פותחת שירשור אוכל

אור224

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo174.gifפותחת שירשור אוכל

למפגש חריזת ויצירת התכשיטים, ביום שישי הקרוב, כדי שיהייה לנו נעים וגם טעים. כלים חד פעמיים ושתיה חמה וקרה, אין צורך להביא.

אני אביא מאפים מלוחים ועוגה

אבקש לדעת כמה נהיה כדי שאקנה את הכמות הנכונה ושלא יחסר חלילה......

smady a

New member
בנות לא לשכוח להביא במדוייק בבקשה

לסדנת התכשיטים 20 שקל כל אחת.תודה

אור224

New member
הבנות המגיעות מחר ,למי יש מצלמה??

נשמח שמישהי תביא ,כדי שנוכל לצלם. לא בטוח שתהייה לי מחר מצלמה. תודההההההה

md55

New member
סמדי אור! מה צריך להביא לסדנת

התכשטים אצל אור.? חוץ מכסף, ואוכל , ומצברוח.וצחוקים מה עוד????????

Sימה

New member
גליל שהיית צריכה להכין מראש עפ"י

הסדנא הוירטואלית של אור ראי בסרגל "קישורים" מה קרה לך עדיין לא הכנת ?? וגם קצת חרוזים לקישוט ותוספת , צמר , נגץ, מחט ליבוד, ספוג להתראות Sימה

md55

New member
הכנתי, הכנתי אפילו 2

סימה באיזו שעה צרכים להיות אצל אור?

goldfish11

New member
אפשר להגיע לאיזור המרכז

לסדנאות שאנחנו עורכות מפעם בפעם בהתנדבות. אפשר לנסות גם אצל נטע אשוח בקיבוץ הרדוף

ליפי1

New member
אשמח לקבל יותר פרטים

אנוכי בצפון אך המרכז אינו כה רחוק ניסיתי השבת קצת ללבד הצלחתי חלקית אך נראה לי כי בכל זאת אזדקק לעזרה לאור התוצרים המדהימים שראיתי בגלישתי השבת אני עוסקת באומנות כמעט כל חיי ואין לי בעיה עם חומרים אך כאן נראה לי שאני זקוקה לטכניקות בקיצור נראה לי שיש לי גאפ רציני לסגור

goldfish11

New member
ליפי 1 ברוכה הבאה

פרטים על הסדנאות מתפרסמים כאן. אם תעקבי תוכלי לראות. לגבי מהלך עבודה בלבד, תדפדפי אחורה, ישנן הרבה סדנאות וירטואליות. לשאלות ספציפיות אנחנו כאן כדי לעזור במידת האפשר.

אור224

New member
מצרפת את רשימת החומרים למחר

רשימת חומרים למפגש עיצוב תכשיטים –אור224 * גליל או גלילים מלובדים מוכנים. * רצוי גם חרוזים מלובדים במגוון גדלים וצבעים. 1. חרוזי וונציה במגוון גדלים, קטנים מאוד רצויים לתפירה וקישוט על החרוז/ גליל מלובד. 2. חרוזי וונציה שונים ,במגוון גדלים וצבעים לחריזה. חרוזים שונים במגוון צורות,גדלים,חומרים (פלסטיק,עץ,קריסטל –כל מה שיש לכן בבית) 3. מחט תפירה רגילה. 4. מספריים לחיתוך הגלילים. 5. חוטי תפירה רגילים,בצבעים, שמתאימים לגליל שליבדתן ולחרוזים שליבדתן. 6. חוט דיג לחריזה ,רצוי 30 mm אבל כל עובי מתאים. ***** אפשר לחרוז גם עם חוטים שונים ,עור ,בד,משי,קטיפה (תביאו כל מה שיש לכן במלאי). 7. חרוזי מעיכה,סוגרים,פלייר לסיום המחרוזת ,צמיד. מי ,שתרצה לחרוז טבעת את הבסיס אתן לכן במפגש. מי שמעוניינת להכין קבושון מליבוד- יש להביא : ----אבן (יכול להיות גם נגץ)רצוי לא קטן . ------מעט צמר מרינו בצבעים המתאימים לאבן. --------למי שיש משי גם ניתן לשלב. ----------מספרים קטנות (מספרים עם שפיץ כמו לציפורניים).

למעלה