אולי אחד הפורומים הצמחונים

../images/Emo210.gif אולי אחד הפורומים הצמחונים

יתמקד בתזונה בריאה בלבד? אולי הפורום הזה? מה דעתכם? כי חסר פורום שישרת את הצבור שוחר הבריאות.
 
למה חסר?

איזה צורך של הציבור שוחר הבריאות אינו נענה מספיק טוב על-ידי פורום זה כיום?
 
הגישה למתכונים, למשל.../images/Emo94.gif

חשוב שמתכונים שמוחלפים בפורום כזה יהיו בריאים. לפחות מנקודת הראות של הכותבים אותם. ולפעמים נדמה שהדגש הוא על לא לפגוע בחיות. עם כל הכבוד, זה עיסוקו של הפורום המקביל.
 

d a p h n a

New member
בואי נאמר שאם הפורום

יתמקד בתזונה בריאה בלבד, אני אישית לא ממש ארצה להשאר בו. "תזונה בריאה" כשלעצמה לא במיוחד מעניינת אותי. אני בודקת דברים שקשורים בתזונה, מעניין אותי לדעת מה בריא ומה לא, אבל אני ממש לא חובבת את הגישה לפיה כל מה שאנחנו אוכלים חייב להיות בריא כל הזמן, וכאשר אני מחליפה מתכונים חשוב לי הרבה יותר שהם יהיו טעימים מאשר שהם יהיו בריאים. באותה מידה שמעניין אותי להחליף מתכונים על איזה סלט קינואה מעניין, גם מעניין לי להחליף מתכון על עוגת שוקולד מיוחדת ועתירת שומן וקלוריות, כי מה לעשות שאני חושבת שגם לדברים "מושחתים" מהזן הזה יש מקום בתזונה שלנו (כמובן שעדיף תוך כדי הגבלה רצינית של הכמויות שלהם).
 

ailag

New member
למה לא לפנות לפורומי אוכל אחרים?

הרי גם בשר זה בריא, בחלק מצורותיו.. כתבת לגבי אידיאולוגיה, ואני לא ממש מסכימה. הפורום כאן נועד לתת פתרון פרקטי לאנשים שבוחרים בתזונה צמחונית, בין אם זה איך לבשל קינואה ובין אם זה איך להכין פיצה טובה. לצמחונים, במיוחד חדשים, לפעמים קשה לסנן מבין המאכלים שיש אילו לא מכילים בשר ולבנות מזה תפריט שווה (תזונתית ובטעם) בגלל שהתזונה בעולם שלנו ממוקדת בבשר. אין לזה כל קשר לאוכל בריאות. (מלבד העובדה שאנחנו בד"כ שואפים גם בהזדמנות להשלים B12, ברזל וחלבונים)
 

lilalila

New member
בפורום הזה לפחות אנשים נחמדים

ומסבירי פנים בדרך כלל, שלא ישפטו אותך גם אם תאכלי ביצה או דג פה ושם או שאני טועה...
 
ממש לא טועה ../images/Emo13.gif

מאוד חשוב לי שאנשים יכבדו אחד את השני (גם כשהם לא מסכימים עם מה שהוא עושה או חושב).
 
אני חדש פה אבל קראתי וזה נראה פורום

רציני פה, אנשים יודעים על מה הם מדברים. אז ככה מי ששואל על בריאות יודעים לענות לו ומי ששואל איך להכין פנקייק אז גם יודעים לענות וזה הכי טוב. (כי פנקייק זה גם טעים וזה חשוב חחח)
 
למעלה