול, סוכר, מלח וכימיקלים - משקר המשפחה המורעבת למשפחה בת 5 נפשות יש שדה בגודל 1 דונם. דונם שדה מפיק 1200 ק"ג תבואה בשנה. 20 ק"ג תבואה הופכים ל 2 ק"ג פרה מהם 1 ק"ג חלקים אכילים. כיצד ניתן להאכיל את כל המשפחה? יגדלו בשדה מזון צמחי עבורם ועוד ישאר להם לתרום לנזקקים. היער הנעלם דונם (1000 מטרים רבועים) של יער גשם שנכרת מספק מרעה עבור 6 ק"ג של פרה לשנה. לאחר 8 שנים השטח נעשה בלתי ראוי לשימוש וכורתים יער נוסף. מחצית ממשקל הפרה מורכב מחלקים בלתי אכילים. כמה מטרים רבועים של יער גשם נכרתים עבור כל המבורגר במשקל 120 גרם? 5 מטרים רבועים עומס יתר כיצד ניתן להכניס 5 פילים למכונית "חיפושית" אחת? מגדלי התרנגולות של מקדונלד´ס בוודאי ישמחו לעזור לכם. הם מאכסנים מעל 20 תרנגולות במטר רבוע אחד! בילוי משפחתי משפחה בת 5 נפשות עומדת לצאת לטיול מירושלים לתל אביב ובחזרה. הילד אורן שלמד בגן על איכות הסביבה מציע לחסוך דלק ובמקום לטייל, ללכת לארוחה במקדונלד´ס. האם הוא צודק? לא. לצורך ייצור חמישה המבורגרים דרוש דלק המספיק לנסיעה של 160 ק"מ. נסיעה מירושלים לתל אביב וחזרה שורפת פחות דלק מאשר חמישה המבורגרים! חבל על כל טיפה רקפת וכלנית שמעו על המחסור במים והחליטו לחסוך. רקפת שהיתה רגילה להתקלח פעמיים ביום החליטה להתקלח רק פעם ביומיים. כלנית שהייתה רגילה לאכול המבורגר פעם בשבוע החליטה להפסיק זאת. מי חסכה יותר מים? כלנית. לצורך ייצור המבורגר אחד דרושים מים המספיקים ל 17 מקלחות (!)

vegan

New member
חוברת, דפי הפעלה, תמונות, פוסטרים

ניתן לשכפל כחוברת או להגדיל לשלטים. דפי ההפעלה מבוססים על המידע בחוברת ונועדו לגרום לאנשים לקרוא את המידע. יש 3 וריאציות (שלא יעתיקו...) אבל באחת מהן נפלה טעות דפוס קטנה, לא זוכר באיזו. אם אתם מחלקים, תנסו קודם בעצמכם. פוסטר ראשון פוסטר שני פוסטר שלישי

vegan

New member
פלייר - צד ראשון

מצטער על האיכות. אם למישהו יש עותק טוב יותר - שיישלח.

m_shy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיום נגד מקדונלד´ס ב-15 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מספר הודעות חשובות כפי שהבנתם מהכותרת, הפעילות מסגרת היום הבינלאומי נגד מקדונלד´ס תתקיים ביום שלישי, ה-15 באוקטובר (ולא ביום רביעי כפי שתוכנן). זאת, כדי לא להתנגש עם הפעילות הענפה המוכננת ליום רביעי במסגרת הנוער העובד. למי שמעוניין בחומר רקע על המאבק נגד מקדונלד´ס (למה, כמה, ואיך) מוזמן לעקוב אחר הקישור לאתר בדידות שהביא הגולדי שלנו
. מומלץ לקרוא את העלון "מה לא בסדר במקדונלד´ס" - גם הוא מאתר בדידות. משמרות מחאה מול סניפי מקדונלד´ס יערכו בכל רחבי הארץ. אני מקוה שבימים הקרובים נוכל לרכז לכאן רשימה של הסניפים מולם צפויות להערך הפגנות, ואנשי קשר שניתן יהיה... להתקשר איתם! (זה מה שאנשי קשר עושים, לא?) דרושה עזרה בהכנת שלטים למשמרות המחאה הללו, במיוחד באיזור הצפון. (אולי גם מייצגים למשמרת המחאה?) המעוניינים לעזור - אנא פנו לנטע התרנגולת בדואר אלקטרוני. נתראה במשמרת בחיפה! שי משולם

גולדי2002

New member
כתבה מאתמול על מקדונלד´ס ../images/Emo21.gif

בעיתון ידיעות אחרונות במוסף ממון. הכתבה נקראת "הקציצה התכווצה". מי שיכול לסרוק ולהביא לפורום - יבורך. ועוד כתבה שהבאתי לכם, מהאתר "עניין מרכזי", על מצבו של התאגיד הדורסני באמריקה

יש לי את הכתבה"הקציצה התכווצה" אבל.

הכתבה גדולה מידי בשביל הסורק ולא הכל נכנס ולא תוכלו לקרוא את זה, חבל...

adipo

New member
שאלה לי אליכם

האם יש חוקים כלשהם לגבי ההתאגדות הזאת? האם המקדונלדס יכולים להזמין משטרה ואם כן מה הם יכולים לעשות- מה הזכויות שלנו במצב הזה? יום טוב וחג שמייח עדי

למעלה