דיון סופשבוע

../images/Emo210.gifדיון סופשבוע../images/Emo210.gif

חוזרים לדיונים האמיתיים,מקווה שאתם תאהבו,תענו ו...שיהיה כיף
הפעם הדיון בנושא: ליאל מתחילה להתפרסם גם בשוויץ כמו שהיא אמרה כבר המון פעמים, היא מתמקדת בגרמניה,כך היא תוכל גם להתפרסם בארצות אירופה-ומסתבר,שהיא באמת לא טעתה,היא מצליחה ואפילו תופיע שם באירוויזיון
מה דעתכם על כך
האם אתם חושבים שליאל תצליח שם
האם אתם מאמינים ששוויץ היא רק 'אמצע הדרך' והיא תגיע גם לארצות נוספות
באיזו שפה לדעתכם יותר כדאי לליאל לשיר שם,עברית,אנגלית,או בכלל שפה אחרת
ושיהיה לכם סופשבוע מ-ת-ו-ק...

שלי

מה דעתכם על כך?כל הכבוד המון בהצלחה לה האם אתם חושבים שליאל תצליח שם?ברור מדברים שם גרמנית הרבה אז יכירו אותה בגלל גרמניה האם אתם מאמינים ששוויץ היא רק 'אמצע הדרך' והיא תגיע גם לארצות נוספות כן בטוח שהיא תגיע למקומות נוספים באיזו שפה לדעתכם יותר כדאי לליאל לשיר שם,עברית,אנגלית,או בכלל שפה אחרת כרמנית ראה נימוק שאלה 2

°°NaTaLi°°

New member
עונה

מה דעתכם על כך: לפי דעתי זה מצויין! אבל היתי מאוד רוצה שהיא תנסה להתפרסם קצת יותר בארץ. האם אתם חושבים שליאל תצליח שם: בגדול! האם אתם מאמינים ששוויץ היא רק 'אמצע הדרך' והיא תגיע גם לארצות נוספות: ברור שכן!. באיזו שפה לדעתכם יותר כדאי לליאל לשיר שם,עברית,אנגלית,או בכלל שפה אחרת: אנגלית... היא יותר מתחברת לשפה ורואים את זה!.

../images/Emo45.gif,היא באמת מתחברת יותר

לשפה האנגלית..והיא יותר אוהבת אותה... או שזה היה חלום,או שראיתי במקור כלשהו שליאל אמרה שהיא אוהבת את השפה הזאת בגלל שהיא 'עגולה' וחשבתי כמה שזה באמת נכון..
אני מעדיפה שהיא תשיר באנגלית כי ככה אני מעשירה את אוצר המילים שלי, אני יכולה לחשוב על המשמעות של השירים, אני מסוגלת לשבת שעות ולתרגם את השירים... וכ'ו וכ'ו....

../images/Emo210.gif[לעומת גרמנית..]

שבשפה הזאת אני לא יכולה אפילו לנסות לתרגם,כי חוץ מ'דנקשן' שלמדתי כי ראיתי את ליאל אומרת את המילה הזאת..אני לא יודעת כלום,וזה מבאס.

מחלולית

New member
גמאני עונה =]

מה דעתכם על כך: כל הכבוד לה! זה טוב מאוד..! האם אתם חושבים שליאל תצליח שם: כמו בכל מקום... =] האם אתם מאמינים ששוויץ היא רק 'אמצע הדרך' והיא תגיע גם לארצות נוספות: ב=ט=ו=ח שכן באיזו שפה לדעתכם יותר כדאי לליאל לשיר שם,עברית,אנגלית,או בכלל שפה אחרת: english מתאים לה..

../images/Emo12.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאיפה אתה יודע שמדברים שם כלכך הרבה גרמנית..
האמת,שעל שוויץ אני בחיים לא התעמקתי עד עכשיו, וגם עכשיו,אני לא מבינה את השפה הזאת..[מדברים שם גרמנית???] בראיון לערוץ ניקולודיאון ליאל אמרה שהשפה הכי מוזרה מכל השפות שהיא שרה זאת השפה הגרמנית..

עונה למרות שיום שני כבר

*היא עושה מה שנכון לעשות... *אני לא חושבת אני בטוחה .. החא כהר מצליחה .. *ברור.. *בכל שפה שהיא שרה .. היא שרה מדהים אז ככה שלא אכפת לי ..

RaZiK4

New member
משתתף בדיון [?!}

לדעתי זה ממש טוב לקריירה של ליאל שהיא מתחילה להתפרסם בשוויץ. אני מאחל לליאל את כל ההצלחה שבעולם ומאמין שהיא תגיע לעוד ארצות ותתפרסם שם. לי לא כ"כ אכפת באיזה שפה ליאל תשיר, כי היא שרה בכל שפה יפה
אבל עכשיו רציני, כדאי לה לשיר שירים בשפות אחרות ולא לשכוח גם את העברית
אפשר לשלב

../images/Emo12.gifשווווווווווה...

לשלב את העברית בשירים אחרות, וואלה רעיון טוב, אני בעד
לא חשבתי על זה

BARSASOS

New member
חח עכשיו קיבלנו שיר חדש

שאנחנו עומדים להקליט (איזה מפיק גרמני רוצה להקליט אותנו) והוא משולב בעברית , אנגלית וערבית =] שיר נחמד.. אגב, הדר, לא חלמת שהיא אמרה שזאת שפה "עגולה"..חחח אני חושבת שליאל שרה הכי יפה באנגלית. באמת רואים שהיא נהנת לשיר בשפה הזאת..וגם באמת אני מעאשירה את האוצר מילים..זה נחמד =]

למעלה