רק עכשיו ראיתי ..סליחה../images/Emo3.gif
תראי את הניוקי לא עשיתי לבד. קניתי מוכנים ואת הרוטב עושים כך: 100 גרם עגבניות מיובשות(אני השתמשתי באוליביה) קופסה וחצי של שמנת להקצפה, 4 שיני שום ובזיליקום לא חובה.אה ושכחתי שצריך לסנן את השמן מהעגבניות כי אחר כך משתמשים בו לטיגון(2 כפות שמן כן?) מטגנים את השום עם העגבניות למשך 3 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מפעם לפעם כדי שלא יידבק. אח"כ מכניסים למערבל וזהו קלי קלות לא?