דיאטה וספורט בתפוז
אנשים

../images/Emo210.gifדיאטה וספורט בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

טלי לוק-ביטון דיאטנית קלינית וספורט B.Sc. תתארח בפורום מאמני כושר אישיים החל משעה 19.00 ותשיב לשאלות בנושא תזונה מותאמת לפעילות הגופנית, תוספי תזונה בספורט ודיאטות להרזיה/השמנה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1573&MessageId=120514435
הערב בשעה 19:00, יתארח בפורום אולימפיאדת בייג'ין, אפי זיו - מחבר הספר "משחקי האלים", ויענה על שאלות בנושא ההיסטוריה של האולימפיאדות, המשחקים ביוון העתיקה, תולדות התפתחות הענפים השונים, מיתולוגיה ועוד. בנוסף- בין הגולשים שישתתפו בשרשור השאלות, יחולקו 5 ספרי "משחקי האלים". http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1039&MessageId=120549996

אוף קין מיוזיק הרסו הכל../images/Emo10.gif

תראו מה הם כתבו היום באתר: "So, have any of you folks made any good, creative home-made YouTube videos for the song yet? We'd like to see them." עכשיו מלא ארגנטינאיות שעירות יעלו גרסאות שלהם לשיר ויורידו את הפוקוס מאיתנו..מה גם שאנחנו לא מקוריים יותר וחדשנים.. וגם לא מעריצים מגניבים ויוזמים, אלא כאלה שפועלים בעקבות הוראה :-\

אויייייי!!!!!!!!!!!!!!!

הרסו לך את הרעיון גיתית!!! ולמה שאנחנו לא נהיה מקוריים? אנחנו נהיה!! אבל אם נעלה את זה כמה שיותר מהר- ככה יותר טוב!!

אוף הם ביאסו לי את הצורה ../images/Emo10.gif

עד לפני חצי יום היינו מקוריים ומגניבים, במחי פוסט אנחנו סתם משועממים.

justin9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח ארגנטינאות שעירות

כמו שאמרתי לך גית... יש לנו מזל נאחס בטירוף בזמן האחרון

ואם זה לא היה מספיק... או: אין לי חשק לחיות

עכשיו למען הסר ספק הם עוד מוסיפים את זה, לשם הבהרה ותמריץ: "and we're really hoping for more than just a picture with the song playing behind it...)" טוב הגבתי שם תגובה דכאונית כדי לשפר את מצב רוחי המגה עגמומי

galoosh33

New member
לא נורא..

אני בטוחה שזה יצא מגניב, ושהם ממש יתלהבו בלי שום קשר
לצלם סרטון לוקח זמן, אב בכל מקרה יהיה לנו יתרון :)

לאאאאאאאא קין ארגנטינה המסריחים כבר עשו!!!

מזל שזה חרא של קליפ.. אבל האנשים באתר התלהבו מהםםםם
לא רוצההההה לא פיירררררררררררררררררררררר

justin9

New member
לא יודעת מה איתכם אבל אני ממש שמחה

שהם עשו קליפ כזה לא מיוחד... מה שמפחיד אותי זה אנשים שילכו עם זה רחוק ויגייסו מלא אנשים לקליפ או ילדים או משהו כזה מרגש ובומבסטי

../images/Emo4.gif

רק שנספיק להעלות את זה לפני כולם!!! שלא יחשבו שאנחנו גונבים רעיונות במקרה ונעשה משהו אותו הדבר! גמלה בלבי ההחלטה לשבת על זה אחרי המפגש ולא להפסיק עד שאני מסיימת! (מי צריך לישון?)

Pure M

New member
אוי זה ממש חמוד ../images/Emo6.gif

לא נראה לי שזה יהיה טוב יותר משלנו, אבל זה חמוד

למעלה