המאפה ו\או המאכל הכי טעים שהכנתם

../images/Emo210.gifהמאפה ו\או המאכל הכי טעים שהכנתם../images/Emo209.gif

מהו המאפה ו\או המאכל הכי טעם שהכנתם השבוע ואתם רוצים להמליץ לנו עליו+מתכון.

אני ממליצה על עוגת גבינה פירורים מעולה!!!

לבצק 1 מרגרינה רכה 2 ביצים 2 סוכר וניל 2\1 כוס סוכר 3 כוסות קמח 1 א.אפייה מילוי: גבינה לבנה 500 גר' 1 שמנת חמוצה 2\1 כוס סוכר 1 כף אינסטנט פודינג וניל אופן ההכנה: בצק ללוש את הכל לבצק אחיד לקחת 3 תבניות מרובעות קטנות או אחד קטנה והשניה בינונית לחלק את הבצק ל-3 עיגולים עיגול אחד שיהיה יותר גדול מהשניים האחרים לשטח את העיגולים בתבנית משומנת ממש לכסות את כל התבנית זיכרו רק איפה שמתם את הבצק שהוא יותר הרבה מהשניים הקודמים מכניסים לתנור בחום בינוני עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור אחרי שהבצק הזהיב ומניחים בצד להתקרר בינתיים מכינים את המילוי את כל חומרי המילוי שמים בקערה ומערבלים טוב טוב אחרי שהבצק התקרר שופכים את המלוי רק לשתי התבניות שבהם הבצק היה קטן יותר אחרי שסיימנו למלות לוקחים את הבצק שנשאר{זה שהיה גדול יותר} ופשוט מפוררים עם הידיים על העוגה וזהו מכניסים למקרר לפחות ללילה בהצלחה

רינת103

New member
העוגה שאני הכנתי

גם מתאימה לשבועות,הבת שלי סהר משוגעת עליה,היא פשוטה 5 דקות עבודה,סהר אוהבת לעזור לי לטבול את הביסקווטים. הנה מתכון: עוגת גבינה ללא אפיה : המצרכים: חבילת ביסקוויטים פתי בר 500 גרם 1-מיכל גבינה לבנה 750 גרם 1/2-כוס סוכר 1-כף תמצית רום 1/2-כוס חלב אופן ההכנה: בקערה לערבב את הגבינה,סוכר ותמצית רום. לתבול ביסקוויטים בחלב להניח בתבנית,למרוח שכבה של גבינה,לסדר שוב ביסקוויטים טבולים בחלב,שוב שכבת גינה,כך להמשיך 4-שכבות.לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס למקרר. *אם רוצים אפשר להוסיף ציפוי לעוגה,או קרם,או שוקולד,או סירופ שוקולד,או קצפת.

למעלה