שבוע טוב

poli55

New member
../images/Emo21.gifשבוע טוב ../images/Emo21.gif

שלום לכולם חזרנו בצהרים מביקור אצל הצנחנים בדרום הרחוק הגענו ישר לארוחת בוקר
פתחנו שולחן עם גחנו'ן חם עגבניות ביצים והמון דברים טובים (שנעלמו בשניות ) החברה יצאו בתורנות לאכול
לקראת הצהרים הגיע משפחה נוספת לארוחת צהרים וכל החברה חזרו לאכול בסבב היה כיף לראות אותם
מחכים לשבת הבאה
פולי 55

oshiko

New member
מגיע להם

אחרי התקופה הקשה שעברו, אני מניח שהפינוק הזה הכרחי. מקווה שזה עוזר להם להתאושש. התרגשתי לשמוע שאוהדי בית"ר ירושלים, שהיה להם השבוע משחק נגד אשדוד, הקבוצה של ז'אן טלסניקוב, האח של דן ז"ל, החזיקו שלט גדול של הזדהות איתו. (ז'אן שיחק בעבר בבית"ר ירושלים). טוב לראות שיש אנושיות בזאת מרגשת מעבר ליריבות גם בעולם הכדורגל.

poli55

New member
../images/Emo101.gif זה לא נגמר ../images/Emo122.gif

עכשו קיבלתי טלפון מלחיץ הילד נפצע קיבל מכה בעין (הוא עם עדשות ) והוא בדרך לרופא ושלא נדאג (הוא יודע שאני לחוצה ) נחכה לבשורות טובות אולי ניסע שוב לב"ש שבוע טוב לכולם

oshiko

New member
../images/Emo24.gif רפואה שלמה

נקווה שזה קל ותתגברו מהר

רפואה שלמה, גם אצליחנו עדשות אבל

הבן מרכיב משקפיים באימונים, שלא יסתבך עם העדשות. מצד שני אולי זה טוב שהוא היה עם עדשות ולא עם משקפיים (זכוכיות). שירגיש טוב

poli55

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo66.gifעדכון

תודה רבה לכולם
הילד הגיע אתמול נראה כמו
אבל עם מצב רוח טוב ביקרנו אתמול והיום בחרפ בצריפין העין אדומה כחולה (לא נראה טוב ) יקח כמה ימים להחלמה מחר ביקורת חוזרת וחזרה לבסיס ושוב תודה

oshiko

New member
רפואה שלמה מכל הפורום!

שהעין תחזור במהרה להיות יפה ובאותו צבע כמו העין השנייה (חומה, ירוקה, כחולה ?)

princess lis

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור ושבוע נפלא לכולם../images/Emo13.gif

היי... בין קו לקו אימונים בבלי"ש.
לקחתי אותו לרכבת...הכיוון באר שבע היכן זה בערך

princess lis

New member
צהרים טובים

הנסיך סיים את הריתוק בערב יום עצמאות... ולאחר שחודש ימים לא היה בבית...הגיע ובילה שני חמשושים ברציפות עם המשפחה והחברים
על התשובה המהירה
יום טוב לך ולכולם

סמדר בנ

New member
באלי"ש - בסיס אימונים ליחידות שדה

שינה את שמו והיום נקרא מאל"י (מרכז אימונים לכוחות היבשה), וזה בערך נמצא מערבית לבאר שבע ומזרחית לרצועת עזה (שם הבסיס מאוד ידוע, ע"ש הישוב שקרוב אליו - אבל אני לא בטוחה שאפשר לכתוב את זה ברשת).

סמדר בנ

New member
כדי שתרגישי קרוב אליו....

ככה נראה האיזור סביב הבסיס, כמו שאומר השיר "ימין ושמאל, רק חול וחול". שיהיה לו אימון נעים

The Blue Fairy

New member
וכמו שאתם רואים האיכות ברצפה

אז אם למישהו יש תוכנת כיווץ טובה, הוא מוזמן לתת לי את שמה :)

oshiko

New member
רק בקשה קטנה ...

בקשר לתמונות - זה נחמד. אבל תהיו אחראים בקשר לביטחון-שדה. קשה לי לשפוט מה כאן סתם תמונה תמימה ולא מזיקה, ומה לא. אז פליז - אל תיתנו כאן "סקופים" וחשיפות של דברים שאתם לא בטוחים שהם ידועים בציבור. כל אחד לשיפוטו האישי.

סמדר בנ

New member
חמודה - זה ממש לא טנק ../images/Emo5.gif

זה נקרא נדמה לי OSHKOSH ומפאת החששות של אושיקו לא ארשום כאן מה תפקידו. בכל מקרה, דן, לא נראה לי שהתמונות שפורסמו מתקרבות לעבירה בבטחון שדה אני גם יוצאת מתוך הנחה שכל מה שהצבא מראה בימי הורים אינו מסווג, וגם לעיתים מגיע לעיתונות. בכלל, היום הצבא הרבה יותר חשוף לציבור ודברים שבעבר היו נאמרים בלחישה כתובים היום בעיתונים. לדוגמא - בטקסי אבן פינה וחנוכות של פרויקטים צבאיים העיתונות האזרחית מוזמנת - אלא אם כן זה פרוקט בבסיס מסווג כגון חמ"ן.

למעלה