הערב בתפוז
אנשים

ירדן121

New member
../images/Emo207.gif איזה ברקים יפים היו אתמול?

מישהו ראה צילמתי. לא קשור לפורום אבל לא נורא...

Gilliana

New member
אכן ברקים מהממים, כמו ב...

... סופות הוריקן. די נדיר באזורנו. אולי תעלי כמה תמונות לפורום שנהנה גם אנחנו?

ירדן121

New member
הבעיה היא שזה בוידאו......

איך מעלים וידאו יש לי שאלה? ? ? או שאי אפשר...

ירדן121

New member
ש א ל ה:

אני ואחי התווכחנו איפה הברקים נוצרים. אחי אמר שהברקים מתחילים מהאדמה.......[חחחחחחח] ואני אמרתי שבפסגת הענן יש פלוסים פרוטונים נראה לי ובתחתית הענן יש מינוס אלקטרונים נראה ושם נוצר הברק עד שהוא פוגע באדמה או נפסק או משהו כזה.. מי צדק????????????????????????????????????????

ירדן121

New member
חחח איזה נכון זה שמזל בתולה עקשנים

והם בחיים לא צודקים בסוף...

Gilliana

New member
רק סייג אחד קטן...

קיים מצב נדיר - אך מסוכן ביותר, שבו האוויר טעון במטען חיובי בעוד האדמה טעונה במטען שלילי ובשל כך נוצרות ההתפרקויות החשמליות שלהן אנו קוראים בשם "ברקים" בין העננים לאדמה.

Gilliana

New member
הכל אפשר ../images/Emo13.gif

רק תלוי בכמה גורמים: א. מה גודל קובץ הוידאו והאם הוא בכלל במדיה דיגיטלית. ב. אם הוידאו לא במדיה דיגיטלית, מה מידת השליטה שלך בהעברה מוידאו למחשב והאם יש לך את האמצעים המתאימים לשם כך.

ירדן121

New member
הגודל הוא 11.2 mb וצילמתי אותו

במצלמה דיגיטלית שיש בה גם וידאו .

Gilliana

New member
אוקיי - אם כך...

כנסי לאתר הזה - את יכולה להעלות הנה קבצים אחרי הרשמה קצרה (עד גודל של 50 מגה-בייט אם אני זוכרת נכון). אחרי שתעלי את הקובץ לאתר, תקבלי קישור להורדת הקובץ ואת הקישור הזה שימי כאן בפורום. אם את מסתבכת - תגידי לי. בהצלחה!

ירדן121

New member
תודה רבה...[-: ....

זה לא ממש סרטון מדהים אחרי הכלל אני לא צלמת מקצועית אבל עדין >>ברקים..............

Gilliana

New member
הוא לא נעלם

אני יודעת שהיו לו אתמול בעיות להכנס ל-"תפוז" ובאמת היו המון בעיות בימים האחרונים אחרי ה-so called שדרוג.

Majestic12

New member
אני פה חפY ../images/Emo8.gif

אני נמצא בעיקר בפורום של המרכז, וגם מעדכן את האתר של המרכז (יש סרטי וידאו חדשים, תצלומים וכתבות חדשות)...

ירדן121

New member
זה?

הסרטון לא כל כך מקסים אבל אם תנסו לעצור או לעשות סטופ שאתם רואים ברק תראו פרטים יפים.

למעלה