סיכמוש

adii1201

New member
../images/Emo21.gifסיכמוש

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת

משהו כיפי:שכמעט ולא עבדתי
משהו מעצבן:חום, ועוד כל מיני...
משהו מצחיק:הרופא שלי: "אז מה אנחנו עוקרים היום? 2 או 4?"
משהו טעים:כל דבר שאכלתי השבוע
משהו חדש:
סרט טוב:לא ראיתי...
שיר טוב:אנה נאליק
זמר/להקה טובים: אדל
ספר טוב:לא קראתי
סדרה טובה:פל"ל, דה ביג C והמפענחת
פרק שיצא לי לראות השבוע:all of the above
היום הכי הכי:נה לא היה כזה
בילוי השבוע:הו, דווקא היו הרבה
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:אמא
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
למתני
איך עבר עלי השבוע:חמוד
תכניות לשבוע הבא:אולי לעקור שן
תמונת השבוע:

LeAnnDylan

Well-known member
יפה שהרופא שלך מסתלבט עלייך

אני זוכרת שהלכתי איזה יום אחד לאחד מהתורים לרופא והוא כזה מסתכל ברשימת ה"TO DO" ואומר לי "טוב היום נעשה עקירה" ואני כזה "לא לא :S" אז הוא אומר לי "מה את לא רוצה לעשות עקירה?" במן תהיה אמיתית שכזו אז עניתי לו "לא, לא ממש...?" אז הוא כזה טוב אז נעשה משהו אחר הייתי בטוחה שהוא סתם מסתלבט עליי ואז הוא כזה מתחיל לקדוח באיזה שן באמצע הפה ואני כזה "לא אמרת שעושים עקירה?
" אז הוא נזף בי שאמרתי לו שאני לא רוצה. חשבתי שזו שאלה רטורית
מה הוא רצה שאני אגיד? "כן פליז תעשה לי עקירה חלמתי על זה כל חיי!!!@!#$#" אידיוט

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני חייבת לציין שלמרות

שהוא רופא שיניים (ויש לי אנטי כללי) הוא ממש חמוד! (והוא גם נראה ממש טוב שזה אפעם לא מזיק
)

Robin Sparkles

New member
החיים יפים../images/Emo13.gif

משהו כיפי:כל השבוע הזה משהו מעצבן:יש! הסיום של הרווק!!! הוא בחר בבחורה הלא נכונה!!!! אחחח יס ריל.... משהו מצחיק:ה-כ-ל-! משהו טעים:המבורגר בסגנון הוואי
וארוחה בקרנף משהו חדש:דברים שקנו לי בחו"ל ועוד לא קיבלתי סרט טוב: שיר טוב:Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente Chris Brown - Open Road (I Love Her) Ne-Yo Ft. Unknown - Pot Of Gold mohombi-love in america mohombi feat. nelly-miss me mohombi-match made in heaven mohombi-in your bed
וכלללל האלבום שלו זמר/להקה טובים: של מי שכתוב למעלה ספר טוב: סדרה טובה:פל"ל פרק שיצא לי לראות השבוע:הפרק של פל"ל!! היום הכי הכי:כולם!!! בילוי השבוע: ציטוט השבוע: כ"כ הרבה!!! חברה:"אולי נאכל הודי?" (עברנו ליד מסעדה הודית חחח) האדם שעשה לי את השבוע: פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:מושלםםםםםםםםם תכניות לשבוע הבא: הרבה הרבה סוג של חופש. וההורים חוזרים מחו"ל!!! תמונת השבוע:

CharmedRulez

New member
שקרניות קטנות

אתן (את ועדי) לא חושבות שיש משהו מאוד לא אמין באיך שהסדרה עשויה? בלי קשר לכל הסיפור המצוץ מהתחת או התמימות המעיקה של הדמויות העלק-שובבות. אני מתכוון לבימוי שתמיד משרה את אותה האווירה המוזרה, לא מאוד מוארת לא מדי אפלה, הכימייה הלא בטוח טבעית שיש בין הבנות הראשיות ובעיקר על זה שאין דמויות רקע נורמליות. כלומר, אם אתה ברקע אז יש סיבה שאתה שם, אין סתם ניצבים, הסדרה נראית כמו סוג של פלקט.

adii1201

New member
למה כימיה לא טבעית../images/Emo12.gif?

וכן, אבל זה לא הופך אותה לרעה (העניין עם הניצבים שהתכוונת) אני נהנית

CharmedRulez

New member
הכימיה לא זורמת ממש בין הבנות.

שיי מישל (הלסבית, ברח לי השם שלה), תמיד כזאת עגמומית ומעיקה. תלמדי לשחק!!!! זה מעצבן. בכלל האופי של כל אחת מהן נורא מקובע ונטול מצבי רוח שונים. תמיד ספנסר נחושה, הבלונדינית מצחיקה ומהווה קומיק-רליף כזאת, הסינית הזאת עצובה ועגמומית (בגלל שהיא לסבו?) ואריה תמיד כזאת אדישה ונראית מופתעת. לא יודע. זה מעצבן. לסיכום, אין טונים לסדרה. יש טון אחד מונוטוני כזה והמתח לא מגיע לרמה הנדרשת בגלל זה.

adii1201

New member
וי לא נכון היא ממש חמודה../images/Emo12.gif

ואני לא מסכימה על הניתוח של הבנות בכלל

LeAnnDylan

Well-known member
אתה ודרורה מספיק עומואים בשביל כולם

העומואיות שלכם כל כך גדולה שאתה מייצגים לא רק את כל הפורום אלא את כל תפוז;; אם כי אני מופתעת שלאסביין #1 AKA עדי לא הגיעה כדי לתמוך באחיה ואחיותה לארון

למעלה