../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif פינת הבישול של מירי../images/Emo21.gif
פירסמתי בפורום השכן, ואני מפרסמת את זה גם כאן...... לכל המעוניין... קודם כל, הרשו לי לומר שצריכים להוסיף אייקון של שף. שנית כל. אני מרגישה נהדר! הייתי צריכה את הגלידה הזו. ולמרות שגם ביום שבת תהיה לי אחת, אני רגועה. אני לא חושבת שיש רע כלשהוא בגלידה פעם בשבוע, אבל פעמיים זה אולי קצת יותר מידי. בהקשר לשוקולד, אני זוכרת שאחותי לא רצתה לסיים את השוקולד ביסקוויט שלה אז אכלתי 2 קוביות ויצא 70 קלוריות. החזקתי את השוקולד שעה לפני שאכלתי אותו ונהנהתי מכל הסנפה...... אוקיי. אז בגלל התחביב הפופלרי שלי- שהוא כמובן בישול, דיאטה היא אתגר..... הפעם- פשטידת כרובית. מתכון מרכיבים:
900 גרם של כרובית מבושלת או קפואה.
2-3 כפות כמיונז
קצת מרק עוף.
2-3 כפות קמח
4 ביצים
פירורי לחם. החישוב קלוריות שאני עושה יוצא 7 פרוסות לחם קל. הוראות הכנה: לערבב הכל חוץ מפירורי הלחם, לקחת תבנית לפזר שכבה של פירורי לחם, לשים תערובת, ולשים מעל פירורי לחם נוספים. לאפות עד שמוכן. הנזק: אני מכניסה את הפשטידה על בסיס יום-יומי. רבע פשטידה יוצא 225 קלוריות. כל הפשטידה -900 קלוריות. מתי: בתור ארוחת ערב. יש פה ברבע פשטידה מנת חלבון, פרוסה וחצי של לחם קל, ירקות וחצי כף כמיונז. זה נהדר לנישנוש סתמי גם. חותכים חתיכה קטנה- וכאן המקום לציין שעדיף שהכרובית תהיה קטנה ככל האפשר. ביקורת:
מתוך שש. משביע, מאוד מספק, ובהחלט שווה את ההשקעה הקטנה שנאצלים לעשות.
פירסמתי בפורום השכן, ואני מפרסמת את זה גם כאן...... לכל המעוניין... קודם כל, הרשו לי לומר שצריכים להוסיף אייקון של שף. שנית כל. אני מרגישה נהדר! הייתי צריכה את הגלידה הזו. ולמרות שגם ביום שבת תהיה לי אחת, אני רגועה. אני לא חושבת שיש רע כלשהוא בגלידה פעם בשבוע, אבל פעמיים זה אולי קצת יותר מידי. בהקשר לשוקולד, אני זוכרת שאחותי לא רצתה לסיים את השוקולד ביסקוויט שלה אז אכלתי 2 קוביות ויצא 70 קלוריות. החזקתי את השוקולד שעה לפני שאכלתי אותו ונהנהתי מכל הסנפה...... אוקיי. אז בגלל התחביב הפופלרי שלי- שהוא כמובן בישול, דיאטה היא אתגר..... הפעם- פשטידת כרובית. מתכון מרכיבים: