אחרי מלא זמן שלא הייתי פה..

yaelhr

New member
../images/Emo210.gifאחרי מלא זמן שלא הייתי פה..

התחדשתי עכשיו בhow the west was won, ואני לא מסוגלת להספיק לשמוע אותו לרגע. סתם, רציתי לשמוע מה דעתכם עליו? אם אהבת את הביצועים לשירים שם, ומה הכי אהבתם

SaintJohn

New member
אלבום לייב מדהים ביותר../images/Emo99.gif

אני אישית הכי אוהב את הדיסק השלישי, עם ביצועים נפלאים ל-Rock & Roll ו-The Ocean, ביצוע ענק ל-Bring it on Home ומדלי מקסים בתוך Whole Lotta Love. אני גם מאוד אוהב את הביצועים של Heartbreaker, Bron-Yr-Aur Stomp, Stairway to Heaven, Dancing Days ו-D&C, ובתור מתופף אני מוקסם ביותר מהיכולות והכישורים שבונזו מפגין ב-Moby Dick. לפי דעתי זה שווה כל אגורה מתוך ה-230 שקל שהחנויות הרגילות דורשות עבור זה, מה שאומר שכשרואים עותק של זה באוזן השלישית במחירים כמו 190 או אפילו 125, אז חייבים לקפוץ על המציאה. זה אלבום חובה לכל מי שמעריך את המוזיקה של לד זפ.

avig89

New member
תדחדשי!

HTWWW באמת אלבום מדהים!
אישית אני הכי אהבתי ת'ביצועים של Since I've Been Loving You, Dazed And Confused,What Is And What Should Never Be, Whole Lotta Love ובכלל כמעט את כל השירים שם
תמשיכי להנות!

Anuerysm

New member
תתחדשי

אלבום גבר אפילו שאין לי אותו #: אבל ראיתי את ההופעה עצמה

AeroTom

New member
איך בדיוק ראית?

אין ממש צילום וידאו קיים מ-2 ההופעות האלה שמהן לקוחים השירים באלבום...

AeroTom

New member
האמת שאין...../images/Emo4.gif

תביא פרטים למה בדיוק אתה מתכוון. אולי יש פה אי-הבנה מסויימת...

Anuerysm

New member
אין לי מושג, כנראה זה לא היה זה

על העטיפה של הדיוידי רואים מדבר כזה

AeroTom

New member
אז אתה מתכוון ל-DVD הכפול מ-2003

אני מניח? How The West והוא יצאו באותו התאריך ב-2003 (וגם How The West בעיקרון יצא לאור רק בגלל חיפושי החומרים ל-DVD). אבל אין קשר בין ההופעות הספציפיות שנמצאות במוצרים. 2 ההופעות שמהן לקוחים השירים ב-How The West הן מלוס אנג'לס ב-25\27 ביוני, 1972. ואין להופעות הללו צילום קיים. ב-DVD נמצאים קטעים מהופעות אחרות לגמרי. האלה מלוס אנג'לס שב-How The West קיימות רק באודיו. אם פגעתי בהסבר אז היו לא מעט שחשבו כך, בגלל ש-2 המוצרים האלה יצאו ביחד...זו טעות שכבר נתקלתי בכמה שחשבו כך.

AeroTom

New member
תתחדשי! אלבום מופלא

מאלבומי הלייב הכי אהובים עלי בכל הזמנים. שווה כל שקל כמובן. גם עלי הדיסק האהוב כיום הוא השלישי, עם 4 ביצועים אדירים לשירים שם. Bring It On Home מתוך האלבום לייב הזה הוא מהרצועות מוזיקה היותר משובחות ששמעתי בימי חיי... תהני ממנו המון, אלבום ענק.

למעלה