סבבה -מתכון שוקי עוף ברוטב סלק
2 סלק אדוםחתוך לקוביות 4 עלי סלק -מנגולד פרוס לחתכות דקות 8 שוקיים עוף או אזיה חלק שבא לכם 2 בצל קצוץ קטן (אפשר להוסף גם כרשה (לוף)) 2 שיני שום קצוץ 2 כפות רסק עגבניות 1 קופסה של עגבניות מרוסקות 800 גרם או 4 עגבניות גדולות מגורדות צרור עשבי תיבול -שמיר,נענע ,פטרזליה (אני קצצתי והוספתי ) מים תיבול ,2 כפות א.מרק קינמון רבע כפית מלח לימון כמון (אני במקום כמון+קינמון השתמשתי בכף ראס אל חנות) בסיר שטוח רחב מטגנים את השוקי עוף ומוצאים החוצה (אני את החלקי עוף שמה במים רותחים כ-20 דקות ולא עושה את השלב הזה בגלל הדיאטה וכך מורידה את העור )באותו סיר מכנסים את הבצל והשיני שום מטגנים מוספים את העלי סלק וסלק ומוספים את הרבע כפית מלח לימון נותנים קצת להזיע , מחזרים את החלקי עוף ומוספים את הרסק עגבניות+עגבניות מרוסקות מבשלים ביחד 10 דקות ומים עד גובה תכולת הסיר מרתחים את הכול מתבלים ומכנסים את צרור העשבי תיבול טועמים מתקנים תיבול מבשלים כ-40 דקות וזהו מוכן מגשיםם על אורז לבן או סתם עם חלה טריה