מה אוכלים שישבת אצלכם

smadidi

New member
../images/Emo21.gifמה אוכלים שישבת אצלכם

אני אחרי שבועים של אלללה יסטור ולהקתו (ותאמינו לי אין להם שירים מי יודע מה ) והחלטתי לקחת חופש מהמשפחה בשישי בערב ולשבת נחייה וניראה אז אתם מה ????? שבת שלום סמדי
 

smadidi

New member
למה אתם לא אוכלים

כלום כלום יאללה תבואו אני אבשל או שאתם מספרים לי מה אתם מבשלים
 

א פרח

New member
מתי להגיע?

הילדים מורעבים, אמא חולה כל השבוע חיים על סנדוויצ'ם, סובלים קשות ממחסור בהספקת בשר אדום.
 

א פרח

New member
בסוף יהיה

להערב עוף עם תפוחי אדמה ובטטות בקולה, למחר סטייקים עוד לא הוחלט על התוספת. כמובן שיהיו גם ירקות כסלט. עוגה לא בטוח שתיהיה וזהו לסוף שבוע זה.
 
בכייף היתי באה ...

אבל ראיתי את הודעתך רק אחרי הבישול
השבוע רק משורוולים בבית ...וברוח זו הארוחות מוקטנות.. לצהרים מרק עלי מונגלד עם אורז מלא לערב ירקות משאריות של שקיות ירק קפוא אפויים ברוטב בשמל דייט וסלט למחר בצהרים בשר הודו מוקפץ עם ירקות.. והוכנו תפוחי עץ אפויים ברוטב וניל מיוגורט במתיקות מעודנת ... ועוד מעט יכנסו לתנור לחמניות מקמח מלא וסובין שבולת שועל(מתכון מעולה של יערה מבישולוג) כמו כן אם אורחים יפתעו אז טחנתי חומוס לפלפל ..בושלו גרגרי חומוס והקפאו להכנת סלט חומוס.. הכנתי בורקס גבינה ותרד ,ובורקס ת"א ופטריות ..הוקפא... זהו ...שבת שלום ... וסמדי להבא להודיע מראש ...
 

פוקסי99

New member
אצלי כך

היום לצהריים קובה במרוטב חמוץ מתוק בערב פיצה ביתית מחר ג'חנון הכנה עצמית ולקראת ערב תבשיל של דג סלמון בירקות ועוד היד נטויה תלוי כמה אורחים יגיעו מחר וכמובן כמו יוצאי עיראק יהיה גם פול ותבלין בוטנג'
 

smadidi

New member
אז רק שתדעו לכם חבל שלא באתם

הפסדתם בשישי הייה שוקי עוף ברוטב סלק וירק ואורז לבן ובשבת בשר שריר עם ירקות שורש וכמובן גם בבואריה שוקולד וסלטים הפסדתם סמדי
 

smadidi

New member
סבבה -מתכון שוקי עוף ברוטב סלק

2 סלק אדוםחתוך לקוביות 4 עלי סלק -מנגולד פרוס לחתכות דקות 8 שוקיים עוף או אזיה חלק שבא לכם 2 בצל קצוץ קטן (אפשר להוסף גם כרשה (לוף)) 2 שיני שום קצוץ 2 כפות רסק עגבניות 1 קופסה של עגבניות מרוסקות 800 גרם או 4 עגבניות גדולות מגורדות צרור עשבי תיבול -שמיר,נענע ,פטרזליה (אני קצצתי והוספתי ) מים תיבול ,2 כפות א.מרק קינמון רבע כפית מלח לימון כמון (אני במקום כמון+קינמון השתמשתי בכף ראס אל חנות) בסיר שטוח רחב מטגנים את השוקי עוף ומוצאים החוצה (אני את החלקי עוף שמה במים רותחים כ-20 דקות ולא עושה את השלב הזה בגלל הדיאטה וכך מורידה את העור )באותו סיר מכנסים את הבצל והשיני שום מטגנים מוספים את העלי סלק וסלק ומוספים את הרבע כפית מלח לימון נותנים קצת להזיע , מחזרים את החלקי עוף ומוספים את הרסק עגבניות+עגבניות מרוסקות מבשלים ביחד 10 דקות ומים עד גובה תכולת הסיר מרתחים את הכול מתבלים ומכנסים את צרור העשבי תיבול טועמים מתקנים תיבול מבשלים כ-40 דקות וזהו מוכן מגשיםם על אורז לבן או סתם עם חלה טריה
 
למעלה