למפגש תמונה אצל קשת חמוסי? אור? סימה? שרונאל? ניצנץ? גולדפיש? שכחתי מישהיא?...........
S smady a New member 7/2/07 #1 ../images/Emo21.gif למפגש תמונה אצל קשת../images/Emo21.gif חמוסי? אור? סימה? שרונאל? ניצנץ? גולדפיש? שכחתי מישהיא?...........
../images/Emo21.gif למפגש תמונה אצל קשת../images/Emo21.gif חמוסי? אור? סימה? שרונאל? ניצנץ? גולדפיש? שכחתי מישהיא?...........
ש שרונאל New member 7/2/07 #5 אומרים שיהיה../images/Emo188.gif אז האם לדעתכן מרק זה הגיוני להביא? זו שאלה גם לקשת וגם למנוסות שביניכם למפגשים שכאלה...
אומרים שיהיה../images/Emo188.gif אז האם לדעתכן מרק זה הגיוני להביא? זו שאלה גם לקשת וגם למנוסות שביניכם למפגשים שכאלה...
S smady a New member 8/2/07 #9 שרונאל מרק יכול להיות אחלה ..אבל מה קרה ללחם האהוב עלי והגבינות?? הכי טעים שיש חחחחחחחחחח
ש שרונאל New member 8/2/07 #10 גם בעיניים זה הכי טעים אבל חשבתי שזה לא יפה שאני לא מכינה ממש משהו אלא "רק" קונה. אין לי בעיה להביא לחם וגבינות אם זה מתאים מבחינת התפריט יותר. אז מה אתן אומרות? ניראה שחסר משהו למריחה? זה עדיף על מרק?
גם בעיניים זה הכי טעים אבל חשבתי שזה לא יפה שאני לא מכינה ממש משהו אלא "רק" קונה. אין לי בעיה להביא לחם וגבינות אם זה מתאים מבחינת התפריט יותר. אז מה אתן אומרות? ניראה שחסר משהו למריחה? זה עדיף על מרק?
א אור224 New member 8/2/07 #8 לא מגיעה מהבית ולכן הפעם אקנה משהו , נישנושים כלשהם. מבטיחה עוגה אפויה וטעימה, למפגש הבא.