../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo48.gif שבוע חדש בפתח!
שבוע חדש אוטוטו מתחיל… חנוכה חלף עבר לו ואני צלחתי אותו בשלום- הסתפקתי בחצי סופגניה
, כמובן מהחלק שליד הריבה! כמו בכל חג כמובן שאירחנו ואירחנו ואירחנו… איך אפשר בלי? אבל עכשיו הכל מאחורינו וזה הזמן לסיכומים! אז מה היה לנו בפורום?
אורלי99 חיפשה המלצות לארוחת בוקר ביום שישי באיזור ת"א.
רינת24 בישרה לנו על פתיחתה של מסעדת ספגטים בחיפה וביקשה המלצות.
פרנקלית ריכזה לנו בקובץ את מסעדות הפורום לשימוש כולנו. הקובץ יתעדכן כל כמה זמן ויפורסם בפורום.
ביאליקולית חיפשה את הסלט המושלם- נשמח לשמוע האם כבר מצאת?
חנוך ואיילת חיפשו המלצות למסעדות פועלים בדרום תל אביב.
גדושר 2000 מחפש את שם המסעדה בכרם התימנים שגיל חובב עשה שוק אצלו- זו שבעל הבית מבדר את הלקוחות- מישהו יודע?
אוסנת123 חיפשה המלצות למסעדה באזור נהריה, ופונטיוס ביקש המלצות למסעדות בצפון הקסום.
baraskus חיפש המלצות על מסעדות כשרות איכותיות באיזור תל אביב.
פינות בפורום:
פינת "הדייט השבועי של גוז
" הביקורות הטריות שגוז פירסמה הן ממסעדות "אונמי" ו-"פרונטו" שבתל אביב. בקרוב אולי ביקורת מהנופש
באילת...
פינת ניו יורק- והפעם gmgy ריכזה לנו המלצות על המבורגרים
טובים בניו יורק. הפינות הבאות יוקדשו לפיצה, סטייקים, מקסיקני, מעדניות ואוכל ישראלי כשמתגעגעים הביתה. אם יש לכם בקשות נוספות, זה המקום להעלות אותן. שתי שאלות מהותיות שהועלו בפורום בימים האחרונים:
בעקבות הביקורת של Forest1 על מסעדת קלואליס- האם נשנה את מדיניות הטיפים שלנו? מה דעתכם?
בעקבות הביקורת על מסעדת עינת במעלות- האם לדעתכם הפורום יכול להשפיע על ענף המסעדנות בארץ? האם זה רצוי? אנו ממתינים לתגובתכם! ואחרון חביב להפעם... חדש בפורום: אנו מקיימים שיתוף פעולה עם פורום "ישראלים בחו"ל" (מצ"ב קישור) שבמסגרתו מועלות המלצות על מסעדות ברחבי העולם על ידי ישראלים החיים בחו"ל או על ידי מטיילים בחו"ל
. עד עכשיו הצטברו בפורום ישראלים בחו"ל המלצות על מסעדות בארה"ב, קנדה, לונדון, בנקוק ועוד. המטרה היא ליצור מאגר של מסעדות מומלצות ברחבי העולם שכולנו נוכל להעזר בהם (בקרוב, אני מקווה...). אתם מוזמנים להוסיף המלצות נוספות, כאן בפורום או בפורום ישראלים בחו"ל! אז שיהיה יופי של שבוע, אשמח לקבל תגובות, הצעות ורעיונות נוספים, ממני, LITI
שבוע חדש אוטוטו מתחיל… חנוכה חלף עבר לו ואני צלחתי אותו בשלום- הסתפקתי בחצי סופגניה