../images/Emo21.gifמה אכלנו הערב?
מנה ראשונה מרק "ויטה"- מרק עם תפו"א, גזר ואטריות, מתכון של אמא שלי, נקרא "ויטה" בגלל שפעם היה אבקת מרק של ויטה וזה מה שנתן את הטעם למרק, מאז נשאר שמו "מרק ויטה" מתכון: לחתוך תפו"א לקוביות לשים בסיר עם מים ולהביא לרתיחה עד שרותח לגרד בפומפיה גסה גזר, לשים במחבת שמן ולחמם, לאדות את הגזר כמה דקות- עד שמזהיב, להוסיף כוס מים ולהרתיח. להוסיף את הגזר לסיר עם התפוחי אדמה לתבלן עם מלח, פלפל אדום ושחור ואבקת מרק עוף ולבשל כחצי שעה או עד שהתפו"א רכים. לקראת סוף הבישול להוסיף חופן אטריות דקיקות/דקות ולבשל עוד כ-5 דקות. מרק טעים וקל!
מנה ראשונה מרק "ויטה"- מרק עם תפו"א, גזר ואטריות, מתכון של אמא שלי, נקרא "ויטה" בגלל שפעם היה אבקת מרק של ויטה וזה מה שנתן את הטעם למרק, מאז נשאר שמו "מרק ויטה" מתכון: לחתוך תפו"א לקוביות לשים בסיר עם מים ולהביא לרתיחה עד שרותח לגרד בפומפיה גסה גזר, לשים במחבת שמן ולחמם, לאדות את הגזר כמה דקות- עד שמזהיב, להוסיף כוס מים ולהרתיח. להוסיף את הגזר לסיר עם התפוחי אדמה לתבלן עם מלח, פלפל אדום ושחור ואבקת מרק עוף ולבשל כחצי שעה או עד שהתפו"א רכים. לקראת סוף הבישול להוסיף חופן אטריות דקיקות/דקות ולבשל עוד כ-5 דקות. מרק טעים וקל!