אוכל, קדימה אוכל!

../images/Emo21.gif../images/Emo78.gifאוכל, קדימה אוכל!../images/Emo48.gif../images/Emo94.gif

הנביאים, קיו, או אולי אלוהים עצמו עשו טעות גורלית אחת בקשר אליי, או אולי זה לא היה טעות והם חשבו שזה מצחיק, הבני זונות: הם נתנו לי להיוולד להורים בישראל.... לא, אני לא אומרת את זה בגלל המצב הבטחוני או משהו, אלא פשוט בגלל מזג האוויר החם, המצחין, המתיש, המיבש, המעלף, והמגעיל הזה. (שכחתי משהו?) ואני עוד גרה בירושלים. מי בכלל נותן לי זכות להתלונן? אבל כזאת אני- אני מעדיפה חורף. החום הזה מקלקל לי את המצב רוח אבל בעיקר את התיאבון. בקיץ אני מזדהה מעומק הלב עם מה שאמר קיו על אכילה: "It`s a nasty human habit that you can easaly do without" (למה אני לא קיו, למה?) אבל לאחרונה התברר לי שיש אנשים משונים, זרים ומוזרים, שמרגישים דווקא ההיפך והתיאבון שלהם מתעורר בקיץ לחיים חדשים... אני, טאשה יאר, מתכבדת לפרסם הודעה זו עבור כל המשועממים, הרעבים, המאותגרים קולינרית, חובבי התרבות הקלינגונית, ההרפתקנים והנועזים, (וכל אלה שלא מפחדים להרוס את המטבח תוך כדי), ולתפארת דה יונייטד פדריישן אוף פלנטס. א ו כ ל ק ל י נ ג ו נ י ! אז עכשיו, אחרי שאני משוכנעת שכולכם למדתם לדבר קלינגונית שוטפת בזכותי (עאלק), מלאו פיכם גאח לתיאבון ותהיו לי בריאים. אמן.
 
הקישור שלא עבד... (כצפוי)

ננסה שוב. אם לא ילך, רק שתדעו שהכתובת היא: www.ncc-4950.org/Epicurean/recipes/klingon.html
 

ד ק ס

New member
שאלתו של טריל תמים:

היי טאשה, לא כתבתי פה עדיין אף פעם, אבל התבוננתי בפורום מרחוק וכבר יצא לי לחזות בפועלך החשוב בענייני קלינגונים. יש דבר אחד שחסר לי, באתרי המתכונים, ותהיתי, אולי את, המומחית לקלינגונים יודעת את התשובה: לא מצוין שם המתכון לעוגת ביסקוויטים של אמא של הקפטן הקלינגוני שבפרק שבו כולם מחפשים את סוד הקיום של פרופסור גאלן (בעונה ה6 של TNG , אני לא זוכרת את שם הפרק). ממה את חושבת שמורכבת עוגת ביסקוויטים של קלינגונים?? בתהיה רבה וק´פלה - דקס
 
הי דקס

אומנם כתבת "טריל תמים" אבל בפרטי המשתמש כתוב שאת בת, אז אני מניחה כרגע שאת בת... ברוכה הבאה, בכל מקרה. (אם אתה בן (קורזון דקס?) עמך הסליחה) צר לי לאכזב ולומר שאין לי מושג איך מכינים את העוגה המדוברת... אבל אני מרשה לעצמי להיות יצירתית יתר על המידה ולהמציא. מצרכים: 2 כוסות חלב טארג בלתי מפוסטר ערימת בסקוויטים שרופים וישנים 3 כפות אבקת רקטג´ינו אינסטנט 1 ביצת ינשוף קלינגוני סוכר, מלח, או תבלינים אחרים לפי הטעם ערימת אבני חצץ קטנות הכנה: טובלים את הבסקוויטים השרופים בחלב הטארג ומניחים בשכבות בתבנית. מקציפים את ביצת הינשוף וכאשר מתקבל קצף מוסיפים בהדרגה את אבקת הרקטג´ינו והתבלינים הרצויים. מורחים את הקרם על הבסקוויטים בתבנית ומפזרים מעל את אבני החצץ. משאירים במקרר שבועים עד שמתחיל להרקיב. בתיאבון! (אבני החצץ, דרך אגב, מאפשרות לשיניי הקלינגונים לחוות את חוויית ההתגברות על המוות... אולי תישארו בלי שיניים, אבל תהיו בטוחים שתפגשו אותן שוב בסטו וו קור...) עזרתי לך במשהו? טאשה
 

ד ק ס

New member
אם לסבתא קלינגונית היו גלגלים.

בhost הנוכחי אני בת... כשחושבים באנגלית טריל תמים הופך לא- מיני.
זה נשמע לי כמו מתכון שמאוד הגיוני שהגברת הקרדאסית בכלל לא היתה מאשרת - ביצה שאיננה חיה ושאין בה כל מיני דברים דמויי מתכת זזים?! ולא לאכול אותה חיה?! איפה נשמע כדבר הזה?! בכל אופן, אין לצפות שקלינגונים יבינו באוכל או בגורמה מכל סוג שהוא. קלינגון שהיה מבקר בארץ בימינו היה שותה קפה של עלית ומעשן נובלס. דקס (L ;
 
למעלה